ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Мнениеот deepblue1963 » 14 дек 2009 10:38

The Sailor Man написа:Неистовия рев продължава.Сега разбирам защо преди мача фенове на Ботев,Сливен и кой ли не ни пожелаха не успех,а обикновено пожеланията бяха от рода на "размажете ги",че чак до "убийте ги".Сега разбрахте всички защо цяла България си легна вчера с усмивка на лице,не само феновете на Черно Море празнувахме,във всеки български дом,всеки футболен запалянко-бероец,славист,локомотивец,ботевист,дори и спартаклия си е сипал едно за размазването на Левски.Вчера осъзнах защо всеки ги мрази.Да им бяхте видели грозните от злоба физиономии,да бяхте видели Гонзо-той не приличаше на човек,а на животно.След мача хрисими,невинни.Лицемери!БОКЛУЦИ!!!Гонзя 45 минути не престана да се псува с феновете ни зад скамейката му,не спря да псува съдията,дори напсува контузения тежко Герасим Заков-какъв див селянин е този клошар само и как услужливо сините медии не показаха нито кадърче от наглото му животинско поведение на тъча?Нито една камера на сините подлоги наричащи се медии не показа очевидната засада с която "отборът на народа" се върна в мача и отбеляза за 1:1.Никоя.Минев,наглия простак при фала на Рабех отиде и пръв удари Маркес-мълчание,Жоро Илиев показва с жест на Рабех,че няма мозък в главата си-хванат за врата и блъскан от Милиев,а междувременно сини наглеци водени от Тасевски,същия Милиев и Живко Миланов започват да блъскат съдията!!!Още в 14 минута тези комунисти трябваше да бъдат с 8 човека на терена и да бъдат сгазени с 10-15:0 до края.Наглостта им стига дотам,че изобщо не се коментират ударите с лакът на Минев(4 пъти),на Тасевски(3 пъти),те не се броят.Тасевски нямаше да бъде на терена изобщо при онази ситуация с отменения левскарски гол ако съдията свиреше това което вижда,защото той прекрасно видя,че Тасевски и Милиев бяха с червени картони,но не ги даде.Някъде между това не даде и дузпа за Черно Море.Спокойно,това не е проблем...защо?Ами защото е свирено в полза на отбора на властта,така трябва да се свири,когато се свиреха по 2 дузпи нямаше проблеми,когато смазаха вратаря на Локо Пд и вкараха нередовен гол в 90 минута за 2:3-нямаше проблеми,когато свирнаха дузпа за игра с глава-прекрасен съдия,когато те си вкараха автогол в решителен за титлта мач преди 9 години - нямаше проблем....когато Гонзо прати с тупаник Петър Костадинов в линейката и съдията се направи,че не вижда-нямаше проблеми....Да,това са те,онеправданите,тея дето били сами срещу всички!Тея,дето правеха цирковете на годината с Беласица,с Родопа(където веднъж се даде 8 минути продължение-до гол),със Славия(о,Яне Николовски),със Спартак Пл,Спартак Вн - те пак бяха сами срещу всички.Просто тези хора,трудно ми е да ги нарека хора някакви бивши агенти на комунистите,но все пак-човекоподобни-те не са свикнали да губят,те дори не са свикнали да се борят.Те казаха-Купата за нас е приоритет,излизаме на живот и смърт....комунистите щом кажат,значи трябва да стане.Черно Море беше длъжен да излезе със свалени гащи пред милиционерите и агентурните мекерета,Черно Море трябваше да загуби,за да имат весели празници вечно онеправданите.Но истината е,че този рев само прави Левски още по-жалки,а Черно Море-още по-големи герои,надали Черно Море е имал толкова почитатели извън Варна,колкото имаше вчера,да,цяла България заобича Черно Море....защото всеки видя как трябваше да се борим с тази комунистическа злоба,тази подуенска простащина и селения която ни заля.По цял свят мразят големите,да,мразят Байерн М,мразят Барселона,защото са големи...но в Бъглария мразят Левски не защото са големи,а защото са мръсници,защото винаги търсят облагата,крилото на властта и измекярщината.В Левски играят и най-големите боклуци като хора,гнусни типове до един.Никой не питаше вчера Гонзя - абе как игра Левски?Абе защо викат такива смешници като Минев,като Сърмов и Миналов в Национала?Абе тоя смешник Милиев ли бил надежда,или Митрев?Не,такива въпроси нямаше.А някой непристрастен журналист каза ли една добра дума за Черно Море?За отборът едва събрал 11 играчи,попълнил групата с юноши,вкарал в игра 3 контузени състезателя,но отбор раздал се докрай,смазал в калта селската злоба на съперника,показал какво е сърце,дух и воля?Някой каза ли нещо за моряците?Не.Ето затова цяла Бъглария мрази синята милиционерска клика,мразя я и аз.Затова без да са ми никакви в сряда няма да се безпокоя пак да видкам за техните съперници,макар и небългари.

