Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 яну 2015 11:49
Честно казано в този случай има нещо гнило, но като цяло не бих бързал да осъдя полицая като сума ти форумци тук.
Колкото полицаите понякога превишават правата си или дори посягат без дори формално основание толкова и ги обвиняват несправедливо, нещата са фифти-фифти.
Специално в метрото полицията рядко си позволява каквото и да било, всъщност там са особена порода, имам чуството, че с конкурс ги избират. Пътувах редовно с него (метрото) съвсем доскоро и честичко ме спираха долу за справка, винаги ме държат под око докато тече справката ама говорят учтиво, чак на Вие.. без идиотски лафове и заяждания, а накрая има "лек ден" и си тръгвам. Честно казано направо са предпочитан вариант пред разни други куки, с които съм се срещал.
Разбира се, винаги са възможни изключения и побоя да е действителен. Дали без полицая въобще да бъде предизвикан, дали заради прекомерни мерки спрямо жената, и в двата случая е за санкция. Но случаи като този с Латинова трябва да ни стигат за да сме наясно, че не е задължително полицая да е виновен.
И накрая: дори полицая да е виновен, нека бъде наказан НО: да го отнесе и пияния, решил да дивее в метрото, а жената, нахвърлила се на полицая.. нека се гледа ежедневно в огледалото и да мисли дали и тя е реагирала правилно (с което не оправдавам евентуален побой над нея).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]