Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот MORSKI » 13 дек 2009 15:05

Раегар- когато триеш мнения не слагайк сините очила,.,.,Държиш мнения в които се нареждат моряците-селяни и т.н....
Аз трия всичко което е против правилата- дали ще е от моряк или от фен на друг отбор...Айде моля те...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 дек 2009 15:11

Морски ,аз пък ти изтрих над 15 мнения в официалната тема за мача.Ти си откровен спамер.По-голям и от мене.Аре ходи се снимай със съдията където отмени гола на Левски.И стига си писал с големи букви защото се излагаш.Изглеждаш инфантилен.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 дек 2009 16:47

ЕМИЛ написа:Морски ,аз пък ти изтрих над 15 мнения в официалната тема за мача.Ти си откровен спамер.По-голям и от мене.Аре ходи се снимай със съдията където отмени гола на Левски.И стига си писал с големи букви защото се излагаш.Изглеждаш инфантилен.

КАКЪВ СПАМЕР СЪМ БЕ....Вместо да триеш мнения които нареждат нашия отбор ти триеш моите...
Ти си отрковен фен- траех си досега, ама пич- ти си модератор...Ти не триеш постовете в които вашите фенчета нареждат другите отбори, а триеш тези на другите фенове..Не те слуша главата май...Това да си модератор значи д ане си пристрастен- правиш ли тая разлика...
И ти ми триеш мненията защото не са ти удобни, а не защото са спам...
Обсъждаме дузпите които са ви давали, как са ви подкрепяли- ти триеш...Обсъждаме как сте слаби и затова не ни бихте и ви липсва класа- ти тиреш....Ваши фенчета нареждат моя отбор, пожелават на съдията смърт- ти го оставяш...Нямам думи- рзочарова ме тотално...
Аз цяла тема против вашия отб :x р изтрих- за мен ти не си подходящ за модератор, както искап ме разбирай...Вършиш много работа факт, но си прекалено прострастен.....
Инфантилен ще наричаш някой друг Емо- например себе си...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 дек 2009 16:50

Ти ли ще ми кажеш да ли съм фен бе?А в твоя форум толеранцията анти-Левски да не би да я спираш?Опищяхте света след една победа.Сега тя ще ви грее цяла година.Я си го възпри малко потребителя Сан-Хосе

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 дек 2009 17:14

ЕМИЛ написа:Ти ли ще ми кажеш да ли съм фен бе?А в твоя форум толеранцията анти-Левски да не би да я спираш?Опищяхте света след една победа.Сега тя ще ви грее цяла година.Я си го възпри малко потребителя Сан-Хосе

Ти сляп ли си или да???Току- що итрих над 10 мнения анти-Левски...То може и в последни действия да се види...Цяла тема изтрих, въпреки че ми харесва и споделям мнението на автора беше заядлива...Вие цжяла година пък ще плачете от съдиите един път ви поряза и оревахте целия свят...Мислите си, че сте хванали Господа за шлифера....Това, че бях на работа и нямаше как да ги трия не значи , че когато се прибера ще ги оставя...Твърде малко ме познаваш за да знаеш, че аз не правя разлика между потрбителите- за разлика от теб...Защото аз днес съм изтрил над 6 мнения на стрелеца който ви пожелава да паднете с 1-4 и от Лацио...Ти такова нещо няма да напарвиш обаче...И то си личи от форума ти....Всеки койтои влезе да напише нещо- веднага е напднат от вашите мсилители.....И ти разбира се, ако не ти отрърва триеш.....Чак смърт пожелавате на съдията, д ане говоря, че неща от типа селяни и т.н се оставят , а аз вид яли говедо, подуенец трия....
Ей за това ми е 100 пъти по-голям кеф да вляза във форума на ЦСКА-там се водят ДИСКУСИИ И ДИМО НЕ Е ПРИСТРАСТЕН ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ!!!
Не трябваше да ме настъпваш- голяма грешка допусна...
Ти за моите потребители не мислли- в твоя форум има цяла сбирщина от пълни ...айде да не казвам какви и ти ги толерираш!!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 дек 2009 17:19

