Левскарите вдигат нов син празник

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Левскарите вдигат нов син празник

Мнениеот ehh » 27 яну 2015 22:53

-1914- написа:
plamenst7 написа:
ehh написа:Браво за идеята, но друго ми е интересно. Защо трябва да се правят подобни мероприятия, като може просто залите и стадионите да са пълни на всяко домакинство? Трябва ли все ножът да опре до кокала, че да се сещаме за такива неща? И какво пречи всичко това - пълна зала "Армеец", билети по 10 лв и т.н., да се случи още на мача с Цедевита?

Много уместен въпрос! Приходите от билети са основно перо в почти всеки клуб. Тук стадионите и залите стават все по-празни и е нормално в тази ситуация финансите на клубовете да спаднат, а от там и нивото на самите отбори. Ето сега в продължение на 1 седмица има 3 домакински мача на БК Левски. Ако напълним зала Универсиада и за 3-те мача приходите ще са почти толкова, колкото от това събитие което се замисля.

Да, защото стадионите и залите (без Армеец) са стари. Не стават нито за деца, нито има молче в което може да паркираш жената за 2 часа.
На Запад стадионите са пълни не само заради по-високото качество на предложената услуга (от спортна гледна точка), а и защото имаш комфорт и ти се предлага
entertainment за цялото семейство.
Преди година някъде пуснах тема, дали е възможно Левски и ЦСКА да играят в общ стадион. Помня, че доста хора подкрепиха идеята.
Според мен ще се намерят веднага инвеститори за такъв проект.
Като цяло това ни трябва в София, един модерен стадион. С наличието на такъв, Левски си гарантира средна посещаемост от 10-15к на мач.
Справка: Букурещ. Дербито на Румъния привличаше толкова зрителски интерес колкото и нашето в момента, но след като вече имат нов стадион,
на дербито им си ходят по 40-50к човека.

То и да ги има новите стадиони, не мисля че разликата ще е чак толкова голяма от сегашното положение. Просто още го няма това в главите ни, че благодарение на нашите билетчета, отборът получава допълнителни финансови инжекции; няма я тази лоялност, различна от чисто фенската, ограничена в крайни ултраси.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 27 яну 2015 23:42

Боклуците от "София Запад" съсипаха футболния отбор на "Левски", наскоро съсипаха и баскетболния отбор и сега ще трябва вкупом под строй да ходим на мероприятие под тяхно ръководство .Смятам да се въздържа и да не участвам в този цирк .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Grandoman
Контакти:

Мнениеот Grandoman » 28 яну 2015 08:42

Много добра инициатива, незнам само защо го правят когато всичко е свършило и зависи оцеляването от едно шоу.
Какво пречи периодично да се правят разни такива мероприятия, за шоуто със всички спортове под името Левски.
Ще е забавно и по интересно отколкото представяне на отбора срещу Хасково в контрола примерни.

Второто нещо което искам да кажа е са сами БК. Аз съм от Ямбол и съм бил в залата да поткрепям отбора всеки мач.
Искам да ви кажа че почти няма мач на който да не е пълна 2/3 от залата. Отбора се спонсорира от общината.
Така колко пък да е по - богата община Ямбол от столична, че може да си позволи да издържа един БК???
Тук веднага идва контра въпроса за многото клубове в София, ама аз не ги виждам, освен Левски. кой е другият???

Даже да не е това формулата за столицата, сигурен съм че не е толкова невъзможно да се случи, но както и в останалият ни спорт
включително футбола липсва един от най - важните моменти МАРКЕТИНГ. Това е, даже и в гонг бяха написали една статия по
въпроса и мисля че това е ключът. Един добър маркетинг мениджър може да изтиска много от този продукт.

Това е за сега , а на 15-ти вдички в Арената, ако не за друго да се позабавляваме.

ЛЕвски до край
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 яну 2015 13:11

vratar4eto написа:Разбира се, че ще сме там. "Левски" ще го има. Защото "Левски" е идея!
То това им е и болката на уж червените, които се правят на онеправдани. Казвам УЖ ЧЕРВЕНИ, защото ако им пукаше за ЦСКА щяха да направят нещо преди години за техните баскетболисти , а не да гледат безучастно как отбора им загива.

На вас, понеже много ви пука за БК Левски, капитанът ви изложи пред цяла България, питайки къде са феновете на Левски.

А спасението на Левски минава през това да пълните залата всеки мач, не веднъж. Защото тея пари ще бъдат похарчени за нула време, после пак идва въпросът - пари откъде ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 яну 2015 17:20

1982 написа:
-1914- написа:Най-голямата зала в България от своя страна ще отвори врати за спектакъла безвъзмездно, като още едно въже за кораба на „сините“.

А сметката кой ще я плати ??? Тая зала не функционира без пари, пак ли на гърба на хората ще е всичко ?!

Ще има генерален спонсор!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 яну 2015 17:26

Някой май се усети, че назрява грандиозен скандал и сега Томислав почна да се оправдава, че те казали безвъзмездно, ама се объркали и нямало да е безвъзмездно. :lol: :lol: :lol: Хайде, бе ..... объркали се.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 28 яну 2015 17:30

Как пък всеки път се объркват за Левски, а за ЦСКА всичко трябва да е под конец. :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 28 яну 2015 17:46

[offtopic]Вие се радвайте, че толкова години БФС се бъркаха и не ви изгониха от А група. Хайде, обаче, да не влизаме в ненужен спам. Ще има спонсор и явно той ще плати наема. Друг е въпросът защо направиха тази зала и сложиха такъв наем за федерациите, което на практика я прави неизползваме за спорт.... или поне не толкова често, колкото трябва да е. За мен е безумно да се искат 15 000 на ден, но така са преценили.... поне за федерациите да има някакви предимства, айде остави ги там музикалните банди.

И съвсем отделен е въпросът защо трябва отбори като баскетболния ЛЕВСКИ и волейболния ЦСКА да стигат до такова положение и да се надяват на такива благотворителни инициативи...[/offtopic]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 28 яну 2015 17:47

memnto написа:Как пък всеки път се объркват за Левски, а за ЦСКА всичко трябва да е под конец. :lol:

Aхахахахаха,кое ви е под конец на вас бе?Страшен лаф вкара,смях се най-искрено :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 28 яну 2015 17:51

Stahlgewitter написа:
memnto написа:Как пък всеки път се объркват за Левски, а за ЦСКА всичко трябва да е под конец. :lol:

Aхахахахаха,кое ви е под конец на вас бе?Страшен лаф вкара,смях се най-искрено :lol: :lol: :lol:

Хайде прочети го пак и почни да се смееш на себе си. :lol:
ЦСКА винаги се следи под лупа от всякакви комисии и комисийки дали е изряден на 100%.

Върни се в “Левски”