1.Докато Гонзо ги е наричал "това-онова",публиката,сигурно си е стояла тихо и кротко,нали?Като,че ли не знаем как се посрещат "гостите" още от тунела!
2.С какво Минев,Телкийски и другите обидиха "великата" публика,че да бъдат замервани със снежни топки?
3.Груба балтия в краката на Телкийски отзад,още преди 14мин.-без картон!Знам,че няма да ми отговориш.
4.10-15 на нула-ти добре ли си?А може би най-добре щеше да е изобщо да не бяха излизали за мача и да си спечелите служебно,нали?
5.Това за калта-правилно го каза,щото това вашето е всичко друго но не и терен.В една нормална държава изобщо нямаше да можете да го лицензирате(нали затова,в нормалната УЕФА,бягате до Бургас да си играете мачовете?)
6.Аз и милионите привърженици на Левски-ние,според теб не сме ли България?В този ред на мисли:на "великия" финал със ЦСКА за купата колко привърженици на Ч.море,антикомунисти и др. бла-бла-бла имаше.
7.И не ми дрънкай за морал,щото през 80-те години,не беше ли половината отбор на Ч.море изгонен за далавери и уреждане на мачове?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 14 дек 2009 10:54

1.Докато Гонзо ги е наричал "това-онова",публиката,сигурно си е стояла тихо и кротко,нали?Като,че ли не знаем как се посрещат "гостите" още от тунела!
2.С какво Минев,Телкийски и другите обидиха "великата" публика,че да бъдат замервани със снежни топки?
3.Груба балтия в краката на Телкийски отзад,още преди 14мин.-без картон!Знам,че няма да ми отговориш.
4.10-15 на нула-ти добре ли си?А може би най-добре щеше да е изобщо да не бяха излизали за мача и да си спечелите служебно,нали?
5.Това за калта-правилно го каза,щото това вашето е всичко друго но не и терен.В една нормална държава изобщо нямаше да можете да го лицензирате(нали затова,в нормалната УЕФА,бягате до Бургас да си играете мачовете?)
6.Аз и милионите привърженици на Левски-ние,според теб не сме ли България?В този ред на мисли:на "великия" финал със ЦСКА за купата колко привърженици на Ч.море,антикомунисти и др. бла-бла-бла имаше.
7.И не ми дрънкай за морал,щото през 80-те години,не беше ли половината отбор на Ч.море изгонен за далавери и уреждане на мачове?

1.Гонзо е длъжностно лице,треньор и е длъжен да си стои на задника,да търпи псувни,ругатни и т.н.,но не и да отвръща.Публиката може да говори каквото си иска,един треньор не може!Най-малкото се провокират ексцесии,напрежение и безредици!!!
2.Минев удари с лакът 4 пъти различни наши играчи,а при тичането си до тъча 2 пъти напсува и публиката.Псуваше я и Тасевски при смяната си.Същото като при Гонзо - играч няма никакво право да псува феновете,навсякъде по света това е червен картон и наказания от много мачове,без никакви уговорки.
3.Влизането срещу Телкийски-тоя не влезе ли като смяна....но и да е имало някакво влизане,то преди него имаше доста ваши.Теренът е тежък,всеки шпагат с хлъзгането става опасен,ти какво искаш да ви беше нашарил вас,защото вие кюскахте по-здраво и зверски,да ви даде пак жълти и червени картони,да играете с 9 човека,че да си измиете ръцете с него,както стана с ръководилия блестящо и безупречно мачът ви с Литекс Николай Йорданов?Впрочем там колко остри влизания имаше срещу Дока преди съдията да вдигне първия картон?Никой уважаващ себе си съдия не почва с картони някой мач,освен ако влизането не е като на Рабех разбира се-еталон за простащина,селения и анти-феърплей.
4.По-добре да не бяхте излизали,много грозно играете,много грубо и играчите ви начело с треньора са големи простаци.
5.Нали на такъв кален терен в нормалната УЕФА бихте Артмедия :?:
6.Вие не сте България,част сте от нея,но нищо повече.Като сте милиони защо вчера бяхте 300 човека-като подчертавам-половианта ви агитка бяха плебеи дошли само,за да псуват нас и Черно Море?
7.Правилно-хванат и наказан,такъв е редът.Да не би да протестираш срещу наказаните продажници?Но нито съм бил съвременник на случката,нито мога да я коментирам по-подробно.Но има една друга случка.70-те,когато един син милиционерски копой влиза на терена на мач с Берое в който Берое не иска да легне на синята комунистическа клика.Влиза милиционера,прекратява мача,Берое го вадят от А група,името на копоя е Ангел Солаков-морал,какво да правиш :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 14 дек 2009 11:05

точно пък Вие да говорите за морал......айде успокойте се! Само да си спомним ка к Берое става шампион за сметка на Ботев....

