Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот BRF » 30 яну 2015 15:11

TristaNNN написа:
Чакай сега, кое му е естественото? Никой от вашите ръководители не каза ясно, че има сигнал до прокуратурата. Първо малкото Саше поплака, че призовавали БФС да каже на Ботев да има дадат едни 250 000 като уж дължими по сделката с Анисе, а сетне се появи някакъв лист в стил "ревяща и тропаща с крак леличка", който уж служи за сезиране на прокуратурата. Това ли са материалите придружаващи "сигнала"? :lol:

Не е така!Александър Тодоров призова бфс ВЕЧЕ да отговори по този казус,след като са изпратени документите преди половин година(нещо,което казаха и от Ботев)!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 яну 2015 15:24

cska-632 написа:Това, че сте заслепени и не виждате какво се случва в ЦСКА е лично ваш проблем.

Виждаме какво се случва в ЦСКА,но виждаме какъв си и на какъв се правиш.Виждаш как те наричат във форума на ЦСКА (мръсен малък кренвирш под прикритие),виждаш и какви са призивите на армейците от форума на Гонг към теб .За това виж там,вземи мерки и си сложи друг ник (кренвирш-632 или от сорта) и гледай повече да не те виждаме тук! :geek:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 яну 2015 15:25

BRF написа:Не е така!Александър Тодоров призова бфс ВЕЧЕ да отговори по този казус,след като са изпратени документите преди половин година(нещо,което казаха и от Ботев)!

Според мен точно тук е разковничето! Дали сте изпратили каквото и да е по каналния ред, ей това трябваше ясно да каже малкото Саше.
Това че майните са си свършили работата, не значи, че и вие сте. Като нищо ще се окаже, че жълтите имат взимане-даване с Титан, а не със сегашното ви ръководство, и документите които те са пратили са по казус Ботев <-> Титан, а не както си мислиш ти Ботев <-> Сашетата.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 яну 2015 15:28

TristaNNN написа:
BRF написа:Не е така!Александър Тодоров призова бфс ВЕЧЕ да отговори по този казус,след като са изпратени документите преди половин година(нещо,което казаха и от Ботев)!

Според мен точно тук е разковничето! Дали сте изпратили каквото и да е по каналния ред, ей това трябваше ясно да каже малкото Саше.
Това че майните са си свършили работата, не значи, че и вие сте. Като нищо ще се окаже, че жълтите имат взимане-даване с Титан, а не със сегашното ви ръководство, и документите които те са пратили са по казус Ботев <-> Титан, а не както си мислиш ти Ботев <-> Сашетата.

Аз нищо не мисля!Не съм като тебе и кашата да съм компетентен по всички въпроси,пък каквото не ми отърва,да се занимавам с глупави въпроси.И Тодоров и човека на Ботев казаха едно и също нещо,че нямат отговор от въпросната комисия :? !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 яну 2015 15:51

Нали помните, че всякакви плащания, извън мениджърските комисионни, се извършват само по сметки на клуба и никъде другаде? Как и защо Ботев са превели на фирма "Чугун" ООД каквото и да е, след като очевидно Чугун няма нищо общо с ЦСКА, а и никога не е имал? Дори и да е пишело нещо подобно в договора, това автоматично прави същия невалиден.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 30 яну 2015 15:57

GOLEADOR написа:
cska-632 написа:Това, че сте заслепени и не виждате какво се случва в ЦСКА е лично ваш проблем.

Виждаме какво се случва в ЦСКА,но виждаме какъв си и на какъв се правиш.Виждаш как те наричат във форума на ЦСКА (мръсен малък кренвирш под прикритие),виждаш и какви са призивите на армейците от форума на Гонг към теб .За това виж там,вземи мерки и си сложи друг ник (кренвирш-632 или от сорта) и гледай повече да не те виждаме тук! :geek:

[offtopic]Наричат ме венко, който е от този форум :([/offtopic]
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 30 яну 2015 16:15

TristaNNN написа:
Logical person написа:
TristaNNN написа:
peliforewer написа:"Най-фрапантните" случаи, които ЦСКА дава за пример за злоупотреби в клуба...

Добре де, тези примери всъщност кой ги дава? Сегашното ръководство ли? Ако да, прилагат ли някакви доказателства към думите си: договори, документи за парични преводи и др.?

Естествено че прилагат. В сигнала към прокуратурата, на медиите кой ще даде такива документи.

Чакай сега, кое му е естественото? Никой от вашите ръководители не каза ясно, че има сигнал до прокуратурата. Първо малкото Саше поплака, че призовавали БФС да каже на Ботев да има дадат едни 250 000 като уж дължими по сделката с Анисе, а сетне се появи някакъв лист в стил "ревяща и тропаща с крак леличка", който уж служи за сезиране на прокуратурата. Това ли са материалите придружаващи "сигнала"? :lol:

Радостно е че следиш пресконференциите на г-н Тодоров. :) Но нещо не схващаш. Никой няма да ти се обяснява на кое гише и колко папки документи е предал :lol: :lol:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 31 яну 2015 18:28

Не мога да разбера какво има толкова да се спори . Анисе беше собственост на ЦСКА , а не на някоя друга фирма . При това положение при продажба парите трябва да се внесат по сметката на собственика на продукта , в случая футболиста , а не в странична фирма . Не съм чул ЦСКА да е имал задължения към тая фирма , които е трябвало да се погасяват , прехвърляйки правата си върху Анисе към трета страна . Според мен това са фактите . Друг е въпросът дали е имало плащане от страна на Лудогорец към Ботев и , ако е имало такова , защо пловдивчани не са изпълнили договорът си към ЦСКА ? Ако не е имало такова , защо Лудогорци не са платили ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 31 яну 2015 19:12

mistreated написа:
cska-632 написа:С продажбата на Буш поне до април проблеми със заплатите на футболистите не би трябвало да имаме. Дали ще вземем негов заместник или ще стискаме палци Йоахим да не се контузва се пита :?:

Николич да не би да е защитник?

Застреля го право между рогите. :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 яну 2015 21:20

За пореден път Бадема доказа че колкото му е височината,толкова му е и морала,като какъв се изказва за В.Илиев и защо се опитва да създаде нов конфликт в ЦСКА.В.Илиев е достатъчно значителна фигура за да каже ако има някакъв проблем,едва ли Бадема е неговия говорител.Гъргоров по-скоро е говорител на агента си Градев,още като по медиите се появиха заглавия за "пенсиониране" в ЦСКА,забележете през ЮНИ,без за това да са споменали нито Младенов,нито Томов ми стана ясно че организацията срещу ЦСКА е в ход.Сега след новината че в клуба ще дойдат 500хил.евро ще видите как отново ще наизкачат по медиите знайни и незнайни агенти и футболисти за да рекетират ЦСКА.Понякога съжалявам че Томов не остави боклукчиите да фалират клуба и да го вземе на чисто и тогава да видим агентите и футболистите как щяха да вземат пари от гърнетата.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Архив”