dunavfc написа:Messi_fan написа:FLANKER написа:По -лошо,конфликтът да излезе извън пределите на Украйна.Силно ме притеснява въпросът за тази прословута база ,която НАТО иска да прави за постоянно на нос Шабла.До Крим са 400км.по въздух.А е паднало нещо там,а Европа е пламнала.А ние сме на първите редове.
П.П.Относно сините каски си нямам на идея какво трябва да се направи,защото тук много важна роля има и Русия,докато в Босна и Косово не беше така...

Добри анализи правиш. И искам да попитам, само на мен ли ми прави впечатление как всички медии гузно, гузно мълчат за натовската база на нос Шабла ? Не, сериозно. Само на мен ли ми прави впечатление, че никой думичка не споменава. Само една вечер по БТВ новините споменаха в рамките на 40 секунди, и то в средата на емисията. Как бихте коментирали това ?

Ти имаш ли сведения, че тази база ще се строи ? И, ако се построи, кои по-точно ти каза, че целта и е да нападне Русия ? Ако си го чул по Алфа Тв ще те оправдая, но инак лошо за теб...
НАТО наистина планира да разположи войски в България, сред споменатите имена за новите войници чух Шабла, Добрич и Безмер (имаше и други ама ..). Предвижда се разполагането на танкове и авиация освен всичко друго.
Освен това тук-там вече има проведени инструктажи как да се действа при положение на война(!?) сред официално цивилни лица.
В момента варианта за война с Русия не се изключва, макар че никой не го казва като нещо сигурно. И да е решено някъде.. е по високите етажи.
Това не знам дали са го давали по някоя телевизия, но не само съм го чул а съм намерил и потвърждение. Източници от мен няма да видиш (защо - не те вълнува), дали вярваш на написаното - също не ме вълнува. Бих искал думите ми да не се потвърдят от действия и да си останеш с пълно недоверие към написаното от мен (че всичко това действително е планирано), ще е по-добре за всички ни.