Позиция на ПФК "Ботев" по случая "Анисе"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Позиция на ПФК "Ботев" по случая "Анисе"

Мнениеот BRF » 30 яну 2015 08:52

Кашчей написа:
Logical person написа:Лудогорец са длъжни да си изплатят цялата сума на Ботев. А после Ботев ще превежда 50% на Титан или ЦСКА ( който определи съда ).

А ако в договора пише друго?!

Много си тъп Саше!Ако пише друго,да се направи това което пише ако е законно!Всичко ли трябва да ти се обяснява на тебе като на 4 годишно дете?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 яну 2015 08:53

Бат Зико написа:
BRF написа:Бих предпочел Ботев да задържат парите,пред варианта да ги дадат на боклуците!Ако така ще се решават нещата,успех на Ботев от мен!

По всяка вероятност тези пари,както беше споменато по-горе (половината от сумата по сделката с Лудогорец) изобщо няма да постъпят при нас,а ще бъдат директно договорени между Домусчиев и Титан, които са си дружки, така че в конкретния случай Ботев изобщо не е никаква страна по нищо.

Пиша АКО!Просто предпочитам тези пари да останат при вас,ако варианта е олигархчето или боклуците!

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 30 яну 2015 08:58

BRF написа:
Бат Зико написа:
BRF написа:Бих предпочел Ботев да задържат парите,пред варианта да ги дадат на боклуците!Ако така ще се решават нещата,успех на Ботев от мен!

По всяка вероятност тези пари,както беше споменато по-горе (половината от сумата по сделката с Лудогорец) изобщо няма да постъпят при нас,а ще бъдат директно договорени между Домусчиев и Титан, които са си дружки, така че в конкретния случай Ботев изобщо не е никаква страна по нищо.

Пиша АКО!Просто предпочитам тези пари да останат при вас,ако варианта е олигархчето или боклуците!

Аз пък искам като сме подписали някакъв договор да го спазваме,да сме изрядни и да плащаме на когото дължим пари.
МНОГО мраза селски номера.
Професор по география

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 30 яну 2015 12:07

На ЦСКА пари не се дължат, а на титаните няма нужда да плащаме, защото такива проценти може да има само между клубовете.

А няма защо да те е яд, че няма да плащаме на титаните, те достатъчно клубове и футболисти завлякаха, нека припомним как разтрогнаха със Спас Делев, за да не плащат 50% на Пирин, нито стотинка не заслужават.

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 30 яну 2015 12:24

stanislav89 написа:На ЦСКА пари не се дължат, а на титаните няма нужда да плащаме, защото такива проценти може да има само между клубовете.

А няма защо да те е яд, че няма да плащаме на титаните, те достатъчно клубове и футболисти завлякаха, нека припомним как разтрогнаха със Спас Делев, за да не плащат 50% на Пирин, нито стотинка не заслужават.

Това което казваш може и да е истина но е още едно потвърждение че българския футбол никога няма да се оправи.
Щото е заради такива игрички-ние нема да платиме на тоя,щото той не е платил на оня,пък за третия да не говорим, сме на такова дередже.
Щото докато се преебаваме един друг на дребно като цигани ше гледаме световните и европейските по телевизията.
И това се отнася за абсолютно всички в българския футбол-абсолютно всички сме едни и същи циганьори когато опре до бизнес отношения, всъщност това за всичко се отнася не само за футбола,е за тва сме на майка си у гъза...
Професор по география

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 30 яну 2015 12:52

stanislav89 написа:На ЦСКА пари не се дължат, а на титаните няма нужда да плащаме, защото такива проценти може да има само между клубовете.

Това не е вярно. Процент от продажбата на Тонев, Лех Познан внесоха в подобна фирма на Титан....Значи може и към трети лица.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 яну 2015 15:28

BRF написа:
Кашчей написа:
Logical person написа:Лудогорец са длъжни да си изплатят цялата сума на Ботев. А после Ботев ще превежда 50% на Титан или ЦСКА ( който определи съда ).

Много си тъп Саше!Ако пише друго,да се направи това което пише ако е законно!Всичко ли трябва да ти се обяснява на тебе като на 4 годишно дете?

Кашчей е един от най-умните ни съфорумци...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 яну 2015 17:44

BRF написа:
Кашчей написа:

Аз може и да съм тъп, и вече се усещам такъв, след като само това ми повтаряш, но е безкрайно учудващо когато фенове или ръководители на ЦСКА започнат да държат на изпълнението на договорите, пък дори и на такива, които не ги засягат пряко.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 яну 2015 17:47

Кашчей написа:Аз може и да съм тъп, и вече се усещам такъв, след като само това ми повтаряш

ХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХА
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 яну 2015 18:21

Drunken_Master написа:
Кашчей написа:Аз може и да съм тъп, и вече се усещам такъв, след като само това ми повтаряш

ХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХА

Само безкрайно ограничен човек, или пък фен на ЦСКА, няма да схване иронията в това! При теб са налице и двете условия!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Ботев”