Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот CTAHKO » 25 яну 2015 05:24

Крайно време е да не остане нито един жив човек , мислещ се за украинец в Мариопул или в която и да е територия на Новороссия :!: Сори, ама ние не сме Шарлита :!: И докато Вие ходите да се държите за ръчички, ние си погребваме децата :!:

П.П. Да Ви ева и червените Шарлита откъсани :!: Няма прошка за вас :!: Благодаря за бана на червеното мекере :!: Ще се видим след един месец най-рано 8-)

П.П. 2 Червеното Васконти да си ги къдри пред синчеца и другите, колкото си иска и колкото му душичка държи! Самият факт, че лично аз утре или най-много до два дни, няма да съм на линия в продължение на поне 1 месец, е достатъчно показателен, кой за какво и защо се банва в този форум!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Redneck

Мнениеот Redneck » 25 яну 2015 09:08

Голяма пропаганда се шири и от двете страни, а в крайна сметка страдат обикновените хора. Много тъжно... :roll:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 яну 2015 10:41

dunavfc написа:Аз искам просто кратък отговор - Да или не ?

Аз лично мисля, че е имало. Бой с артилерия по град и да няма засегнати цивилни хмм трудно. Още една причина войната да ме дразни като идея без значение кои са участниците.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 яну 2015 10:43

FLANKER написа:
dunavfc написа:Аз не мога да повярвам, че за нещо толкова елементарно не мога да получа отговор вече толкова дни.
Явно това е първият военен конфликт в света в който страната, която атакува не и се налага да убива нито един цивилен гражданин на другата страна. Явно руснаците са изключителни професионалисти, които имат метод с който да убиват само военни, без нито една цивилна жертва. От друга страна украинците са варвари, щом сами си избиват населението. Цивилните убити досега станаха няколко хиляди и разбира се, всички до един избити от украинската хунта.

Ами Дунаве ,да покажат украинците нещо като снимки и видеа на загинали украинци .Ама йок 8-) Къде са ?Дори и във видеото не промъцват нищо.
Отново казвам :В Мариупол има над 70% рускоезично население. Мариупол разполага с 11 църкви, подчинени на Руската православна църква, и 3 църкви, подчинени на Украинската православна църква. Везните за съжаление отново клонят към Негово величество Порошенко.
П.П.А защо ли с наближаването на бойните действия към Централна Украйна, Шарлитата така усилено започнаха да излъчват репортажи?
В Донбас никой не си помръдна пръста,но тук се получава аналогът с Боинг-а.Веднага бързат да обвиняват.Ами дайте конкретни доказателства бе!
Къде са снимките и видеото на тази 9-хилядна руска войска ,която е в Украйна.Ама си пишем и пишем...(нямам предвид теб колега). ;)

Увърташ този път. Човека те пита има ли убити цивилни, ти започна с обяснения колко рускоезично население имало там. Един вид.. и да има жертви са от техните. Толкоз ли е трудно да признаеш, че е много вероятно да пострадат цивилни, което при подобен тип война е стандартно.. дори да не се прави нарочно?
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 яну 2015 11:15

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 25 яну 2015 11:39

Този клип демонстрира какви са всъшност ЛНР и ДНР и държавата, която ги субсидира - Русия.
Всъшност русия ни посочи като враг! Като не искате мира, на ви секира, талибани!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Redneck

Мнениеот Redneck » 25 яну 2015 11:42

Наскоро мернах някакъв клип, в който сръбски доброволци се бият на страната на сепаратистите в Украйна и тъпчеха някакво украинско знаме на земята, след което го запалиха. Та се питам дали Украйна е пратила някаква официална нота-протест срещу Сърбия за това нещо ? :roll:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 яну 2015 11:45

Redneck написа:Наскоро мернах някакъв клип, в който сръбски доброволци се бият на страната на сепаратистите в Украйна и тъпчеха някакво украинско знаме на земята, след което го запалиха. Та се питам дали Украйна е пратила някаква официална нота-протест срещу Сърбия за това нещо ? :roll:

Амм сърбите като цяло са наемници да ти кажа. Аз познавах известен брой сърби, които са се сражавали насам натам и все за пари ставаше дума. После някои от тях отиват пак за кинти в частната армия на поредния сръбски мафиозо.
Така че.. любопитно дали не са доброволци на заплата? Щото тогава не им плаща Донецк, по-скоро Москва.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 яну 2015 12:06

FLANKER написа:Koлега,ако си чел постовете ми по-назад в темата ще видиш ,че съм казал,че няма начин да няма убити невинни украинци.Друг е въпросът ,защо Порошенко и компания не виеха на умряло в Донецк,Славянск и Горловка за своите украинци ,а ми го направиха с наближаването на бойните действия към Киев...

Ами вие сега а не по-рано, защото всеки вие за своите или срещу врага (понякога даже двете неща съвпадат).
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 яну 2015 12:09

Betchualeng Arnaikem написа:
FLANKER написа:
dunavfc написа:Аз не мога да повярвам, че за нещо толкова елементарно не мога да получа отговор вече толкова дни.
Явно това е първият военен конфликт в света в който страната, която атакува не и се налага да убива нито един цивилен гражданин на другата страна. Явно руснаците са изключителни професионалисти, които имат метод с който да убиват само военни, без нито една цивилна жертва. От друга страна украинците са варвари, щом сами си избиват населението. Цивилните убити досега станаха няколко хиляди и разбира се, всички до един избити от украинската хунта.

Ами Дунаве ,да покажат украинците нещо като снимки и видеа на загинали украинци .Ама йок 8-) Къде са ?Дори и във видеото не промъцват нищо.
Отново казвам :В Мариупол има над 70% рускоезично население. Мариупол разполага с 11 църкви, подчинени на Руската православна църква, и 3 църкви, подчинени на Украинската православна църква. Везните за съжаление отново клонят към Негово величество Порошенко.
П.П.А защо ли с наближаването на бойните действия към Централна Украйна, Шарлитата така усилено започнаха да излъчват репортажи?
В Донбас никой не си помръдна пръста,но тук се получава аналогът с Боинг-а.Веднага бързат да обвиняват.Ами дайте конкретни доказателства бе!
Къде са снимките и видеото на тази 9-хилядна руска войска ,която е в Украйна.Ама си пишем и пишем...(нямам предвид теб колега). ;)

Увърташ този път. Човека те пита има ли убити цивилни, ти започна с обяснения колко рускоезично население имало там. Един вид.. и да има жертви са от техните. Толкоз ли е трудно да признаеш, че е много вероятно да пострадат цивилни, което при подобен тип война е стандартно.. дори да не се прави нарочно?

Koлега,ако си чел постовете ми по-назад в темата ще видиш ,че съм казал,че няма начин да няма убити невинни украинци.Друг е въпросът ,защо Порошенко и компания не виеха на умряло в Донецк,Славянск и Горловка за своите украинци ,а ми го направиха с наближаването на бойните действия към Киев...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Архив”