Karsa Orlong написа:iznenada написа:Karsa Orlong написа:LazarMarkovic#50 написа:http://liverpool.gong.bg/football-sviat/anglia/laveci-s-ediniia-krak-v-livyrpul-314243 Дали има нещо вярно? Как мислите? Или по-скоро поредните спекулации....Аз мисля,че Лавеци ще раздвижи сериозно атаката ни..Като се има впредвид,че Стъридж се завръща,заедно със Стърлинг,Коу и Лавеци(евентуално) ще имаме бая скорост в атака и ще разкъсване противниковите защити....

Аз съм много "за", но едва ли.
Нека ви питам и двамата ...как така ,Лавеци ,Стърлинг,Коутиньо и Стъридж ,ще са заедно на терена ,при новата схема на Роджърс ? Аз не мога да видя как ,нека чуя вас ?
Всеки от Стърлинг, Коутиньо и Стъридж може да се контузи, да му се случи да изтърпява наказание или просто да бъде в лоша форма. Отделно, че в даден мач може резултатът да е негативен и да се налага да влиза някой, който да обръща развоя и аз лично предпочитам това да е Лавеци вместо Ламбърт, Борини или Балотели (ако ще се включва както срещу Челси). Да не говорим и, че схемата може да претърпи трансформация и да се играе с двама нападатели, като единият е изтеглен малко по-назад (Лавеци), а другият да е типичен таран (Стъридж), а Стърлинг и Коутиньо да играят по фланговете. Ясно е, че докато не се продаде най-малко Борини друг нападател няма да се вземе, но Лавеци има място в отбора към този момент. Когато имаш много играчи и се чудиш кого да пуснеш е лесно, обратното е лошо.
Лавеци ще е резерва ,ако дойде в Ливърпул .Лавеци няма да дойде ,за да е резерва на 20 годишен младеж.Като помисля логично ,този трансфер е абсурден и поредната спекулация .
Не виждате ли ,начина по който Роджърс говори постоянно за Рахим ? Постояно го хвали в интервютата си .Това ,за мен означава ,че той ще е титуляр ,докато той е треньор на тоя отбор. За Стъридж също ,за Коутиньо също говори така .Това са сигурни титуляри . Останалите са резерви в Ливърпул .Има достатъчно резерви .И ако се вземе някой офанзивен ,той пак ще е резерва .За това ,аз не мисля ,че ще има трансфери на офанзивни играчи .А и Роджърс днес каза ,че няма да има нови трансфери.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.