40 години ни заблуждават,че Гунди бил героят от Флоренция (мача с Белгия),понеже не даваха мача по телевизията.Обаче аз го гледах на живо,Гунди вкара два гола,но съпруга ми спаси 4 ! Хващаше невероятни удари от 2 метра,които ако ги пуснеше щяхме да паднем с 5:2.След мача публиката не носиха на ръце Гунди,както се пишеше във всички български вестници,а мъжа ми.После в хотел "Интернасионал" дойдоха англичани с дебели пури,които го питаха само колко пари ще иска,за да играе в техният отбор.После четох в пресата,че били засипали Гунди с оферти,което няма как да е вярно защото той беше на банкета на националният отбор до сутринта,а ние се заключихме в хотелската стая,по нареждане на помощник-треньора Кръстьо Чакъров,заради англичаните.
По нареждане отгоре Борис Велчев нареди да го назначат за треньор в Левски,но той отказа с думите,че освен за ЦСКА и бившият си отбор Спартак никъде другаде няма да играе.Една седмица след обединението с Левски,той си замина,но ми е разказвал как Георги Аспарухов закъснял с половин час за тренировка,разкършил се за 15 минути и след това си заминал.Никой от Левски-Спартак не можел да му каже копче.
След като започна в Марица имаше мач в първия кръг с Левски-Спартак.Министър Солаков му наредил да "легнат" на сините,но на Жоро тия не му минаваха и ги би начело с Гунди.Този злополучен мач,обаче костваше живота на съпруга ми.ДС го отровиха с чай,а излъгаха целият български народ,че имал проблеми със сърцето,което е абсолютна лъжа.
Намразих и ЦСКА,защото никой не се сети за него за 40 години.Издигнаха мемориал на Гунди,а на него дори и букет не му донесоха.Отидох в кабинета на Вальо Михов и се разбеснях: "Как не ви е срам ? С 2-3 мача направиха Гунди национален герой.А за моят мъж нищо".Каза че ще кръстят базата в Панчарево на негово име...И за това ме излъга
Легендите не умират! Георги Аспарухов-Гунди.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Легендите не умират! Георги Аспарухов-Гунди.
Маргарита Найденова - съпруга на легендарният вратар на ЦСКА - Георги Найденов
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- ralka_levskarka
- Контакти:
Маргарита Найденова няма ли кой да я научи, че за мъртвите лошо не се говори?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Drunken_Master
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Маргарита Найденова няма ли кой да я научи, че за мъртвите лошо не се говори?
Ми той съпруга й,също е починал,бе мойто момиче...
Дай цял живот да не отваряме темата за двамата,защото и двамата са починали...!?
Аз съм много вярващ човек,но тук става въпрос за неща и факти,които толкова години се преиначават...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:ralka_levskarka написа:Маргарита Найденова няма ли кой да я научи, че за мъртвите лошо не се говори?
Дай цял живот да не отваряме темата за двамата,защото и двамата са починали...!?
Аз съм много вярващ човек,но тук става въпрос за неща и факти,които толкова години се преиначават...
Гунди е признат от легендарни футболисти и треньори, които по никакъв начин не са свързани с България и никой не може да им влияе. Нерео Роко, Еленио Ерера, Феручо Валкареджи, Артемио Франки, Джани Ривера, Джачинто Факети, Сандро Мацола, Боби Чарлтън, Флориан Алберт, Еузебио, да не говорим колко медии са обърнали внимание на Гунди. И ще ми излиза някаква женица да каже, че е станал национален герой с 2-3 мача, айде няма нужда. Някои други хора се опитват да преиначават фактите, като казват, че фактите са преиначени.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Stahlgewitter
- Контакти:
Drunken_Master написа:ralka_levskarka написа:Маргарита Найденова няма ли кой да я научи, че за мъртвите лошо не се говори?
И кое те кара да мислиш,че тези "факти" не са преиначени?Ти си пряк свидетел?Или думите на женицата са чиста монета?Как цялото съсловие сте такива лапни шарани,не ми го побира акъла.Излиза някой,говори против Левски и това автоматично се превръща в истината,преиначена от тоя или оня в годините.Колегата над мен ти е дал кратко обяснение относно Гунди,прочети го на глас и стани прав докато го четеш,защото тук става въпрос за истински хора и легенди,а не за петолъчки и изкуствени отбори.

- Drunken_Master
- Контакти:
А ти пряк свидетел ли си бе ? 94 набор ли си ?
Кфо знаеш за Гунди ? Гледал ли си го на живо ?
Гледал си клипове в youtube на един гол вкаран в приятелски мач...
Кфо знаеш за Гунди ? Гледал ли си го на живо ?
Гледал си клипове в youtube на един гол вкаран в приятелски мач...

- modor
- Контакти:
Архив!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.