Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Venko123
Контакти:

Re: Тодоров: Ботев дължи 250 000 евро на ЦСКА

Мнениеот Venko123 » 27 яну 2015 15:57

boabbb написа:Мисля, че им стана време пак за окръжните на тия момчета в жълто :lol: :lol: Търсиме лицензоносител ... Как се казва отбора от Мъглиж :lol: :mrgreen:

Много си повярваха откакто се върнаха в "А" група, а по едно време 2012-2013 бяха литнали мнооого високо, добре че това лято чичо Цецо я закъса, та се кротнаха малко...Ама така като гледам все още си вярват леко, та май е най-добре отново да си се връщат във "В" група.
Бързо забравиха как ходеха по двама души на гостуванията и как единствените фенове, които ги подкрепяха в битката с Христолов бяха тези на ЦСКА.
Айде обратно в Сопот!

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 27 яну 2015 15:59

Аз по-глупави фенове от чорбетата не познавам. За да подкрепяш Томов и да му вярваш на лъжите трябва да си голям лапнишаран.

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 27 яну 2015 16:01

ЩЕ си платят - неможе само да се иска от ЦСКА. Да ги съдят Ботев, а те от своя страна да си платят, а Градев е един псевдо адвокат със спечелени десетина дела и загубени десеторно повече.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 27 яну 2015 16:01

Logical person написа:И двата пловдивски отбора са пробити каци. От години вегетират и живеят назаем. И колкото по затъват, толкова по-прости и арогантни стават феновете им. А феновете им са сред най-големите олигофрени във форума, което е огромно постижение.Трудно ми е да го кажа, но подуенци са като дендита от лондонското сити, в сравнение с майните. :mrgreen: :mrgreen:

Това не е ли вярно също ?

И двата софийски "гранда" са пробити каци. От години вегетират и живеят назаем. И колкото по затъват, толкова по-прости и арогантни стават феновете им. А феновете им са сред най-големите олигофрени във форума, което е огромно постижение. Трудно ми е да го кажа, но локомотивци са като дендита от лондонското сити, в сравнение с шопите :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 27 яну 2015 16:01

Мхм, едното Саше се оправдава, че няма пари за заплати заради едни пари, които някой уж дължи. Въпросът за дълженето обаче е много спорен. Като всеки спор и този би трябвало да се реши в съда. Другото са оправдания по медиите. Лъженката със заплатите обаче е отвратителна практика, която съществува масово в българската икономика, не само в българския футбол. И в българската икономика оправданието е - някой ни дължи нещо, затова не ви плащаме. Междуфирмената задлъжнялост е факт, но при положение, че нямаш пари, правиш преструктуриране на разходи или продаваш активи, другия път е... ей този :)
Изображение Изображение

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 27 яну 2015 16:05

Червени лапнишарани!Чичо Лупи пак ви взима за мезе. Той няма спечелено дело през живота си :)

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 27 яну 2015 16:05

И двата пловдивски отбора са пробити каци. От години вегетират и живеят назаем. И колкото по затъват, толкова по-прости и арогантни стават феновете им. А феновете им са сред най-големите олигофрени във форума, което е огромно постижение.Трудно ми е да го кажа, но подуенци са като дендита от лондонското сити, в сравнение с майните. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 яну 2015 16:13

luxorus написа:
boabbb написа:Мисля, че им стана време пак за окръжните на тия момчета в жълто :lol: :lol: Търсиме лицензоносител ... Как се казва отбора от Мъглиж :lol: :mrgreen:

Аааааа не,Мъглиж си е наш.

Оп, извинявай :lol: Твърдица :roll: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот TristaNNN » 27 яну 2015 16:59

Ихааа, малкото Саше се опитва да надмине голямия подсъдим престъпник по арогантност и наглост.
Защо се вдигало шум, когато червените дължали, а не когато имали да взимат пита той? Ами може би, защото при красноармейците стана практика да лъжат навред с пари, а и споровете най-често свършват в съда. Как няма да се вдига шум, нали искаме да сме правова държава, нали искаме да се спазват правилата, договорите, дължимите заплащания да са навременни и куп други неща присъщи за нормалните държави. И защо наглото малко Саше не каза дали са платили на етрополците, по-конкретно на Димитров за Чочев, а? Ами не са, то и защо всъщност да го правят, така или иначе БФС пак ще си ги галне с перцето като дойде време за лицензите. Правилното в случая е да се разкрие новият мним враг, за да се омае червената общност, да се почувства ограбена и онеправдана, част от широкомащабна завера, а храбрите форумни армейци да насочът огъня на словото към жълтите.

Че и твърди следното: "Многократните ни усилия и сигнали към БФС, както и към Ботев и Лудогорец, удрят на камък и нямаме никаква обратна връзка или съдействие".
И каква страна по спора между жълти и червени е Лудогорец? Никаква! Ала наглецът продължава да сее семката на конфликта и интригата, но дума не обелва защо не си търсят правата по каналния ред. Призовал бил господинчото, ама че наглост!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот memnto » 27 яну 2015 17:33

Много обрано и смислено говори Тодоров днес. Присмя се на няколкото тъпи въпроса от страна на "журналистите".
Показа, как в България се потулват нещата за тези с лобито. ;)

Върни се в “Архив”