Милиони ситуации във Ваша полза - мълчание. Една грешка срещу Вас - драма! мъка! срам! набиване на кол! рев! разстроени репортерки! плачещи водещи!

Идиотско е!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 14 дек 2009 11:06

Ай стига ве, на терена имаше само един отбор, тотално надиграване във всяка зона!
Това си беше саморазправа със шампиона.
Апропо: Изравнителния гол на Левски си е от чиста засада! На който му е интересно да си го гледа. И стига вече, че сте смешни.

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 14 дек 2009 11:07

deepblue1963 написа:
Cherno More написа:Гледах преди малко репортаж от мача вчера и наистина гола който отмени съдията за лецкито беше редовен, НОООО, при изравнителния им гол имаше абсолютна засада, защо не го споменат това.Защо също така не споменат и това, че съдията цял мач търпя Минев и Дарко- тея двамата не трябваше въобще да завършат мача- столипиновския жител на 2 пъти с лакът без топка удари Ели и го псуваше презцялото време, а страничния се правеше че не чува. Така че нека не приказват глупости чесъдията ги бил ощететил. Ще ми е интересно ако и срещу Лацио излязат с такава тактика- "счупи крак на противника" с колко човека ще завършат и дали няма да бъде прекратен мача.

И как разбра,че има засада?На същия репортаж или на някой друг,само твой си канал.Щото аз гледах много репортажи и НИКОЙ от тях не показа В МОМЕНТА на центрирането къде беше Миланов?И още един въпрос:след крошето в 14мин. Маркес трябваше ли да завърши мача(щото тази ситуация,за разлика от другата,Я ПОКАЗАХА)?

http://www.novsport.com/video70994_1.html Ето тук го гледах deepblue, време и да свалите сините очила.

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 14 дек 2009 11:25

Докато има такива леки жени като родните журналисти Грандувете ще продължават да си живеят в измисления си свят и да ги унижават в нормалния съдията вчера беше мъж и не се подаде на провокациите на дърводелците , ако трябваше да е съвсем точен Минев беше за картон още първото полувреме , а оня нискочелия ръб трябваше да бъде изгонен до 15 минута... Само , че няма един мъжкар в т.нар. национални медии , който да има дупе веднъж да напише истината ... включително и "безпристрастните" професионлисти от ГОНГ тоя Иво Стефанов не знам , дали въобще е бил на стадиона , ама като му прочетох коментара останах с впечатлението , че аз не съм бил !!!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 14 дек 2009 11:40

Е няма как-сипвам си ракийка,наздраве на всички моряци :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 дек 2009 11:45

Всички репортери и репортерки извън Варна,реват с крокодилски сълзи,как сините били ощетени :!: Винаги става така.Нечовешка простотия,залива отново страната,защото Левски сигурно е повече от България може би.Жалко племе от сини хрантутници и долни лизачи.
Само Черно море.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 14 дек 2009 11:53

Колко съм се смял снощи на Канал 3 и това предаване на Крум Савов :lol:
Тоя Вили Вуцов е бахти подлогата..забрави преди 10-на години като беше треньор на Спартак имаше един мач дето брутално ги порязаха срещу Левски дузпи,голове отменении викаше псуваше Славков,баща си и Левски..тогава беше прав и го подкрепих..е ето големия Левскар отиде поработи малко там и край предложението на живота му само това чакал..глупости :lol: Избяга от Калиакра,после пък искаше да се върне :lol: Браво Цонко мъж си :lol:
Айде да бутнат Левски срещу Славия да го видим сега какво ще каже..пак ще писка ето това..
Една дума не каза за Черно море много бързо забравя каде е работил а имаше не лош период тука..

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 14 дек 2009 11:56

Вчера докато Вуцов плюеше, дори напомнии за Калиакра 1/2 финала как съдията ни подпрял :D, другия там журналист не знам как точно се казва, май е цесекарче, но им го каза ''днес като гледах играта, сега разбирам защо Черно море няма загуба на своя стадион толкова дълго време''

Върни се в “Черно море”