Кашчей написа:Logical person написа:Кашчей написа:Logical person написа:Кашчей написа:Дали да отворим архивите, от времето на случая Анисе и да видим какво е било отношението към Градев на така яростно плюещите го сега

Хората имат право да си променят отношението

Ами щом хората имат право и той е човек и има право. Не го харесвам, но има право.
Да е престъпник, лъжец и клеветник няма право...
Странно, когато ви водеше нещата около Платини и Анисе не беше престъпник
Томов пък беше престъпник през 2008-а, а сега е Месия...
Колко бързо се мени хорската привързаност, и колко кратък е пътят от Осанна до Разпни го!
Дори Валентин Илиев го усети тия дни..както го усети и Тошко Янчев.
Нещата изобщо не са толкова елементарни. Какъвто ще да е Томов, към момента едвам има забавяне на една заплата и нещата не се усложняват повече в това отношение. Също така доказано се покриха вече над 2 милиона дългове, наследени на 99% от Титан, като връх на безумието е случаят с Пакурар. Тук най-интересното е, че договора на този румънец е прегледан и одобрен от същия този юрист, който сега ми обяснява, че сегашните юристи на клуба били некомпетентни и за това делото било загубено. То понеже в УЕФА не са прочели договора и не могат сами да преценят за какво става въпрос.
Така че, при всичките тия целеви разходи не виждам на какво от горе към днешна дата можем да обвиним Сашетата. На мен изобщо не ми харесват тия медийни изяви и деклараци с повод и без повод, за мен това са големи гафове и принизявания до едно ниско ниво.
От друга страна, обаче, има нещо нездраво в ситуацията с Градев - Томов го обвинява, че иска да вземе 320к. евро, а той отрича да има каквито и да е претенции. Не просто отрича, а доказва, че претенциите са били от друг и решение по въпроса е взето отдавна -
[offtopic]

[/offtopic]
При това положение още повече ме е яд на медийните изяви на Сашетата защото доста често говорят глупости и общи приказки.