БУШШШ - фен тема
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БУШШШ - фен тема
Ще следим с интерес, брат 
- Drunken_Master
- Контакти:
Офффф стига сте го боготворили тоя...да не сме рогати или анадолци...?
За мен лично си остана едно талантливо момче и нищо повече...
Един Зику например,много по-добро впечатление остави от него...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Офффф стига сте го боготворили тоя...да не сме рогати или анадолци...?
Какво боготворене
- Drunken_Master
- Контакти:
BRF написа:Drunken_Master написа:Офффф стига сте го боготворили тоя...да не сме рогати или анадолци...?
Какво боготворене?В договорът му има разни клаузи(така се говори поне) които са в наш интерес!
Докато не го официализират можем само да догатваме...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Офффф стига сте го боготворили тоя...да не сме рогати или анадолци...?
Е, кой го боготвори? Човекът се представи на ниво - кой го очакваше? Едно от малкото хубави неща последните 3 години е подвизаването на това момче, което за малко време постигна много лични и колективни успехи. Голмайстор на ЦСКА София. Малко по-сериозно и с почит. Не виждаме нищо лошо.
Що сме такива българите аз не знам? А пък чрез него и важни пари влизат в касата ни.
Все едно феновете на Реал да казват - стига боготворете Роналдо - да не сме каталунци?!
21 век сме, алоооооо!!!
21 век сме, алоооооо!!!
- Drunken_Master
- Контакти:
Кировец написа:Drunken_Master написа:Офффф стига сте го боготворили тоя...да не сме рогати или анадолци...?
Е, кой го боготвори? Човекът се представи на ниво - кой го очакваше? Едно от малкото хубави неща последните 3 години е подвизаването на това момче, което за малко време постигна много лични и колективни успехи. Голмайстор на ЦСКА София. Малко по-сериозно и с почит. Не виждаме нищо лошо.
Що сме такива българите аз не знам? А пък чрез него и важни пари влизат в касата ни.
Не,бе...то няма лошо.Ама 10 гола в 19 мача ? Само ония "другите" ги превъзнасят ей така...
Като например идеята на ония от Анадола да кръстят сектора на стадиона си на Козмин Моци,което е направо върховна тъпотия,при положение,че е жив играч,действащ при това.Само че откъде да се сетят хора,които нямат понятие от футбол,а разбират само от производство и продажба на "Градус".
Няма да забравя,като почина Гаетано Ширея,Юве кръстиха сектора сигурно 10-15 години след неговата кончина...
Няма значение...ЦСКА ЗАВИНАГИ !
Последна промяна от Drunken_Master на 31 яну 2015 19:03, променено общо 1 път.
Може вече ключ на темата : )
Желая му успех на момчето в най-стария футболен клуб в света!
Посветено на Буш
Дерби мач се пак задава,
инжинерът Гонзо весел го раздава.
Сняг вали - подуенска лавина,
Буш загрява край агитка синя.
Почва мача - Сватбата се откроява,
дузпа срещу Буши мигом подминава.
Време мина Тони вкарва,
после Венци топката прокарва
и направи Буш за смях двамина,
после покрай Пацо-Тигър мина,
пусна удар фино по тревата,
та разтресе сектор Г земята.
Кировец, след снежното дерби...
В този мач освен, че вкара 1 гол Буш направи и две асистенции, доколкото си спомням - на Силва и на Галчев.