Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот проф. д-р Томов » 29 яну 2015 01:08

1982 написа:Изображение

Да не търси, къде е редакцията на Шарли :mrgreen:
[rimg]http://forexforum.bg/download/file.php?id=21106[/rimg]

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 29 яну 2015 01:11

Изображение

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 яну 2015 01:12

aleksandrov77 написа:След победата на крайнолявата партия СИРИЗА , която има сходни идеи с АТАКА

Чакайте сега, нали АТАКА беше уж крайнодясна партия, сега я сравнявате с някаква крайнолява ..... това да не е някакъв хамелеон, Господи, какво слагат по питиетата в тия скъпарски хотели в Париж ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 яну 2015 01:14

проф. д-р Томов написа:

Може да се оглежда за американски снайперисти, нали посланикът го заплашил ??!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 яну 2015 01:18

1982 написа:
проф. д-р Томов написа:

Може да се оглежда за американски снайперисти, нали посланикът го заплашил ??!

Той с тва бинокълче най-много да си изкара очите. :lol:

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 29 яну 2015 01:19

1982 написа:
aleksandrov77 написа:След победата на крайнолявата партия СИРИЗА , която има сходни идеи с АТАКА

Чакайте сега, нали АТАКА беше уж крайнодясна партия, сега я сравнявате с някаква крайнолява ..... това да не е някакъв хамелеон, Господи, какво слагат по питиетата в тия скъпарски хотели в Париж ??!

БСП нали беше уж лява. Защо тогава въведоха плоският данък 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 яну 2015 01:20

Единственото ляво в БСП е Кристиян Вагинин, по-точно - сексуалната му ориентация.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 29 яну 2015 01:21

1982 написа:

Чакайте сега, нали АТАКА беше уж крайнодясна партия, сега я сравнявате с някаква крайнолява ..... това да не е някакъв хамелеон, Господи, какво слагат по питиета в тия скъпарски хотели в Париж ??!

СИРИЗА е подкрепена от крайнодясната гръцка партия "Независими гърци"! В Гъция хората с крайнолеви и крайно десни убеждения се обединяват в името на Гърция!
АТАКА изповядва антиглобализъм, който е подкрепен крайнолеви и крайнодесни привърженици , които са антиглобалисти! СИРИЗА и АТАКА имат доста сходни виждания за национализация на банките, заводите , и двете партии имат антиглобалистки виждания и са срещу колониализма!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 яну 2015 01:23

А тук, г-н Сидеров бори световния империализъм из кубинските скъпарски курорти .... 8-) 8-) Погледнете този устрем и поглед, сто на сто току-що е съзрял враг в храстите.

Изображение

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 29 яну 2015 01:44

А Боко Тиквата и депутатите от другите парламентарно представени партии не ходят ли по скъпарски курорти?
Айде не на мен тия!Не с тези герберастки номера! :mrgreen:
Защо за АТАКА казионните медии говорят само негативни неща, а за ГЕРБ не се говори нищо лошо?
Защо за Боко Тиквата И Цв. Цв. няма такива компромати?
Да не би БТВ и НОВА да са гербаджийски телевизии?
Ясно ми е защо се сипят само негативизми за АТАКА и Волен Сидеров !Защото им бърка сериозно в задниците на Световните господари!
Може би всяка реч на Волен Сидеров дразни сериозно Световните господари, защото се изнасят неприятни истини за САЩ и техните подлоги от ЕС!
http://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%B4% ... c8836.html -
Подобни изказвания дразнят сериозно колонизатора и не случайно Джеймс Уорлик каза на Волен Сидеров "Аз ще те унищожа, Америка ще те унищожи"!
Може би защото "демократът" Уорлик е поставен в шах и мат от казаните от Сидеров нелицеприятни истини за САЩ, НАТО и ЕС и се чуди кк да бъдат скрити тези факти! :mrgreen:
Няма да се очудя в скоро време ако Световния елит реши поръча Сидеров, така както поръча националистът Йорк Хайдер, като го катастрофира, защото набираше сериозна преднина изборите в Австрия!
На всички интелигентни хора е ясно, че НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД се стреми към глобализация и мрази националистите, защото те пречат на глобализацията !А глобализацията е красивият капан за изчезването на малките народи!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Върни се в “Архив”