|КУК|Челси - Ливърпул (1:1)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: |КУК|Челси - Ливърпул (1:1)

Мнениеот glarus_ds » 28 яну 2015 02:40

Желая ви успех в другите турнири. Имате нелош отбор, но няма лидери ми се струва. Джерард не е достатъчен особено на тази възраст. А и повечето ви играчи са малко недодялани, или не знам и аз как точно да ги определя. Челси въпреки, че не игра най-добрия си футбол продължи. Това е, каквото и да се дразните, няма смисъл. Успех ви желая в битката за топ 4, ФА Къп и Лига Европа ;)
CHELSEA

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 28 яну 2015 09:22

Първото полувреме можехме да си решим мача, но уви тая година не им върви на Стърлинг и Коу. След това второто след влизането на Дебелия, Челси изцяло ни надиграха. Безумни рокади при смените- не може да държиш Стърлинг централен нападател и да пускаш високия сигурно 1,90 Балотели крило, с тежкотоварния влак Ламбърт същото се получи. Джерард второто почна доста да издиша и трябваше да бъде сменен според мен, а с поставянето му като дефанзивен халф съвсем се изгуби.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 28 яну 2015 09:39

Толкова много положения имахме и не успяхме да вкараме гол! Заслужено отпадаме, дори и Челси да не показаха по-добра игра от нас.

Според мен, трябва да продадем няколко играча от резервите и Стърлинг ако иска да си заминава и не е съгласен с предлагания му договор и да купим един класен нападател. Сигурен съм, че който и нападател с малко повече нюх да беше в отбора на Ливърпул вчера, щяхме да отбележим 2-3 гола през първото полувреме предвид създадените положения :!: :!: :!:
LIVERPOOL RULZZ

iznenada

Мнениеот iznenada » 28 яну 2015 10:09

Яд ме е ,но това е положението .Не ми се влиза в подробности .По време на мача ги коментирах.
Изтървахме ги .Отново ги надиграхме .Те имаха само едни далечни удари .И един Азар,който аз исках в Ливърпул още като беше на 18 .Челси без Азар са нищо .
Аз тоя мач не го броя за загуба.17 мач и само една загуба.Младите в отбора ,ще израстват още . До края на първенството ще имаме максимум още 2 загуби. Не виждам от кой можем да загубим с тая игра . С Дани Стръдиж ,нещата ще си дойдат на местото.Ако и Суарес не беше продаден ,тогава не ми се мислеше за противниците.
Имам очаквания за продажба на Борини ,който да бъде заменен от някой голмайстор.
Болните хейтъри на Брендън да продължават да се нервят ,доставят ми безценно удоволствие :)
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 28 яну 2015 10:29

''Надиграхме ги.. изтървахме ги.. има положително развитие..'' бла.. бла.. бла.. В историята остава отстраняването и след 5 години, например, на никого няма да му пука как са играли Ливърпул в този мач, а и през целия сезон, ако целите не са постигнати.. Безтитлеността на Роджърс се превръща в голям проблем за Ливърпул :!:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 28 яну 2015 10:46

Стана хубав мач и можеше да е още по-хубав ако съдията си беше свършил работата и още при първата провокация беше дал на Коща картон.
При втората да му беше показал пътя към съблекалнята и при този интезитет на играта след 80 мин Челси щяха да се влачат по терена.
За пореден път виждам в Англия съдията да не е адекватен , а ги водят топ съдии.Не знам дали защото играта е много динамична , но снощи съдията вместо да озапти на време провокации и т.н. едвам не се стигна до бой заради Коща.
Искрено се надявам да въведат наказание като в хокея за оспорване и провокация - 10-15 мин играча да е на скамейката докато му се охладят страстите и да погледа как съотборниците му се мъчат заради неговата арогантност.В снощният мач при едно такова правило щяха да изкарат едно 30-45 мин с 10 човека който щеше да им се отрази здраво.
И като последно само ще кажа , че в този натурализаран испанец няма нищо бразилско.Няма и помен от техниката и фантазията на играчи като Зико,Сократес,Карека,Ривалдо,Роналдо,Роналдиньо,Кака,Бебето,Ромарио и още много други които са ни радвали в последните 30г.
Крайно време този наглец да го накажат с няколко мача за да разбере , че другите играчи трябва да се уважават.
От мача за първенство на там имаше един епизод в който Коща беше се качил на главата на Шкъртел и това ако не е за червен картон а ?!
И ако тогава бяха наказали за няколко мача за неспортментска игра нещата щяха да са други.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

