Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 29 яну 2015 17:21

iliev72 написа:Вълк лека полека ! Всички в началото плюехте и по Маркович ,но вече му намериха място и играе добре.
Лалана направи няколко добри мача и се надявам съвсем да влезе в час.Ще ми е интересно да видя на върха на атака двама.
Досега сме виждали(дори 1 мач) Бало и Дани , но да не забравяме ,че в останалото време Бало играеше сам на върха и не му се получи.
И тогава и сега се питам защо тогава не пробва на върха да са двойка Бало и Рахийм - можеше да се получи.Ще видим.
От всички купени лятото поне за мен голяма разочарование се оказа Ловрен.Манкийо имаше някакви проблясъци.
Ще видим какво ще се случи до края на сезона и се надявам да играем красиво и да печелим победи.И най-важното да няма контузени.

Аз бях един от много малкото хора които бяха щастливи че се взима Маркович.

iznenada

Мнениеот iznenada » 29 яну 2015 17:36

Karsa Orlong написа:
iznenada написа:
Karsa Orlong написа:
LazarMarkovic#50 написа:http://liverpool.gong.bg/football-sviat/anglia/laveci-s-ediniia-krak-v-livyrpul-314243 Дали има нещо вярно? Как мислите? Или по-скоро поредните спекулации....Аз мисля,че Лавеци ще раздвижи сериозно атаката ни..Като се има впредвид,че Стъридж се завръща,заедно със Стърлинг,Коу и Лавеци(евентуално) ще имаме бая скорост в атака и ще разкъсване противниковите защити.... :)

Аз съм много "за", но едва ли.

Нека ви питам и двамата ...как така ,Лавеци ,Стърлинг,Коутиньо и Стъридж ,ще са заедно на терена ,при новата схема на Роджърс ? Аз не мога да видя как ,нека чуя вас ?

Всеки от Стърлинг, Коутиньо и Стъридж може да се контузи, да му се случи да изтърпява наказание или просто да бъде в лоша форма. Отделно, че в даден мач може резултатът да е негативен и да се налага да влиза някой, който да обръща развоя и аз лично предпочитам това да е Лавеци вместо Ламбърт, Борини или Балотели (ако ще се включва както срещу Челси). Да не говорим и, че схемата може да претърпи трансформация и да се играе с двама нападатели, като единият е изтеглен малко по-назад (Лавеци), а другият да е типичен таран (Стъридж), а Стърлинг и Коутиньо да играят по фланговете. Ясно е, че докато не се продаде най-малко Борини друг нападател няма да се вземе, но Лавеци има място в отбора към този момент. Когато имаш много играчи и се чудиш кого да пуснеш е лесно, обратното е лошо.

Лавеци ще е резерва ,ако дойде в Ливърпул .Лавеци няма да дойде ,за да е резерва на 20 годишен младеж.Като помисля логично ,този трансфер е абсурден и поредната спекулация .
Не виждате ли ,начина по който Роджърс говори постоянно за Рахим ? Постояно го хвали в интервютата си .Това ,за мен означава ,че той ще е титуляр ,докато той е треньор на тоя отбор. За Стъридж също ,за Коутиньо също говори така .Това са сигурни титуляри . Останалите са резерви в Ливърпул .Има достатъчно резерви .И ако се вземе някой офанзивен ,той пак ще е резерва .За това ,аз не мисля ,че ще има трансфери на офанзивни играчи .А и Роджърс днес каза ,че няма да има нови трансфери.
Последна промяна от iznenada на 29 яну 2015 18:20, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 яну 2015 17:41

Междувременно Челси купиха Куардадо и разкараха Салах с един трансфер.. Ех тая тяхната къса скамейка ама..

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 29 яну 2015 17:43

wolf написа:Междувременно Челси купиха Куардадо и разкараха Салах с един трансфер.. Ех тая тяхната къса скамейка ама..

Ние имам и по-силна и по-дълга скамейка от Челси, може би само Сити е с по-добра. Иначе Маркович, въпреки тези 2-3 добри мач не ми вдъхва доверие.

iznenada

Мнениеот iznenada » 29 яну 2015 17:47

Моринката взима ,точно тези ,които аз харесвам ,за съжаление .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 29 яну 2015 17:49

iznenada написа:Моринката взима ,точно тези ,които аз харесвам ,за съжаление .

Кое му е хубавото на Куардадо за 30М ?

iznenada

Мнениеот iznenada » 29 яну 2015 17:50

sunscres92 написа:
iznenada написа:Моринката взима ,точно тези ,които аз харесвам ,за съжаление .

Кое му е хубавото на Куардадо за 30М ?

Е аз го харесвам много.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 29 яну 2015 18:52

Роджърс нямало да прави трансфери зимата,аз това го предвидих отдавна,тази тема е безсмислена.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 29 яну 2015 18:58

slash1912 написа:Роджърс нямало да прави трансфери зимата,аз това го предвидих отдавна,тази тема е безсмислена.

Щеше да е безсмислена ако беше само за този прозорец.Тя е толкова стара , че няма как да е безсмислена.Рома и Челси разменят футболисти.Салах явно не пасна на Челси.
Няма гаранция , че Куадрадо ще им пасне.Очаквах за него да скочат Реал щото те са по колумбийците напоследък ;) Времето ще покажи дали този ще е ценен за Челси.
Без да имаме трансфери май си имаме няколко нови играчи в отбора.Жалко , че не разкараха Борини за да се пробва някой от младите.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 29 яну 2015 19:37

Салах го искахме и ние,те май повече го взеха да преебат нас,отколкото че им трябваше :lol:
Иначе за "заключването" беше иронично....
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ливърпул”