Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот Player » 27 яну 2015 21:02

fcb_bg написа:
Руснаците не мразят украинците, яд ги е че се вързаха на американската свирка за розовата демокрация. Аз също съм така.

Ти никога ли не си имал момент в който да не се вържеш на американците? Предполагам че всеки е имал. Доста солидна кампания си тече как са за мира и добруването на хората и планета и други такива лъскави и подвеждащи клишета. Но палачинка рано или късно се обръща!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 яну 2015 21:06

Player написа:
fcb_bg написа:
Руснаците не мразят украинците, яд ги е че се вързаха на американската свирка за розовата демокрация. Аз също съм така.

Ти никога ли не си имал момент в който да не се вържеш на американците? Предполагам че всеки е имал. Доста солидна кампания си тече как са за мира и добруването на хората и планета и други такива лъскави и подвеждащи клишета. Но палачинка рано или късно се обръща!

ааа, връзвал съм се. Във времената когато актуални бяха "Американски нинджа", "Отмъщението на белия нинджа" и т.н. Бях на осем. Ама съм обърнал палачинката.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 27 яну 2015 21:23

fcb_bg написа:
Player написа:
fcb_bg написа:

ааа, връзвал съм се. Във времената когато актуални бяха "Американски нинджа", "Отмъщението на белия нинджа" и т.н. Бях на осем. Ама съм обърнал палачинката.

А дали начина ти на живот се различава от американския. Кредити, живот в колата > работа > супермаркета > колата ->вкъщи, хранене с полуфабрикати с много захар, сол и мазнини, искане за все по нови стоки и дрехи, не защото нямаш, а защото има нов модел на пазара, дебелеене и обездвижване и тн. Всички са шарани и всички са идиоти. Матрицата е хванала всички, дори и да си мислят че не са.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 27 яну 2015 21:25

aleksandrov77 написа:Аз съм за да се проведат следните референдуми:
За или против членството на България в НАТО?
За или против членството на България в ЕС?
Нека народа да си каже думата при тези два жизнено вани въпроса!
Защото членството на България в ЕС и НАТО е незаконно без да бъде питан народа!

Аз също искам подобни референдуми да се проведат в България за да може, хора, като вас веднъж завинаги да замълчат.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 яну 2015 21:33

А, що млъкнаха и киевци, и задругата им за " терористичния акт " в Мариупол? Що така?
Помните ли автобуса край Волноваха? И там гореспоменатите скочиха на атака, но след като категорично се доказа, че вината е на украинска противопехотна мина, млъкнаха и не се обадиха повече. Забравиха за Волноваха!
Сега каква стана, тя не е за разправяне...без да влизам в подробности, насирането е страшно! И ако бяха стреляли ВСН, абе иди-дойди. Грешка в прицела, калпави снаряди-все нещо ще се обяснява и пак ще се хвърли вината на Русия. Но когато докладът на ОССЕ е направен на пух и прах от спеццовете по РСЗО, а на всичкото отгоре Киев го довърши, криейки парчетата от Ураган и поствайки олигофренската версия за " наводчик", нещата излязоха извън контрол.
Коректор на три(!) ракетни системи за унищожаване на стационарен блокпост??? Защото е стреляно от поне три места. Така отпада вариант ГРЕШКА, отпада и вариант ДЕФЕКТ. ВСН да пусне три пакета за този тилов и безсмислен блокпост-това даже Псаки не би го повярвала.
Но свидетелства за залп от района на Талаковка( познайте от коя страна на фронта е) онази сутрин има. Освен това предната вечер сградата на милицията на ул. Киевская 47А , близо до попаденията, е барикадирана с чували пясък. Може да е случайно, а може и да не е. Нито преди трагедията, нито след това ВСН са стреляли по града. Друга сграда на милицията в Мариупол не е била обработвана с чували...
Поради тези и други незначителни подробности, демократичните СМИ изгубиха рязко интерес към случая. Убитите тези дни от снарядите на хунтата жени и деца в градовете на Новороссия естествено не представляват интерес за тях.
Край на цирка. Завеса. Гробно мълчание до следващата провокация, която може и да е по-добра.
Путин ги спаси вчера с изявленията за натовския легион, та сега се занимават с него. Мариупол, кой знае защо, не е на дневен ред...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Поручик Голицын

Българско село въстана!

Мнениеот Поручик Голицын » 27 яну 2015 23:10

Българско село в Украйна въстана срещу мобилизацията. 500 души обградиха киевски емисар, не искат да воюват в Донбас.

Жителите на село Кулевча, което е населено 98 процента българи се обявиха против мобилизацията, която върви в Украйна и отказаха да воюват в Донбас. Около 500 души са оградили представител на военния комитет и не са му разрешили дори да говори, скандирайки: „Не на войната, да на мира!” За това съобщава в свой репортаж ntv.ru.Хората от селцето се струпали на площада, когато разбрали, че там е пристигнал представител на военния комитет, който дошъл да връчва повиквателни. Митингуващите образували кръг около него и започнали да крещят. Когато военният опитал да ги заплаши, че за отказ от мобилизация следва наказание, те обявили, че мобилизацията е незаконна, защото в страната не е въведено военно положение.

Четвъртата мобилизационна вълна стартира в Украйна на 20 януари. Властите имат намерение да призоват над 100 хиляди души. За отказ бе въведено и наказание.

Живеещите в селцето Кулевча са потомци на изселниците от шуменското село Кюлевча от 1830 година. Според преброяването от 2001 година оставащите около 2 процента са украинци, руснаци и немци.

В Украйна през последните дни има масови протести срещу поредната мобилизация, която се извършва по инициатива на президента Петро Порошенко. Вълненията са особено остри в райони, които са населени не от украинци, а от други етнически групи. Те категорично отказват да воюват в Източна Украйна. Хората тук твърдят, че Киев, за да си спести неприятности в централните области, нарочно пренася тежестта на мобилизацията именно върху гражданите с неукраински произход.

Най-много случаи на отклонение от мобилизация са регистрирани именно в районите със смесено население, призна официално днес и началникът на мобилизационното управление на Генералния щаб на украинската армия Олег Бойко, цитиран от УНИАН. Това са Задкарпатието, където също има много потомци на български бежанци, Ивано-Франковска област до Молдова и други западни области на страната. Досега има заведени над 4500 дела за неизпълнение на воинския дълг.

http://pan.bg/view_article-62-27245-VID ... 7zS7k.dpuf

Нашите сънародници явно не са загубили като нас чувството си на лично достойнство! Те не искат да воюват срещу своите братя за благополучието на шепа олигарси и една задокеанска кръвожадна империя.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 27 яну 2015 23:25

Спарта и Сомали са хванали юго-западно направление под Донецк,не са в летището явно,интересено какво ли са намислили :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

love_hurtz
Контакти:

Re: Българско село въстана!

Мнениеот love_hurtz » 27 яну 2015 23:27

Добре, трий и следващата тема !

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 27 яну 2015 23:34

Там живеят истински българи. Тук сме мешана скара и отдавна сме изгубили чувството си за идентичност.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 27 яну 2015 23:42

а САЩ унищожи СССР але але але
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”