W84me написа:Александров е ухото на Гонзо в съблекалнята.
Кому са нужни подобни интриги бе човек?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Александров е ухото на Гонзо в съблекалнята.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:W84me написа:Александров е ухото на Гонзо в съблекалнята.
Sinite ot Sofia написа:TristaNNN написа:W84me написа:Александров е ухото на Гонзо в съблекалнята.
Е няма как да не се из*ере някой на метенето. Първата дузпа беше измислена, втората вече Сашо има вина. Някои може би са забелязали, но Карабах игра основно отдясно ( респективно през Сашо), защото там имат много приличен футболист на крилото. Добър демараж, техника на скорост, умее да влиза и навътре.. и Веско щеше да има сериозни проблеми с този футболист.
TristaNNN написа:W84me написа:Александров е ухото на Гонзо в съблекалнята.
Бижутера написа:TristaNNN написа:W84me написа:Александров е ухото на Гонзо в съблекалнята.
е какви интриги бе, това си е истината! ти като искаш да си кон с капаци, ние не щем.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ralka_levskarka написа:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта