Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот fcb_bg » 25 яну 2015 22:48

Out my face, out my face, please.

Това е:
А) Английски
Б) Стресиран украински

?
Това казва войник в украинска униформа на репортерка придружавана от оператор след ракетната атака в Мариупол.
Последна промяна от fcb_bg на 25 яну 2015 22:52, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 яну 2015 22:57

fcb_bg написа:
FLANKER написа:
fcb_bg написа:Out my face, out my face, please.

Това е:
А) Английски
Б) Стресиран украински

?
Това казва войник в украинска униформа на репортерка придружавана от оператор след ракетната атака в Мариупол.

Две страници по-назад е видеото

Мдаа, и държи некво пушкало де не ми се чини да е калашник. Аме вежлив е, не може да му се отрече. Плийз, вика...

:mrgreen:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 яну 2015 22:58

FLANKER написа:
fcb_bg написа:Out my face, out my face, please.

Това е:
А) Английски
Б) Стресиран украински

?

Две страници по-назад е видеото

Мдаа, и държи некво пушкало де не ми се чини да е калашник. Аме вежлив е, не може да му се отрече. Плийз, вика...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 яну 2015 23:09

Betchualeng Arnaikem написа:
dunavfc написа:Аз искам просто кратък отговор - Да или не ?

Аз лично мисля, че е имало. Бой с артилерия по град и да няма засегнати цивилни хмм трудно. Още една причина войната да ме дразни като идея без значение кои са участниците.

Благодаря на всички божества, въпреки, че съм атеист, че се намери един човек, който да ми отговори на този въпрос.
Сериозно, благодаря ;)

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 25 яну 2015 23:37

Да гният в ада всички олигофрени- и от Запада, и от Русия, които подкладиха тази напълно безсмислена война. Накрая на техен гръб страдат украинците.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 26 яну 2015 00:22

FLANKER написа:Обамчик май не го бръснат за нищо :mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-mXsY9IE0K0[/youtube]

:roll: на никой не му пука че 2ма паляка някъде си говорят нещо си :lol:
ако им пукаше на Кака Меркел и на Обама, тези 2мата щяха вече да са 10 метра под земята. Самият факт, че са скрити зад маски говори много кой го е страх и кой не :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 26 яну 2015 00:53

FLANKER написа:
wannabe написа:
FLANKER написа:Tа, кой е агресорът?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=W-NsbN64UwU[/youtube]

Тези които обстрелваха братята си с ГРАД. Даже една от загиналите се оказа някаква, която е молила за освобождение. Лека и пръст! Видяла е от първа ръка ортодоксалното братсво на русия.
А това че сега заработиха РТ и всички останали "независими" от кремъл медии е показателно. Като със самолета... то те затова са и направени де!

Защо питам, мълчиш за Донбас ,Славянск и Горловка,а сега си като разярен защитник на подпалвачите .Искам да ми отговориш ама честно. И приключваме диалогът с теб поне на този етап, за този конфликт.

Всъшност реално съм защитник на онази жена, която привикваше руснаците да нахлуят. Е те нахлуха. И я убиха... И на вас грам не ви пука за това. Защото ако ви пукаше щеше да осъдите този обстрел. На вас обаче не ви пука за умрялата жена независимо, че тя е искала да бъде "освободена". За вас смъртта на 1 човек е трагедия, на много хора статистика. Е тя влиза в статистиката, 30 души... според вашият мироглед. Тъй че, няма да сънувате кошмари.

С този долен акт на варварщина, на подлост, на низост, руснаците се издадоха на местните, че не идват с танка да ги освободят! Алчни рубладжии и интересчии идващи да вземат територия, все едно имат малко такава налична... изгубиха малката последна капка легитимност която имаха! Като си дошъл да избиваш, ще си получиш заслуженото.
Респективно, Русия ще си остане една залязваща сила, защото не може да се реформира - а нереформираните отиват на бунището на историята!
А опитът да замажат това е демонстрация на имперска надменност и безнаказаност. Лош генетичен материял. И сега ще си понесат последствията затова. И не ми обяснявай за Донбас, Славянск или Горловка с цел да оправдаеш убийството... с тези ракети убиха ли виновниците за случките там? Наказаха ли ги с ракетен обстрел над мирно население, над жилищни райони?
Фланкер, ти си що годе разумен - кажи ми с това действие, морално превъзходство ли демонстрира русия? Това престъпление ли е? Правилно ли е? След войната какво трябва да се случи с тези убийци? Както впрочем ако е имало и от другата страна, какво трябва да се случи с тях? Тези хора убитите, с руските фамилии, те ли са безчинствали в Донбас, Славянск и Горловка?
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 26 яну 2015 01:07

