Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна /Лудогорец/

Последна промяна от IvailoRz на 28 яну 2015 12:14, променено общо 1 път.
IvailoRz написа:Честит празник на Разград , на всички разградчани .Днес се чества 137г. от освобождението на града. Да сте живи и здрави . Дано в града ни всичко тръгне нагоре като футбола и поне 15 000 човека да се върнат обратно и да могат да живеят нормално . Защото съм сигурен че има минимум 15 000 кореняци хукнали по други градове и държави ,което е напълно разбираемо .
Re: Лудогорец - Риека /контрола/ днес 18:00
Някъде бях чел, че Венци се възстановява от някаква травма и няма да ходи на лагера на Риека в Испания...а ето тук
Интериорни врати - Врати хармоника
IvailoRz написа:IvailoRz написа:Честит празник на Разград , на всички разградчани .Днес се чества 137г. от освобождението на града. Да сте живи и здрави . Дано в града ни всичко тръгне нагоре като футбола и поне 15 000 човека да се върнат обратно и да могат да живеят нормално . Защото съм сигурен че има минимум 15 000 кореняци хукнали по други градове и държави ,което е напълно разбираемо .
Честит празник в такъв случай!
1:2
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- modor
- Контакти:
1-1
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.