Путин е велик, Лавров е голям ..... западноевропейците са смешници, страхливци .... само като прочетеш тези неща и ти става ясно за `що за евтин рубладжия иде реч.
Всичко руско е велико, прекрасно, божествено ..... всичко западно е гнусно, гадно, пошло .....
Истината за Шарли лъсна!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Истината за Шарли лъсна!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
FLANKER написа:dunavfc написа:Yoda написа:на „марша на солидарността“ в Париж ............ НЕ СА ПРИСЪСТВАЛИ ВСИЧКИ ЛИДЕРИ !!!!!!!!!!!!!!!! Не присъстваха лидерите на Русия, Китай, Индия, Бразилия и ЮАР , т.е. лидерите на БРИГС , а БРИГС обхваща население над 3 000 000 000 т.н. почти половината свят ................ Т.е. посланието на петорката от БРИГС е ясно .......
Путин не беше, защото никой не го иска. Там беше Лавров, който беше на 50 метра зад първата редица. Ясен дипломатически жест.
Путин не беше, защото си имаше много по- важни делс за вършене, отколкото да се хване под ръчичка с едни страхливци в някакъв измислен матш![]()
Лавров е голям дипломат! Никога и него нямаа го видиш хванат под ръка с тези смешници.Респект!
П.П.Забеляза ли как страхливо се озъртаха, хванати под ръчичка?![]()
П.П.2 Нали разбра вече, че са" марширували" на съвсем друг площад, далеч от милионното " простолюдие"?
Ебати селското оправдание...Какво прави Лавров на Марша, като не му пука ? Истината е, че беше изгонен, като помияр и от куртоазия, все пак присъстваше, пък макар и на 50 метра от водещите световни лидери.
dunavfc написа:FLANKER написа:dunavfc написа:Yoda написа:на „марша на солидарността“ в Париж ............ НЕ СА ПРИСЪСТВАЛИ ВСИЧКИ ЛИДЕРИ !!!!!!!!!!!!!!!! Не присъстваха лидерите на Русия, Китай, Индия, Бразилия и ЮАР , т.е. лидерите на БРИГС , а БРИГС обхваща население над 3 000 000 000 т.н. почти половината свят ................ Т.е. посланието на петорката от БРИГС е ясно .......
Путин не беше, защото никой не го иска. Там беше Лавров, който беше на 50 метра зад първата редица. Ясен дипломатически жест.
Путин не беше, защото си имаше много по- важни делс за вършене, отколкото да се хване под ръчичка с едни страхливци в някакъв измислен матш![]()
Лавров е голям дипломат! Никога и него нямаа го видиш хванат под ръка с тези смешници.Респект!
П.П.2 Нали разбра вече, че са" марширували" на съвсем друг площад, далеч от милионното " простолюдие"?
Ебати селското оправдание...Какво прави Лавров на Марша, като не му пука ? Истината е, че беше изгонен, като помияр и от куртоазия, все пак присъстваше, пък макар и на 50 метра от водещите световни лидери.
Лавров никога няма да се хване под ръчичка с тези страхливци- това са едни евтини двуличници.
Второ: Путин не Плевнелиев.
Трето: Отново питам: Къде беше черния?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

1982 написа:FLANKER написа:Путин не беше, защото си имаше много по- важни делс за вършене, отколкото да се хване под ръчичка с едни страхливци в някакъв измислен матш![]()
Пипаш ли се, докато пишеш за любимия Путин ??
Да, направо свършвам.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

dunavfc написа:FLANKER написа:dunavfc написа:Yoda написа:на „марша на солидарността“ в Париж ............ НЕ СА ПРИСЪСТВАЛИ ВСИЧКИ ЛИДЕРИ !!!!!!!!!!!!!!!! Не присъстваха лидерите на Русия, Китай, Индия, Бразилия и ЮАР , т.е. лидерите на БРИГС , а БРИГС обхваща население над 3 000 000 000 т.н. почти половината свят ................ Т.е. посланието на петорката от БРИГС е ясно .......