Нико написа:
Не си ме разбрал , но ще ти отговоря. Русия бе направена от Путин пак суперсила и това е очевадно. Нямаше как да се случи съединяването с Крим ако Русия не беше достатъчно силна. Янките щяха да ударят Сирия , но решимостта на Русия и свалянето на двете томахавки от ПВО ги спря. ЕС е една развалина във военно отношение и няма никакъв шанс при конфликт с Русия. Янките също са само един минал военен мит , подхранван от тъпите им агитационни филмчета , като единственото сериозно нещо при тях е НААRP. За справка можеш да питаш нещастните хорица от есминеца Доналд Кук... Колко нови ракети си чул да изпитват Щатите или някой от съюзниците им наскоро?...Същото важи за нови атомни подводници и самолети...Новите ракети и въоръжение при Русия са ежедневие. Китай са наистина демонично силни , но изостават все още от Русия при ПВО, ракетните войски и климатичното оръжие.

:lol: все някой води войни... и все русия побеждава. :lol:
Явно не съм те разбрал? Като са толкова силни :lol: тази локална сила, даже не са сила, а местен играч :lol: и успехът им е сигурен, защо не нападат? Нали са спечелили предварително? Какво им пука? Или са тъпи и не осъзнават че са много по-силни от ЕС :lol:
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 26 яну 2015 08:21

wannabe написа:
FLANKER написа:Обамчик май не го бръснат за нищо :mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-mXsY9IE0K0[/youtube]

:roll: на никой не му пука че 2ма паляка някъде си говорят нещо си :lol:
ако им пукаше на Кака Меркел и на Обама, тези 2мата щяха вече да са 10 метра под земята. Самият факт, че са скрити зад маски говори много кой го е страх и кой не :lol:

Ха-ха-ха! Бил ли си в армията?
П.П.На тия двамата им го кажи лично.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 26 яну 2015 08:26

wannabe написа:
FLANKER написа:
wannabe написа:
FLANKER написа:Tа, кой е агресорът?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=W-NsbN64UwU[/youtube]

Тези които обстрелваха братята си с ГРАД. Даже една от загиналите се оказа някаква, която е молила за освобождение. Лека и пръст! Видяла е от първа ръка ортодоксалното братсво на русия.
А това че сега заработиха РТ и всички останали "независими" от кремъл медии е показателно. Като със самолета... то те затова са и направени де!

Защо питам, мълчиш за Донбас ,Славянск и Горловка,а сега си като разярен защитник на подпалвачите .Искам да ми отговориш ама честно. И приключваме диалогът с теб поне на този етап, за този конфликт.

Всъшност реално съм защитник на онази жена, която привикваше руснаците да нахлуят. Е те нахлуха. И я убиха... И на вас грам не ви пука за това. Защото ако ви пукаше щеше да осъдите този обстрел. На вас обаче не ви пука за умрялата жена независимо, че тя е искала да бъде "освободена". За вас смъртта на 1 човек е трагедия, на много хора статистика. Е тя влиза в статистиката, 30 души... според вашият мироглед. Тъй че, няма да сънувате кошмари.

С този долен акт на варварщина, на подлост, на низост, руснаците се издадоха на местните, че не идват с танка да ги освободят! Алчни рубладжии и интересчии идващи да вземат територия, все едно имат малко такава налична... изгубиха малката последна капка легитимност която имаха! Като си дошъл да избиваш, ще си получиш заслуженото.
Респективно, Русия ще си остане една залязваща сила, защото не може да се реформира - а нереформираните отиват на бунището на историята!
А опитът да замажат това е демонстрация на имперска надменност и безнаказаност. Лош генетичен материял. И сега ще си понесат последствията затова. И не ми обяснявай за Донбас, Славянск или Горловка с цел да оправдаеш убийството... с тези ракети убиха ли виновниците за случките там? Наказаха ли ги с ракетен обстрел над мирно население, над жилищни райони?
Фланкер, ти си що годе разумен - кажи ми с това действие, морално превъзходство ли демонстрира русия? Това престъпление ли е? Правилно ли е? След войната какво трябва да се случи с тези убийци? Както впрочем ако е имало и от другата страна, какво трябва да се случи с тях? Тези хора убитите, с руските фамилии, те ли са безчинствали в Донбас, Славянск и Горловка?

Уанаби дай някакви доказателтва за тези работи, преди да съдиш когото и да било.
П.П.Не ми отговори за Донбас,Славянск, Горковка, Краматорск...защо не сочи така там да защитаеаш хорат?
П.П.2 Да се молим европейците да се вразумят и да не слушат повече САЩ.Вторите контрасанкции на Русия ще са пагубни за Европа.И разбри да му се невиди , че мизериите идват отвъд океана, човече.То вече стана очевадно.
Изображение

Върни се в “Архив”