Знаеш ли пък колко ме интересува колко мнения анти-Левски си изтрил?Изобщо не ме интересува.Аз си гледам моя форум.И според мен си е перфектен с изключение на няколко сляти теми в последните минути,не от моя страна.Голям левскар ще се изкараш.По-кротко.Знаем ти пристрастията.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 дек 2009 17:34

ЕМИЛ написа:Знаеш ли пък колко ме интересува колко мнения анти-Левски си изтрил?Изобщо не ме интересува.Аз си гледам моя форум.И според мен си е перфектен с изключение на няколко сляти теми в последните минути,не от моя страна.Голям левскар ще се изкараш.По-кротко.Знаем ти пристрастията.

Как д ане те интересува- като в предния си пост точно с това се опитваш да ме проивокираш...Като си следи форума уж- явно не го правиш какот трябва щом оставяш потребители да ни обиждат стадиона, отбора, футоблистите и т.н..И точка!!! Не знам койк трябва да го кара по-кротко- според мен си ти....Аз ли ще се изкарам левскар- хахаха аз във вашия форум влизам за трети път откак съм регситриран....И вярвай ми има защо...Ако за теб мнения от ипа- селяни, смърт и т.н са перфектни, ок..То само си говори за разбиранията ти....
Само че аз не търпя такива неща- независимо от моряк или левскар- да ти е ясно....Няма да търпя и вашите потребители да се самозабравят и това, че са най-проблемни не го смятам само аз- това е очевиден факт, а ти явно ги защитаваш...

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 13 дек 2009 18:05

Такаааааа... дори не си направих труда да прочета последните мнения тук на Морски и Емил, мисля и да не го правя, защото честно казано подобни подхвърляния и заядливи поустове са ми изключително неприятни!
Мисля, че и двамата трябва да се върнете назад и ако не ви е срам, да си прочетете пак написаното. След като го прочетете, моля и двамата да напишете по един поуст пак към другия Емо към Морския и Морския към Емо и да каже честно в него какво мисли за прочетеното!
И още нещо, според вас двамата как трябва да постъпя аз в такава ситуация?
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 дек 2009 18:13

Сега след като страстите след мача Черно море-Левски се поуспокоиха искам да направя забележка към модераторите със зелен ник.Хора хайде когато решите да заключвате или да редактирате или каквото си искате да правите във форума на Левски да проверявате преди това да не би случайно аз да съм пипал нещо.Какво имам в предвид?Конкретен пример ви давам.Малко преди края на мача Ч.море-Левски ludfen пусна тема със заглавие Bye-Bye Уеффски.И през времето когато го банирах и копирах темата идва Скари и изтрива темата.Сега аз как да обясня на Стенли за какво съм го банирал ludfen с 1 месец?Немислите ли ,че ме поставяте в неловка ситуация?

Друго какво ми направи впечатление днес.Скари и Славия-форевър се появиха по време на мача ,измодерираха каквото си прецениха и си излязоха от форума.Тогава какъв е смисъла от моето присъствие?Значи всеки идва прави каквото си иска и си заминава и после пак сините модератори ги няма никакви и не се справят с работата.

Наистина не е честно и донякъде коректно от ваша страна.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 дек 2009 18:15

stenly написа:Такаааааа... дори не си направих труда да прочета последните мнения тук на Морски и Емил, мисля и да не го правя, защото честно казано подобни подхвърляния и заядливи поустове са ми изключително неприятни!
Мисля, че и двамата трябва да се върнете назад и ако не ви е срам, да си прочетете пак написаното. След като го прочетете, моля и двамата да напишете по един поуст пак към другия Емо към Морския и Морския към Емо и да каже честно в него какво мисли за прочетеното!
И още нещо, според вас двамата как трябва да постъпя аз в такава ситуация?

Относно мен каквото и да направиш няма да ти се разсърдя.Сама си прецени и реши.

Върни се в “Модератори”