Това е най-голямата тъпотия, която съм виждал от цифра време в тоя форум
Леевски, оле
Аз не съм Шарли ... Аз съм Синей. Работех за Шарли като карикатурист. През 2009 г. създадох една карикатура изобразяваща сина на Саркози, който приема юдаизма по финансови причини. От Шарли ме помолиха да се извиня и аз отказах. Те ме уволниха за осмиване на юдаизма. /zelas.blog.bg/
ЕС успя да успокои евреите
Европейският съюз се е изправил пред огромното предизвикателство да успокои евреите за тяхното бъдеще в Европа след атаките в Париж, които създават притеснения за антисемитизъм. Това каза заместник-председателят на Европейската комисия Франс Тимерманс, цитиран от АФП.
„Днес виждаме, че в някои от нашите държави-членки голяма част от еврейските малцинства не са сигурни за това дали имат бъдеще в Европа“, допълни той след заседание на ЕК, на което са били обсъдени варианти за контратерористични стратегии.
Според Тимерманс този проблем е много по-важен от европейската валута или ситуацията на вътрешните пазари на съюза.
Кметът на Анкара: Зад атаката срещу Charlie Hebdo стои „Мосад”
Льо Пен: САЩ и Израел стоят зад атаките в „Шарли Ебдо“
Жан-Мари льо Пен: Съжалявам, аз не съм Шарли. Няма да защитавам анархистко-троцкистки* дух [комунистически], покваряващ политическия морал
„Маршът на единството“ на държавните глави в Париж - инсценировка на странична улица
http://www.epochtimes-bg.com/201501/15186640.html
Европейският съюз се е изправил пред огромното предизвикателство да успокои евреите за тяхното бъдеще в Европа след атаките в Париж, които създават притеснения за антисемитизъм. Това каза заместник-председателят на Европейската комисия Франс Тимерманс, цитиран от АФП.
„Днес виждаме, че в някои от нашите държави-членки голяма част от еврейските малцинства не са сигурни за това дали имат бъдеще в Европа“, допълни той след заседание на ЕК, на което са били обсъдени варианти за контратерористични стратегии.
Според Тимерманс този проблем е много по-важен от европейската валута или ситуацията на вътрешните пазари на съюза.
Жан-Мари льо Пен: Съжалявам, аз не съм Шарли. Няма да защитавам анархистко-троцкистки* дух [комунистически], покваряващ политическия морал
„Маршът на единството“ на държавните глави в Париж - инсценировка на странична улица
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата
- проф. д-р Томов
South_Park написа:Светът каза НЕ на тероризма! ПРЕДВОЖДАНИ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ТЕРОРИСТИ!!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mVVvmD0FqpQ&index=3&list=UUPtKsHIr5fZG2vcMJzq33YQ[/youtube]
Жив пример за класическо НЛП от еврейските медии в действие
[rimg]http://forexforum.bg/download/file.php?id=21106[/rimg]
Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.
Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.
- проф. д-р Томов
tirion написа:Аз не съм Шарли ... Аз съм Синей. Работех за Шарли като карикатурист. През 2009 г. създадох една карикатура изобразяваща сина на Саркози, който приема юдаизма по финансови причини. От Шарли ме помолиха да се извиня и аз отказах. Те ме уволниха за осмиване на юдаизма. /zelas.blog.bg/
И ако не ги успокоят, какво ще стане
[rimg]http://forexforum.bg/download/file.php?id=21106[/rimg]
boabbb написа:dunavfc написа:FLANKER написа:dunavfc написа:Yoda написа:на „марша на солидарността“ в Париж ............ НЕ СА ПРИСЪСТВАЛИ ВСИЧКИ ЛИДЕРИ !!!!!!!!!!!!!!!! Не присъстваха лидерите на Русия, Китай, Индия, Бразилия и ЮАР , т.е. лидерите на БРИГС , а БРИГС обхваща население над 3 000 000 000 т.н. почти половината свят ................ Т.е. посланието на петорката от БРИГС е ясно .......
Това е най-голямата тъпотия, която съм виждал от цифра време в тоя форумБраво
Някаква лъжа ли казах ? Измислям ли си ?