ФА Къп: Челси - Брадфорд / 24.01.2015г, / 17:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: ФА Къп: Челси - Брадфорд / 24.01.2015г, / 17:00ч.
Явно резервите ни са страшно зле 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Айдеееее същите като Шити, Говнайтед и Лузърите....колко милиони и подарени дузпи трябва да Ви дават, че да биете или спечелите нещо? Срам и позор.
Плащате по 40-50 000 паунда на ДЕН заплата на играчи, а не можете да биете отбор от Дивизия 1 и то като домакин....позор, че на всичкото и отгоре Брадфорд бяха равностойни.
Какви резерви? Те тези играчи вземат стотици хиляди на месец....какви резерви за Кахил, Рамирес, Оскар, Азпиликуета, Сеск, Азар, Уилиан....че даже държането на топката е в полза на Брадфорд 53-47%. Удари във вратата 6-6....
Плащате по 40-50 000 паунда на ДЕН заплата на играчи, а не можете да биете отбор от Дивизия 1 и то като домакин....позор, че на всичкото и отгоре Брадфорд бяха равностойни.
Какви резерви? Те тези играчи вземат стотици хиляди на месец....какви резерви за Кахил, Рамирес, Оскар, Азпиликуета, Сеск, Азар, Уилиан....че даже държането на топката е в полза на Брадфорд 53-47%. Удари във вратата 6-6....
Интериорни врати - Врати хармоника
Ужас .. как от 2:0 ще допуснем такъв отбрат? 

Нещо не ми харесва тая тенденция да ни громят. Тотнъм ни размазаха, а това днес е някакво изнасилване. Аре стига - Брадфорд! Разбирам да ни бият с едно на мъка ама да ни вкарат 4 гола на моста ... Моуриньо трябва да се замисли сериозно и да промени това. Чудя се дали да гледам запис от мача.
Ivanov_95 написа:Ужас .. как от 2:0 ще допуснем такъв отбрат?
Мен за това ме е яд. Ако беше както при Сити щях да съм окей, но...
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
Furia Ceca написа:Като гледам Бони и ЯЯ правят всичко възможно да са на линия за мача с Челси
Малко трудно да стане това. Имат мач на 28 януари.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
riak4 написа:Furia Ceca написа:Като гледам Бони и ЯЯ правят всичко възможно да са на линия за мача с Челси
Малко трудно да стане това. Имат мач на 28 януари.
Абе отпаднат ли,Туре-то като нищо ще играе - не е като да не е свикнал да играе през 3 дни.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
не знам ... Челси, Сити и Тотнъм с издънки вкъщи за ФА къп, като ние и Сити срещу отбори от по-долните дивизии ...
Едната купа вече падна в канала... но единственото добро което виждам от този мач е че ще спестим 3-4-5 мача от календара ни и със сигурност е по-добре да отпаднеш във втори кръг за ФА къп, отколкото на полуфинал или финал, че тогава боли най-много !
Арсенал и Юнайтед стават фаворити за спечелването на тази купа
Едната купа вече падна в канала... но единственото добро което виждам от този мач е че ще спестим 3-4-5 мача от календара ни и със сигурност е по-добре да отпаднеш във втори кръг за ФА къп, отколкото на полуфинал или финал, че тогава боли най-много !
Арсенал и Юнайтед стават фаворити за спечелването на тази купа

Мен не ме притеснява че отпаднахме толкова,колкото играта ни.Трябва задължително да се реваншират със Пул и да докажат че не са в криза.
-
- Контакти:
Минавам набързо да видя какво прави Джак, който е върл безпристрастен фен на Челси, за да видя анализа му 

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]