Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот FLANKER » 23 яну 2015 17:51

diplomat написа:
FLANKER написа:В крайна сметка се очакваше:

ЦЯЛА ЕВРОПА ПОД ПРИЦЕЛА НА ИСКАНДЕР М

Бригадите на комплексите са разположени в Калининградска и Ленинградска област, на Далечния Изток и Северен Кавказ. Очаква се през този месец министерството на отбраната да получи петия бригаден комплект „Искандер-М”, който вероятно ще бъде разположен на Крим.

Този факт разтревожи американските конгресмени. Ховард Маккоун – шеф на комитета по дейността на въоръжените сили, Майк Роджърс – председател на подкомитета по стратегическите сили, и Майкъл Терне – ръководител на подкомитета в долната палата по тактическите въздушни и наземни сили, поискаха от Барак Обама да прекрати всяко сътрудничество с Русия заради вероятността да „разположи в Крим носители на тактическо ядрено оръжие”. Конгресмените твърдят, че в началото на август руските власти взели решението да прехвърлят бомбардировачите Ту-22М3 и оперативно-тактическите комплекси „Искандер-М” в Крим. Искандерите могат да нанасят удари с високоточни крилати ракети, снаряжени и с ядрени бойни глави.

Според члена на комитета по дейността на въоръжените сили в Сената Джеймс Инофе това означава не само пряко нарушаване на Договора за ликвидирането на ракетите със средна и малка далечина, но е и пряка заплаха за цялата Европа. Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу реагира лаконично: комплексите „Искандер-М” могат да бъдат разположени на територията на Русия във всяко време и на всяко място. „Където искаме, там ги разполагаме!” – постави точката министърът.
/TAСС-AFP/

Кой къде намери да се крие, аз бягам към балкана, все някоя мечка ще ме приюти у пещерата. :lol:

Стига бе човече.Не вярвам да се стигне дотам.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 23 яну 2015 17:51

Членките на Европейския съюз следва да засилят политическия и икономически натиск върху Русия, каза главата на европейската дипломация Федерика Могерини в интервю за CNN.

Според нея, членките на Европейския съюз трябва да бъдат единни и да полагат усилия в подкрепа на преговорите на президента на Украйна Петро Порошенко с руския му колега Владимир Путин. В петък премиерът на Холандия Марк Рюте се обяви за удължаване на антируските санкции, въпреки че не вижда основания за тяхното ожесточаване.
Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2015_01_2 ... sija-1874/
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 яну 2015 17:57

Пак диверсанти,този път в Първомайск.Май си имат някакви проблеми опълченците."Батман" сега този :?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 23 яну 2015 17:59

FLANKER написа:
diplomat написа:
FLANKER написа:В крайна сметка се очакваше:

ЦЯЛА ЕВРОПА ПОД ПРИЦЕЛА НА ИСКАНДЕР М

Бригадите на комплексите са разположени в Калининградска и Ленинградска област, на Далечния Изток и Северен Кавказ. Очаква се през този месец министерството на отбраната да получи петия бригаден комплект „Искандер-М”, който вероятно ще бъде разположен на Крим.

Този факт разтревожи американските конгресмени. Ховард Маккоун – шеф на комитета по дейността на въоръжените сили, Майк Роджърс – председател на подкомитета по стратегическите сили, и Майкъл Терне – ръководител на подкомитета в долната палата по тактическите въздушни и наземни сили, поискаха от Барак Обама да прекрати всяко сътрудничество с Русия заради вероятността да „разположи в Крим носители на тактическо ядрено оръжие”. Конгресмените твърдят, че в началото на август руските власти взели решението да прехвърлят бомбардировачите Ту-22М3 и оперативно-тактическите комплекси „Искандер-М” в Крим. Искандерите могат да нанасят удари с високоточни крилати ракети, снаряжени и с ядрени бойни глави.

Според члена на комитета по дейността на въоръжените сили в Сената Джеймс Инофе това означава не само пряко нарушаване на Договора за ликвидирането на ракетите със средна и малка далечина, но е и пряка заплаха за цялата Европа. Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу реагира лаконично: комплексите „Искандер-М” могат да бъдат разположени на територията на Русия във всяко време и на всяко място. „Където искаме, там ги разполагаме!” – постави точката министърът.
/TAСС-AFP/

Кой къде намери да се крие, аз бягам към балкана, все някоя мечка ще ме приюти у пещерата. :lol:

Стига бе човече.Не вярвам да се стигне дотам.

Само една ракета да падне някъде в Европа и нещата ще станат не страшни, ами направо ще разберем как изглежда адът. :oops: :oops:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 яну 2015 18:02

FLANKER написа:
ivan56 написа:http://soldiersmothers.ru/novosti/novost/?tx_ttnews%5Btt_news%5D=809&cHash=cccc1273ed5595b48e8f131173781b8b

Рано или късно лъжите на Кремъл ще излязат.

Ама естествено, Ванка в опозиционните медии.

Това не е медия,някаква правозащитна организация със седалище Санкт-Петербург.
Ти си умен човек и много по-добре от мен знаеш че има руски войници в Украйна.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 23 яну 2015 19:28

Поручик Голицын написа:
FLANKER написа:
ivan56 написа:
FLANKER написа:
ivan56 написа:http://soldiersmothers.ru/novosti/novost/?tx_ttnews%5Btt_news%5D=809&cHash=cccc1273ed5595b48e8f131173781b8b

Знам ,че е правозащитна организация ,щедро финансирана (не от Москва)
П.П.Ванка,мислил съм го това за руските войници,приятелю.Имам си едно на ум за това,но искам снимки и видео от "мястото на събитието".
До тогава съм пас. ;)

Сигурен съм, че има руски инструктори, които учат опълченците как да боравят с пленената по-сложна военна техника. Но пък и съм сигурен, че те са в пъти по-малко от чернокожите инструктори на наказателните бригади. Да не говорим за броя на бледоликите такива сред нацитата...

Кой изгонен товариш си позволява да не спазва реда и правилата на този прекрасен форум? :? :roll: :x

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 23 яну 2015 19:29

ivan56 написа:
FLANKER написа:

П.П.Ванка,мислил съм го това за руските войници,приятелю.Имам си едно на ум за това,но искам снимки и видео от "мястото на събитието".
До тогава съм пас. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Поручик Голицын

Мнениеот Поручик Голицын » 23 яну 2015 19:35

FLANKER написа:
ivan56 написа:
FLANKER написа:

До тогава съм пас. ;)

Сигурен съм, че има руски инструктори, които учат опълченците как да боравят с пленената по-сложна военна техника. Но пък и съм сигурен, че те са в пъти по-малко от чернокожите инструктори на наказателните бригади. Да не говорим за броя на бледоликите такива от същата "фирма" сред нацитата...
Последна промяна от Поручик Голицын на 23 яну 2015 19:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 23 яну 2015 19:48

Днес в плен са попаднали много тъмни "украински войници" със снежнобели зъби 8-)
А ,че има руски инструктори ,това е вън от съмнение.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 23 яну 2015 20:08

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=e8GutCVko_U[/youtube]
Изображение

Върни се в “Архив”