iznenada

Мнениеот iznenada » 28 яну 2015 10:56

iliev72 написа:Стана хубав мач и можеше да е още по-хубав ако съдията си беше свършил работата и още при първата провокация беше дал на Коща картон.
При втората да му беше показал пътя към съблекалнята и при този интезитет на играта след 80 мин Челси щяха да се влачат по терена.
За пореден път виждам в Англия съдията да не е адекватен , а ги водят топ съдии.Не знам дали защото играта е много динамична , но снощи съдията вместо да озапти на време провокации и т.н. едвам не се стигна до бой заради Коща.
Искрено се надявам да въведат наказание като в хокея за оспорване и провокация - 10-15 мин играча да е на скамейката докато му се охладят страстите и да погледа как съотборниците му се мъчат заради неговата арогантност.В снощният мач при едно такова правило щяха да изкарат едно 30-45 мин с 10 човека който щеше да им се отрази здраво.
И като последно само ще кажа , че в този натурализаран испанец няма нищо бразилско.Няма и помен от техниката и фантазията на играчи като Зико,Сократес,Карека,Ривалдо,Роналдо,Роналдиньо,Кака,Бебето,Ромарио и още много други които са ни радвали в последните 30г.
Крайно време този наглец да го накажат с няколко мача за да разбере , че другите играчи трябва да се уважават.
От мача за първенство на там имаше един епизод в който Коща беше се качил на главата на Шкъртел и това ако не е за червен картон а ?!
И ако тогава бяха наказали за няколко мача за неспортментска игра нещата щяха да са други.

Така е ,на два пъти стъпи нарочно върху глезените на Джан и Шкъртел и след това провокира Джерард с агресивните си действия .Ако има некорумпирани ръководители в Англия ,те ще накажат по видеозапис тоя циганин със селски, евтини мръсни номера. Но Моуринката го защитава ,защото самия той е долен мръсник ,който учи играчите си на мръсотии .Точно като лилавия нос.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 яну 2015 11:06

CSKA69 написа:''Надиграхме ги.. изтървахме ги.. има положително развитие..'' бла.. бла.. бла.. В историята остава отстраняването и след 5 години, например, на никого няма да му пука как са играли Ливърпул в този мач, а и през целия сезон, ако целите не са постигнати.. Безтитлеността на Роджърс се превръща в голям проблем за Ливърпул :!:

+1

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 28 яну 2015 11:20

iznenada написа:
iliev72 написа:Стана хубав мач и можеше да е още по-хубав ако съдията си беше свършил работата и още при първата провокация беше дал на Коща картон.

Така е ,на два пъти стъпи нарочно върху глезените на Джан и Шкъртел и след това провокира Джерард с агресивните си действия .Ако има некорумпирани ръководители в Англия ,те ще накажат по видеозапис тоя циганин със селски, евтини мръсни номера. Но Моуринката го защитава ,защото самия той е долен мръсник ,който учи играчите си на мръсотии .Точно като лилавия нос.

Коща игра провокативно снощи, но не мисля, че имаме причина да се оплакваме от съдията този път, защото имаше доста положения, в които ако се търсеше тенденциозност, можеше да отсъди в наша вреда.
Играхме добре. Можехме да вземем този мач така като го загубихме. Не виждам причина да сме недоволни от отбора. Според мен Джерард трябваше да бъде заменен от Лалана, Ловрен да влезе на мястото на Сако, а Джонсън да замени Маркович. Но няма никаква гаранция, че ако бяха направени тези смени щяхме да вземем мача.
С Балотели, Ламбърт и Борини няма как да стане в такива големи мачове. Едва ли ще вземем нападател през този прозорец, но трябва да разкараме Бало и Борини, да вземем топ нападател през лятото и с идването на Ориги ще можем да кажем, че имаме достатъчно добре окомплектована нападателна четворка.
Hala Madrid

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 28 яну 2015 11:43

Хареса ми че момчетата се бореха до край. Вярно последните минутки не играха добре, но просто им свършиха силите, но все пак дадоха всичко от себе си. С подобно желание за игра със сигурност ще направим силен втори полусезон. Сега чакаме Дани да се върне и Стърлинг да подпише нов договор.

П.С. Този Коща е е*ахти противния. Ако го накажат както наказваха Суарез сега Челси ще трябва да се справят поне 6 мача без него, но ме съмнвяа да го накажат за толкова, защото Моуриньо ще ревне и ще се вдигне шум до небето.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”