Пламен Константинов стана Мъж на годината

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Che Guevara
Контакти:

Re: Пламен Константинов стана Мъж на годината

Мнениеот Che Guevara » 10 ное 2008 11:52

Митака е добър футболист няма спор за да стигне до Ман Юн.,но все пак е класация на "МЪЖ на годинат"....уви у Митака не виждам такова нещо, но да не задълбаваме бесмисления спор........а за тоя спец ангов-мангов където е много вещ във всяка една насока и е спец....пич чете ли пресата,но май не си видял как цяла Англия и най вече легендата на Ман Юн че Бербатов се скатавал и не си заслужавал тия многото пари...или болния ти мозък ще разкрие световен заговор с/у Бербата и най вече ЦСКА....така че мъжки опс не те знам къв си но,не гледай на всякаде заговор с/у твоя иначе класен и стойносен отбор ЦСКА,баси пак се обърках за отбора :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от Che Guevara на 10 ное 2008 14:49, променено общо 1 път.

jonkata
Контакти:

Мнениеот jonkata » 10 ное 2008 12:12

Тия, журналисти просто са покварено племе. Според мен има далеч, по заслужаващи хора да получат това звание - Лекари, Пожарникари, хора които спасяват животи. Това е хубаво, че спортистите ни прославят страната, но мисля, че има по-важни въпроси, макар, че пишещите във форума не ми се струва, че много ги интересува. А имам малко извинение към Д.Бербатов нали е посланик на УНИЦЕФ, за другите двама не съм чул нищо в тази насока. Останете си със здраве.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 ное 2008 12:39

4estito na plamen!i v nikakav slu4ai ne e 6estorazrqden voleibolist!toi e 4ast ot edno pokolenie,koeto spe4eli treto mqsto na svetovno parvenstvo.dori e kapitan na tozi otbor i vinagi se e razdaval,vapreki godinite sii proizti4a6tite ot tqh bolki!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

COSTOMS
Контакти:

Мнениеот COSTOMS » 10 ное 2008 16:37

ДО КОГА С ТИЯ ЛЕВСКАРИ? САМО И САМО ДА НЕ Е БЕРБАТОВ ЗАЩОТО Е ИГРАЛ В ЦСКА.ЦЯЛА ЕВРОПА ГО ПРИЗНАВА, САМО ТОЗИ ПЛЕШУНГЕР Т.Р. НЕ И НЕ!!!МАНИПУЛАЦИЯТА Е СИГУРНА.НЯМА СРАМ ТОЗИ ЧОВЕК.РАБОТАТА Е ТОЛКОВА ПРОСТА:ЗАРАДИ КОГО СЕ ПРОВАЛИ НАЦ.ОТБОР ПО ВОЛЕЙБОЛ НА ОЛИМПИАДАТА В ПЕКИН ? ОТГОВОРА Е ЕДИН:ПЛАМЕН КОНСТАНТИНОВ!!! ДА ВИ Е ЧЕСТИТ! ДОГОДИНА МОЖЕ ДА НОМИНИРАТЕ И Т.БАКОВ ИЛИ ПЪК "КУЦИЯТ КОН" ГОНЗО!!!

vesko81
Контакти:

Мнениеот vesko81 » 10 ное 2008 17:51

Смятам, че и двамата трябва да фигурират в анкетите за спортист на годината, но не и в тази! Пламен сам казва, че е щял да се зарадва повече ако е получил наградата миналата година. Просто тази година НЕ Я ЗАСЛУЖАВА.

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 10 ное 2008 18:20

Фен съм на Юнайтед от 14 годишен....от далечната 1977-ма!Като такъв се радвам на абсолютно всички успехи на отбора,както и ми е болно при загубите...Бих искал всички играчи на "червените дяволи" да са номер едно във всички класации....но определено ТОЧНО в тази Гибона е номер едно!Всички помнят Олимпиадата и цитират одисеята му тогава/между впрочем инспирирана от ХИПЕРИНЖЕНЕРА :D /,но не забравяйте брилянтното му представяне в мачовете за световната купа,когато именно Константинов вдъхнови отбора за предсрочно класиране именно на Пекинската олимпиада!А феновете на ЦСКА може би отчасти допринесоха за първото му място в тази класация,заради нечуваните и от болните гръцки фенове антибългарски просташки песни против Пламен.Така предизвикаха сините да гласуват именно за Гибона....Въобще всичко се превърна пак в познатия рефрен на песнопойките на секторите Б и Г!Което е безкрайно пошло,грозно и .....жалко!

vesko81
Контакти:

Мнениеот vesko81 » 10 ное 2008 19:00

Световната купа беше през 2007г. Тази година за националния отбор Пламен има изиграни 6 мача :!: :!: :!:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 ное 2008 19:20

bolni mai sa 4orbarite,ne levskarite!mnogo qsno,4e plamen e maj,a ne barbi!basi,karate me da padam na nivoto na nqkoi oligofreni
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 10 ное 2008 19:34

vesko81 написа:Световната купа беше през 2007г. Тази година за националния отбор Пламен има изиграни 6 мача :!: :!: :!:

Разбира се,че бе през 2007-ма,но декември и вече бе ясен МЪЖЪТ на годината за 2007.Ако следваме този логика през 2008-ма Бербатов/на когото съм фен,като форвард на Юнайтед!/,колко качествени и запомнящи се мачове за България,не за Ман Юнайтед или Тотнъм изигра?Също по тази логика Пламен Константинов стана шампион с клубния си отбор,нали? ;) По същата логика-погледни класацията-да не би Слави Трифонов и Бойко Борисов са ставали Шампиони? :D Или пък Бай Жельо от Веселиново,или Агент Гоце?Това не е класация за Спортист на годината,а за МЪЖ на годината!Според мен класацията е реална и Гибона е номер едно...дори и само заради пътя,който би през цялото източно полукълбо на 2 пъти....само за да докаже,че неправилно е обвинен от ХИПЕРИНЖЕНЕРА!

vesko81
Контакти:

Мнениеот vesko81 » 10 ное 2008 19:51

При тези номинации на двама спортисти, неминуемо се противопоставят спортовете, успехите на терена - което не е целта на класацията! В България все още футболът е най-популярният и харесван спорт/аз лично не знам защо/, следователно практикуващите го са по-известни, по-харесвани или мразени. В този ред на мисли ако Бербатов беше вкарал гол на Италия и бяха победили Грузия - нямаше изобщо да я има сегашната тема. Което си е жив субективизъм. Сиреч разликата между двамата не са няколко хиляди гласа а 1-2 гола.
А специялно за Олимпиядата - Пламен каза "само аз знам истината и това ме прави силен"! Едва ли я крие за да запази доброто име на Лазаров. По-скоро своето.

Върни се в “Волейбол”