john barnes написа:Тренер,тоя алън в първите 10мин.обърка точно 4 паса в центъра. После до смяната беше супер статичен и неориентиран. Не ми трябват очила,за да го видя. На тебе ако ти харесва тая муха,на мене ми е антипатичен. Да те питам кво стана с новия вратар и къде е балотели?
Пълни глупости ,ти като намразиш някой и ти се привиждат някои неща

Алън не беше в игра дълго време ,като за първи 60 минути игра много добре . Нов вратар няма да има ,казах ти че е трудно през януари да вземеш добър вратар .Кой ще си зареже класния вратар по средата на първенството ? Ще изкараме сезона със Симончо .Новата схема ,направи защитата железна ! И сега за Симончо има много по малко работа . Нищо не казвате за новата схема ? Само мрънкате и търсите негативното ? Какви хора сте вие бе Василе ? Добре ,че нищо не зависи от вас.
Балотели беше настинал ,имаше вирус ,лекуваше се и вече е почнал тренировки .Утре се връща и моя човек Стъридж .Очкавам от двамата силен втори полусезон,както и от Ибе .
Нещата тръгнаха ,няма място за негативни мнения . Сега изцяло вниманието ми е насочено към Моуринката .Много ми е антипатичен и за мен тоя мач се превръща в мечта .Искам да ги отстраним на всяка цена .А и съм убеден ,че ако бием ,взимаме купата .Имаме уникален треньор ,който има нужда от първото си отличие .
Между другото ,гледах головете на Брадфорд .Действията на синята защита са срамни. Дадоха им мача .Вижда се прекрасно .Моуринката е хитър ,няма смисъл от толкова много мачове и за това се нагъзи на Брадфорд ,но го направи много явно .Дано има хора ,които видат тоя момент и накажат тоя селски тарикат.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.