Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот проф. д-р Томов » 27 яну 2015 00:25

dunavfc написа:Тъпи американци...Направиха цялата революция за да дадат на Русия - Крим. Само за евреите фашисти, нищо не спомена.

За тях какво има да се споменава? Това че псуваме и ненавиждаме САЩ, не означава че самия американски народ е виновен. Тя е параван за еврейските интереси и се управлява от тях. Така че като се говори за САЩ, да се има предвид еврейските лобита и еврейската върхушка, управляваща всички мултинационални корпорации, банки и военно промишления комплекс.

П.П. Виж, за изгорените живи хора в Одеса има доказателства за намесата на евреите и МОСАД :) Поствал съм не един път клипчето за това събитие.

П.П.2. Те си гледат техните интереси и очакваха съвсем друго развитие на събитията, но не успяха да предвидят ходовете на Путин. Или поне той много бързо реагира и взе правилните решения. Това му го признават дори и специалисти от ЦРУ.
[rimg]http://forexforum.bg/download/file.php?id=21106[/rimg]

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 27 яну 2015 00:29

Тъпи американци...Направиха цялата революция за да дадат на Русия - Крим. Само за евреите фашисти, нищо не спомена.

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 27 яну 2015 00:38

Я, ето една интересна новина :) Брех да му се невиди, тези украинци що не бягат на запад, ами в Русия :lol: Че на всичкото отгоре са изключително благодарни на "лошия и зъл" Путин :lol:

http://lifenews.ru/news/148958

Кратко резюме 8-)

Украинците МОЛЯТ "лошият и зъл" Путин за помощ! Тези които им предстои служба искат да бягат в Русия а не на запад !
[rimg]http://forexforum.bg/download/file.php?id=21106[/rimg]

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 27 яну 2015 02:04

:lol:
превъзбудили сте се! Щом се пише агресивно срещу някой значи всички подръжници на #Кой сте в паника. По-точно шефовете ви са в паника.
Фланкер, ясно те попитах нещо...
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 яну 2015 08:36

wannabe написа::lol:
превъзбудили сте се! Щом се пише агресивно срещу някой значи всички подръжници на #Кой сте в паника. По-точно шефовете ви са в паника.

Уанаби, за кое по- точно? Наистина, не мога да се сетя.В тая тема стана пълна каша.Ще ти отговоря, но просто ме подсети.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 яну 2015 09:48

dunavfc написа:А, каква е разликата между Янукович и Башар ?

Ами, доколкото знам, Башар го "избират" , а Янукович го бяха избрали :roll: Тия сегашните в Украйна и те са "избрани" :lol: Башар млатка ислямистите и успява засега да задържи вълната, наречена "Ислямска държава" , а сегашните в Украйна водят гражданска война :x Украинските "лидери" трепят собствени хора, както и бунтовниците, те на практика са един народ, но между тях настъпи сериозен разрив и нещата едва ли ще се нормализират ... А за колегите, които наричат проруските сепаратисти ( не знам защо точно "проруски" , те си правят отделна държава :roll: ) терористи, имам един въпрос - дайте видео с обезглавен журналист или някакъв друг човек. Това го искам, защото точно това е смисъла на тероризма - да се всее страх :!: Сепаратистите са си войници и правят това, което могат - воюват ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 27 яну 2015 09:53

wannabe написа: :lol:

Как е обстановката в Столипиново? :lol:
Вървят ли ви помощите по Еврогейската програма "Десетилетие на ромското включване"? Получавате ли безплатен ток, безплатен билет в автобуса , високи социални помощи за всяко новородено? И всякакви други привилегии , които ви се получават по право от програми "Интеграция на ромите" от евреина Джордж Сорос? :lol:
Сега те разбрах защо защитаваш така яростно ЕС и САЩ - защото ромите нямат изгода България да напусне ЕС и НАТО!
Защото ако България напусне ЕС и НАТО се върне към братска Русия ще ви се спрат помощите! :mrgreen:
А това време наближава когато САЩ и техните подлоги от ЕС , които водят антибългарска политика ще агонизират и загубат войната, и България отново ще се върне при братушките! :!:
Последна промяна от aleksandrov77 на 27 яну 2015 10:02, променено общо 1 път.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 27 яну 2015 10:01

Аз съм за да се проведат следните референдуми:
За или против членството на България в НАТО?
За или против членството на България в ЕС?
Нека народа да си каже думата при тези два жизнено вани въпроса!
Защото членството на България в ЕС и НАТО е незаконно без да бъде питан народа!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Redneck

Мнениеот Redneck » 27 яну 2015 10:34

Формално влизането в ЕС и НАТО не е незаконно, защото гласувалите тези решения в Народното събрание депутати са избрани от народа представители, които да осъществяват законодателната и изпълнителна власт. ;)
Стига вече с тия мантри, че никой не бил питал народа за нищо. Като сте толкова ербап гласувайте 2 милиона души за Атака (българската Сириза), да имат пълно мнозинство, и тогава ще излезем от НАТО и ЕС за нула време. Ако в България имаше толкова много противници на НАТО и ЕС, щяха да гласуват за партии като Атака и/или да има ежедневни стохилядни митинги пред Народното събрание...ама явно не са толкова противниците, колкото искате да ги изкарате. А над 50% от българите не гласуват, защото въобще не ги вълнува дали сме в НАТО и ЕС и не се интересуват от политика. ;)

И ако имагинерно си представим, че има такъв референдум за НАТО и ЕС, бъди сигурен че повече от 20% няма да гласуват и референдума ще бъде невалиден. Същото стана и с оня референдум за ядрената енергетика през януари 2013г. Обикновените хора както казах ги вълнуват съвсем различни неща, а не дали формално членуваме в НАТО,ЕС, Варшавския договор или Марсиянския съюз.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 27 яну 2015 13:36

Redneck написа:А над 50% от българите не гласуват, защото въобще не ги вълнува дали сме в НАТО и ЕС и не се интересуват от политика. ;)

То тук се крие и разковничето.
На никой не му пука, затова тая държава ще става все по-дълбока помийна яма. :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”