sunscres92 написа:Суарез не играе лошо в Барселона, да не е на нивото си от ливърпул, но за мен играе на едно доста прилично ниво.
След миналият сезон и играта която показа Суарес се очаква от него да играе поне толкова добре.Дори трябва да показва по-добра игра.Не лошо в Барса води до скамейката за дълго време.
И не само в Барса , а във всички големи отбори.
Alonso_Massa написа:И на мен лично и Меси, и Роналдо са ми противни. Аз лично харесвам играчи тип Мюлер, които не получават медийно внимание, но са на същото ниво ако не и на по-високо от набедените звезди Неймар и Хамес, та дори и Бейл.
Поне ми е направило впечатление Меси да търси медийно внимание като Роналдо.При Роналдо какви ли не чалъми не бяха за малко внимание и да е в обсега на камерите.
Неймар Барса го направиха медийна звезда с тези изпълнения около покупката му.Хамес май само едно СП направи и сега ще видим дали ще остане за постоянно в обективите.
Ако не този сезон , то следващият ще е важен и за Суарес и за Хамес.Не вярвам след един сезон Реал и Барса да се откажат от тях, но ще видим на лято