ФА Къп | 4-ти кръг | Кембридж - Манчестър Юнайтед 0:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- stanislava_
- Контакти:
Re: ФА Къп | 4-ти кръг | Кембридж - Манчестър Юнайтед
Нищо не разбирате, значи. Нарочно играхме за хикс, та да изкарат някакви пари от билетите при преиграването.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Оправдания Стаси
Просто сме напълно равностойни на Кембридж Юнайтед

Люк Чадуик като влезна и започнаха да валят атаките към вратата ни. Стената и "наркотрафиканта" са играчи на мача

Просто сме напълно равностойни на Кембридж Юнайтед

Люк Чадуик като влезна и започнаха да валят атаките към вратата ни. Стената и "наркотрафиканта" са играчи на мача

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- stanislava_
- Контакти:
Не оправдания, ирония.
Рохо ми направи добро впечатление снощи, май се заражда лидер в защитата.
Рохо ми направи добро впечатление снощи, май се заражда лидер в защитата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Рохо е машина. Най - добрият ни защитник !
- MASTER_COOL
- Контакти:
MapTo_D написа:изобщо забравих, че тия негодници ще играят днес, прибирам се преди малко от кино, където бях с добра компания и изобщо нямам намерение да си развалям кефа като пусна Диема.:
Време е да си скъсаш фланелката

На всички ни е болно, но да наречеш футболистите на Юнайтед "негодници" просто е прекалено !
Играчите не са негодници схемата е грешна. Юнайтед, ще се съвземе и, ще продължи напред.

- MASTER_COOL
- Контакти:
Дали пък вече не е изтървал съблекалнята Вангелис ?
Не мога да повярвам, че играчи като Фалкао и Ди Мария не могат да измислят нищо съществено за 90 минути с/у студентите
. Мимето е направо трагичен последните срещи ?!
Та питам аз, дали пък не го бойкотират вече ?!
Ван Гаал има не повече от още 10 мача кредит на доверие, няма ли коренна промяна в следващите мачове, отлита със страшна скорост
Не мога да повярвам, че играчи като Фалкао и Ди Мария не могат да измислят нищо съществено за 90 минути с/у студентите

Ван Гаал има не повече от още 10 мача кредит на доверие, няма ли коренна промяна в следващите мачове, отлита със страшна скорост

Последна промяна от MASTER_COOL на 24 яну 2015 10:08, променено общо 1 път.
- MapTo_D
- Контакти:
MASTER_COOL написа:MapTo_D написа:изобщо забравих, че тия негодници ще играят днес, прибирам се преди малко от кино, където бях с добра компания и изобщо нямам намерение да си развалям кефа като пусна Диема.:
Време е да си скъсаш фланелкатаИ да купуваш нова с друг цвят.
На всички ни е болно, но да наречеш футболистите на Юнайтед "негодници" просто е прекалено !
Свободно разбирача. Да взимат по 200 000 на седмица и да стават за резил - разбира се, че са негодници. Оядоха се с пари и вече грам не се напъват да играят. Почти никой не ебава, че това е Юнайтед, важното е седмичната заплата да влиза в сметката, а че куцо и сакато ни бият или правят Х не е проблем...а още по-лошо, че и абсолютно няма наченки на някакъв стил на игра, все едно се срещат за първи път и са си казали - дайте да разцъкаме тука едно мачле...
Последна промяна от MapTo_D на 24 яну 2015 10:06, променено общо 1 път.
MASTER_COOL написа:Дали пък вече не е изтървал съблекалнята Вангелис ?
Не мога да повярвам, че играчи като Фалкао и Ди Мария не могат да измислят нищо съществено за 90 минути с/у студентите. Мимето е направо трагичен последните срещи ?!
Ван Гаал има не повече от 10 мача още кредит на доверие, няма ли коренна промяна в следващите мачове, отлита със страшна скорост
Напълно възможно е.Мислех, това нещо със бойкота е характерно само за българската действителност.

Louis van Gaal said the state of the Abbey Stadium pitch, referee Chris Foy and his players were all reasons for Manchester United’s 0-0 FA Cup fourth-round draw with Cambridge United.
http://www1.skysports.com/football/news/30895/9658393/fa-cup-fourth-round-manchester-united-boss-louis-van-gaal-partly-blames-pitch-and-the-referee-after-cambridge-draw
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]