Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
john barnes
Re: Селекцията в Ливърпул
Тренер,какво става с новия вратар? Вече сме 22 януари...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:Тренер,какво става с новия вратар? Вече сме 22 януари...
Е то е ясно ,че ще си я караме със Симонката. Роджърс му вярва и ние нищо не можем да направим ,освен да се надяваме да влезе в час ..
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
john barnes
Мене ако питаш,ще си я караме с наличните играчи. Янките не му дават пари за селекция. Мисля,че знаеш какво означава това...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:Мене ако питаш,ще си я караме с наличните играчи. Янките не му дават пари за селекция. Мисля,че знаеш какво означава това...
Не .Не е това ,което си мислиш .Просто нямаме нужда от нови попълнения ,освен от вратар. Но е трудно да вземеш добър вратар през януари .
Доверието на американците към Роджърс е огромно .Така ги усещам нещата ,от това което им чета ,като интервюта .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
john barnes
Абе и нападател ни трябва,но май ще се чака стъридж да влезе във форма.
iznenada написа:Не .Не е това ,което си мислиш .Просто нямаме нужда от нови попълнения ,освен от вратар.
Нападател, заместник на Джерард и читав дефанзивен халф, тъй като Лукас всичко го знаем, че е на приливи и отливи.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
HoUs4oOL написа:iznenada написа:Не .Не е това ,което си мислиш .Просто нямаме нужда от нови попълнения ,освен от вратар.
Нападател, заместник на Джерард и читав дефанзивен халф, тъй като Лукас всичко го знаем, че е на приливи и отливи.
Имаме 4ма нападатели ,плюс крила ...и един нападател ,който ще дойде лятото . Просто няма къде да играе тоя нападател,който ти искаш .
Стърлинг ,Стъридж и Коутиньо ще е титулярната тройка отпред .
Тоя сезон ,няма по постоянен играч от Лукас. Перфектен е .Освен това ,в тая схема на неговия пост имаме още и Хендерсън ,Джерард и Алън .Джан също може да играе там ,когато се върне Туре.
Заместник на Джерард ще се вземе през лятото .Сега няма смисъл .Просто няма да къде да играе .Да не говорим ,че и капитана ще е трудно да играе титуляр.
На бековете също имаме достатъчно играчи .Морено отляво ,а там може да играе и Маркович ,както и Джонсън. Да не говорим ,че имаме и Енрике ,който за мен е излишен . Отдясно за един пост ,ще се борят цели трима играчи ,даже 4ма ! Маркович,Джонсън,Фланаган и Хендерсън ,при положение ,че Джерард застане до Лукас .
Мислете малко ! Имаме нова схема ! Съобразявайте се с нея !!
Изобщо конкуренцията е огромна в момента и няма място за нови попълнения ,освен вратар .
iznenada написа:HoUs4oOL написа:iznenada написа:Не .Не е това ,което си мислиш .Просто нямаме нужда от нови попълнения ,освен от вратар.
Имаме 4ма нападатели ,плюс крила ...и един нападател ,който ще дойде лятото . Просто няма къде да играе тоя нападател,който ти искаш .
От тия четирима нападатели само Стъридж става за нещо, но виждаш, че е контузен по една камара време, половината сезон мина, а той има 3 мача...
Балотели и Борини къде ги слагаш не знам, тия са пътници лятото, само Ламбо става за трети вариант, така че ако чакаме на тия да вкарват головете до края на сезона, тежко ни и горко.
Хубаво Стърлинг, Стъридж и Коутиньо, ама Лалана къде е?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
HoUs4oOL написа:iznenada написа:HoUs4oOL написа:iznenada написа:Не .Не е това ,което си мислиш .Просто нямаме нужда от нови попълнения ,освен от вратар.
От тия четирима нападатели само Стъридж става за нещо, но виждаш, че е контузен по една камара време, половината сезон мина, а той има 3 мача...
Балотели и Борини къде ги слагаш не знам, тия са пътници лятото, само Ламбо става за трети вариант, така че ако чакаме на тия да вкарват головете до края на сезона, тежко ни и горко.
Хубаво Стърлинг, Стъридж и Коутиньо, ама Лалана къде е?
Абе човек ,няма място за нови нападатели .Лалана на пейката ,как къде ? Просто няма място . Не вярвам Стъридж пак да се контузи.
Освен това ,за теб може Борини,Балотели и Ламбърт да не стават за нищо ,но за Роджърс явно стават ,щом ги е взел .Те ще влизат резерви .
Очаквам Балотели да се разиграе .Имаме и Ибе ,от него също очаквам много . Нещата в Ливърпул вече са добре ,както и прогнозирах .Имаме и уникален треньор .
Няма място за мрънкане и излишни глупости .
- Karsa Orlong
- Контакти:
Наистина в момента имаме по много играчи за всеки пост (без вратар) и дори повечето от тях да не стават за титуляри или адекватни заместници, все пак си седят като бройка, взимат заплати и няма как на техните места да се вземат нови, поне докато не бъдат разкарани. Това мисля, че е причината, поради която няма да купим никого, а не че американците възнамеряват да уволнят Роджърс. Да, той си вървеше към уволнение, но след серията, в която се намираме едва ли това стои на дневен ред. Разбира се, важното е и колко ще продължи тя и как ще се представим на фронтовете, на които играем, все пак до края на сезона има много време. За мен максимумът е спечелване на една от двете местни купи и спечелване на ЛЕ, така няма да е задължително да влезем в четворката, за да играем ШЛ. Конкуренцията за първенство е най-голяма, Ливърпул, Саутхямптън, Юнайтед, Арсенал, Тотнъм и Уест Хям се борят за ДВЕ места, като за момента ние сме с най-малко точки от изброените отбори. И ако Уест Хям едва ли ще задържат тази форма още дълго време, то Саутхямптън май ще го направят, а за другите е сигурно. Освен това не трябва да забравяме, че Арсенал са четвърти, то се знае