Истината за Шарли лъсна!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Истината за Шарли лъсна!

Мнениеот 1982 » 23 яну 2015 01:29

Путин е велик, Лавров е голям ..... западноевропейците са смешници, страхливци .... само като прочетеш тези неща и ти става ясно за `що за евтин рубладжия иде реч.

Всичко руско е велико, прекрасно, божествено ..... всичко западно е гнусно, гадно, пошло .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 яну 2015 01:29

FLANKER написа:
dunavfc написа:
Yoda написа:на „марша на солидарността“ в Париж ............ НЕ СА ПРИСЪСТВАЛИ ВСИЧКИ ЛИДЕРИ !!!!!!!!!!!!!!!! Не присъстваха лидерите на Русия, Китай, Индия, Бразилия и ЮАР , т.е. лидерите на БРИГС , а БРИГС обхваща население над 3 000 000 000 т.н. почти половината свят ................ Т.е. посланието на петорката от БРИГС е ясно .......

Путин не беше, защото никой не го иска. Там беше Лавров, който беше на 50 метра зад първата редица. Ясен дипломатически жест.

Путин не беше, защото си имаше много по- важни делс за вършене, отколкото да се хване под ръчичка с едни страхливци в някакъв измислен матш ;)
Лавров е голям дипломат! Никога и него нямаа го видиш хванат под ръка с тези смешници.Респект!
П.П.Забеляза ли как страхливо се озъртаха, хванати под ръчичка? :)
П.П.2 Нали разбра вече, че са" марширували" на съвсем друг площад, далеч от милионното " простолюдие"? 8-)

Ебати селското оправдание...Какво прави Лавров на Марша, като не му пука ? Истината е, че беше изгонен, като помияр и от куртоазия, все пак присъстваше, пък макар и на 50 метра от водещите световни лидери.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 23 яну 2015 08:46

dunavfc написа:
FLANKER написа:
dunavfc написа:
Yoda написа:на „марша на солидарността“ в Париж ............ НЕ СА ПРИСЪСТВАЛИ ВСИЧКИ ЛИДЕРИ !!!!!!!!!!!!!!!! Не присъстваха лидерите на Русия, Китай, Индия, Бразилия и ЮАР , т.е. лидерите на БРИГС , а БРИГС обхваща население над 3 000 000 000 т.н. почти половината свят ................ Т.е. посланието на петорката от БРИГС е ясно .......

Путин не беше, защото никой не го иска. Там беше Лавров, който беше на 50 метра зад първата редица. Ясен дипломатически жест.

Путин не беше, защото си имаше много по- важни делс за вършене, отколкото да се хване под ръчичка с едни страхливци в някакъв измислен матш ;)
Лавров е голям дипломат! Никога и него нямаа го видиш хванат под ръка с тези смешници.Респект!
П.П.2 Нали разбра вече, че са" марширували" на съвсем друг площад, далеч от милионното " простолюдие"? 8-)

Ебати селското оправдание...Какво прави Лавров на Марша, като не му пука ? Истината е, че беше изгонен, като помияр и от куртоазия, все пак присъстваше, пък макар и на 50 метра от водещите световни лидери.

Лавров никога няма да се хване под ръчичка с тези страхливци- това са едни евтини двуличници.
Второ: Путин не Плевнелиев.
Трето: Отново питам: Къде беше черния?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 23 яну 2015 08:48

1982 написа:
FLANKER написа:Путин не беше, защото си имаше много по- важни делс за вършене, отколкото да се хване под ръчичка с едни страхливци в някакъв измислен матш ;)

Пипаш ли се, докато пишеш за любимия Путин ??

Да, направо свършвам. 8-)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 яну 2015 09:49

dunavfc написа:
FLANKER написа:
dunavfc написа:

Това е най-голямата тъпотия, която съм виждал от цифра време в тоя форум :!: Браво :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 23 яну 2015 09:56

Аз не съм Шарли ... Аз съм Синей. Работех за Шарли като карикатурист. През 2009 г. създадох една карикатура изобразяваща сина на Саркози, който приема юдаизма по финансови причини. От Шарли ме помолиха да се извиня и аз отказах. Те ме уволниха за осмиване на юдаизма. /zelas.blog.bg/

ЕС успя да успокои евреите

Европейският съюз се е изправил пред огромното предизвикателство да успокои евреите за тяхното бъдеще в Европа след атаките в Париж, които създават притеснения за антисемитизъм. Това каза заместник-председателят на Европейската комисия Франс Тимерманс, цитиран от АФП.

