Почина Желю Желев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- k@r@k0nju1
- Контакти:
Re: Почина Желю Желев
Късно го прибра Господ тази жаба. Ако го беше прибрал преди 25 години София нямаше да се напълни с боклук и нямаше да се напъвам, да разбирам какво ми говорят "началниците". Селските в София са най-гадното племе. Забиват ти нож в гърба, плюят, мажат, само и само те да са напред. Благодарение на Ж. - жабата.
-
- Контакти:
Мир на праха му.Първият президент на България е Петър Младенов.
Родоначалника на нагъзването и унищожаването на България и българския народ. Първата западна подлога. За умрелия или добро или нищо - за мен е национален предател .
-
- Контакти:
Колко от вас са виждали на живо избирането му за президент.И колко от вас знаят за пълномощията на президента.Ще ви дам жокер.България е парламентарна република.Всеки един човек си има и не добри страни,но става въпрос за мъртвец.Той призна Македония,но решението беше на НС.Мутрите не ги докара той,защото те си бяха тук.Да не би Доктора да е озмислил канал или братя Илиеви да са първи със ,,закрилата'' И аз съм се смял когато жена му/забравих и името/ сложи ръка върху чашата за да не и сипят вино на на официален банкет.Как не ви увряха главите че БКП и техните пипала все още са тук.
Демократично избран президент е когато е избран с директен вот на всички гласоподаватели. Желев е избран от Народното събрание. Той (без съгласието на правителството) провъзгласи признаването на Македония с което предаде и прОдаде историята на България. Той свали Първото демократично правителство на България след болшевишката окупация. Той поддържаше съществуването в България на единствената в Европа етническа партия. И т.н. и т. н. Всичко това в резултат на послушното съглашателство с идеолога на "бархетната" революция и мутренския преход, тройния международен агент Андрей Карлович. Това са фактите. Нека Господ го съди.
- damyanov1963
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Колко от вас са виждали на живо избирането му за президент.И колко от вас знаят за пълномощията на президента.Ще ви дам жокер.България е парламентарна република.Всеки един човек си има и не добри страни,но става въпрос за мъртвец.Той призна Македония,но решението беше на НС.Мутрите не ги докара той,защото те си бяха тук.Да не би Доктора да е озмислил канал или братя Илиеви да са първи със ,,закрилата'' И аз съм се смял когато жена му/забравих и името/ сложи ръка върху чашата за да не и сипят вино на на официален банкет.Как не ви увряха главите че БКП и техните пипала все още са тук.
Те винаги ще бъдат тук, както и винаги ще има такива, които да се възползват от тях.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
БОГ да го прости и да даде светлина на душата му!
Национален предател прижеве!Марксист, както се самоопределяше,ще кажа комунист и то псевдо от самоотричащите се!Изградил се като предател преди 1989 и продължил да бъде такъв и след това!
Отявлен туркофил и като такъв несъмнено българофоб!/това е задължително,като скачените съдове!/
Опелото щяло да бъде в катедралния храм Св.Ал.Невски?!Та този чож век няма нищо общо с Православието!
Независимо от това,още веднъж БОГ да го прости!
Национален предател прижеве!Марксист, както се самоопределяше,ще кажа комунист и то псевдо от самоотричащите се!Изградил се като предател преди 1989 и продължил да бъде такъв и след това!
Отявлен туркофил и като такъв несъмнено българофоб!/това е задължително,като скачените съдове!/
Опелото щяло да бъде в катедралния храм Св.Ал.Невски?!Та този чож век няма нищо общо с Православието!
Независимо от това,още веднъж БОГ да го прости!
- botevist_75
- Контакти:
damyanov1963 написа:botevist_75 написа:1palq4o1 написа:Светла му памет, НОООО.....
Две неща никога няма да му простя-премахването на СОФИЙСКОТО ЖИТЕЛСТВО и УНИЩОЖАВАНЕТО НА РАКЕТИТЕ СС23 с които и Турция се съобразяваше по време на т.нар. " ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС "
Защото ти си кореняк софиянец,за разлика от всички останали там,които са селяни,нали
Защото тези, които ти наричаш селяни, злоупотребиха с премахването на софийското жителство. Прииждат в София на пълчища, регистрират се в квартири по 2-3-ма, а живеят по 4-5, че и по 7-8 - СЪВСЕМ СЕРИОЗНО, не плащат наемите си, изпочупват и опустошават обзавеждането, правят високи сметки за ток, вода и т.н. без да ги плащат и т.н.
Ето за това!
Наемателите не пазят никъде. Нито в София,нито в Пловдив,нито в Малко Търново,нито в долно Уйно.Това е манталитетът на българина :"като не е мое-потоп"
Давам под наем апартаменти от повече от 10 години и съм много наясно с този проблем.Малко повече твърдост и едно обаждане в полицията/в повечето случаи само заплахата за това/ и омекват като памук и си покриват всички разходи.Имам голям опит с това.
В случая ми стана смешно,как винаги,всички софиянци твърдят,че са кореняци и всички други са селяни.А една проста сметка показва,че 90% от населението на големите градове/за София процента е близо до 98%,ако приемем че сега е 2 000 000/,не са "кореняци",а техните предшественици,по-рано или по-късно са мигрирали от селото в града. В което няма нищо лошо,даже си е нормално.Не мога да разбера само комплекса на много хора да се изкарват граждани от Хан Аспарух насам.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
baltimore написа:saract написа:baltimore написа:Изключително радостна новина, даже закъсня.
Модератори няма ли тука.Няма такава простотия.
Почети малко история. И за какво са ти модератори, защото си изразявам мнението ли?
Ами изглежда си длъжен да се присъединиш към хоровото: мир на праха му, жалко...
Случайно да ви напомня за погребението на Ким Чен Ир :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
damyanov1963 написа:Една забележка към БГНЕС - първият президент на България беше Петър Младенов.
Пешо Танкиста беше президент-председател, а първия президент е точно Жельо Митев , на Марушка мъжът и.