„Днес виждаме, че в някои от нашите държави-членки голяма част от еврейските малцинства не са сигурни за това дали имат бъдеще в Европа“, допълни той след заседание на ЕК, на което са били обсъдени варианти за контратерористични стратегии.

Според Тимерманс този проблем е много по-важен от европейската валута или ситуацията на вътрешните пазари на съюза.

Кметът на Анкара: Зад атаката срещу Charlie Hebdo стои „Мосад”

Льо Пен: САЩ и Израел стоят зад атаките в „Шарли Ебдо“

Жан-Мари льо Пен: Съжалявам, аз не съм Шарли. Няма да защитавам анархистко-троцкистки* дух [комунистически], покваряващ политическия морал
„Маршът на единството“ на държавните глави в Париж - инсценировка на странична улица

http://www.epochtimes-bg.com/201501/15186640.html
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 26 яну 2015 21:28

South_Park написа:Светът каза НЕ на тероризма! ПРЕДВОЖДАНИ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ТЕРОРИСТИ!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mVVvmD0FqpQ&index=3&list=UUPtKsHIr5fZG2vcMJzq33YQ[/youtube]

Жив пример за класическо НЛП от еврейските медии в действие 8-) Забележи как се представя на зрителите този театър. Какво говори платената Бенатова, колко е убедителна, какви думи и мимики използува, какво се показва като кадри на фона на нейните патетични приказки и в същия момент какво се случва 8-) Не е там на място и не знае какво се случва ли? Или може би не знае, че рептилите са се изпокрили от хората в съседна уличка ли? И ми е много интересно как точно видя, че така наречените президенти са застанали начело и са повели хората в този парад ли е, маскарад ли е...и аз не знам как да го нарека, след като те въобще не са там и въобще не са сред хората :lol:
[rimg]http://forexforum.bg/download/file.php?id=21106[/rimg]

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 26 яну 2015 21:31

tirion написа:Аз не съм Шарли ... Аз съм Синей. Работех за Шарли като карикатурист. През 2009 г. създадох една карикатура изобразяваща сина на Саркози, който приема юдаизма по финансови причини. От Шарли ме помолиха да се извиня и аз отказах. Те ме уволниха за осмиване на юдаизма. /zelas.blog.bg/

ЕС успя да успокои евреите

Европейският съюз се е изправил пред огромното предизвикателство да успокои евреите за тяхното бъдеще в Европа след атаките в Париж, които създават притеснения за антисемитизъм. Това каза заместник-председателят на Европейската комисия Франс Тимерманс, цитиран от АФП.

„Днес виждаме, че в някои от нашите държави-членки голяма част от еврейските малцинства не са сигурни за това дали имат бъдеще в Европа“, допълни той след заседание на ЕК, на което са били обсъдени варианти за контратерористични стратегии.

Според Тимерманс този проблем е много по-важен от европейската валута или ситуацията на вътрешните пазари на съюза.

Кметът на Анкара: Зад атаката срещу Charlie Hebdo стои „Мосад”

Льо Пен: САЩ и Израел стоят зад атаките в „Шарли Ебдо“

Жан-Мари льо Пен: Съжалявам, аз не съм Шарли. Няма да защитавам анархистко-троцкистки* дух [комунистически], покваряващ политическия морал
„Маршът на единството“ на държавните глави в Париж - инсценировка на странична улица

http://www.epochtimes-bg.com/201501/15186640.html

И ако не ги успокоят, какво ще стане :? :roll: Бреййй, изведнъж много се загрижиха за евреите, теи европейци. Пък другите кучетата ги яли. Нека да се притесняват, нека да ги трепят, нали не са евреи, а 8-)
[rimg]http://forexforum.bg/download/file.php?id=21106[/rimg]

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 яну 2015 22:32

boabbb написа:
dunavfc написа:
FLANKER написа:
dunavfc написа:

Това е най-голямата тъпотия, която съм виждал от цифра време в тоя форум :!: Браво :lol:

Някаква лъжа ли казах ? Измислям ли си ?

Върни се в “Свободна зона”