Пушите ли?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- k@r@k0nju1
- Контакти:
Re: Пушите ли?
Пушим, мушим, пак пушим, пак мушим. Пием, много се бием и пак пием.
Хемингуей го беше казал най-добре,цитирам по памет-"Няма нищо по-лесно от това ,да откажеш пушенето,аз съм го правил стотици пъти".Та и аз като него отказвал съм ги десетки пъти и пак си пушим сега. 

IvanGit написа:Хемингуей го беше казал най-добре,цитирам по памет-"Няма нищо по-лесно от това ,да откажеш пушенето,аз съм го правил стотици пъти".Та и аз като него отказвал съм ги десетки пъти и пак си пушим сега.
Само че не го е казал Хемингуей, а Марк Твен

Иначе аз самият не пуша, повечето от компанията ми също не го правят. Освен това периодично подавам сигнали за нарушения в някои заведения, където не спазват забраната.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
BRF написа:Пуша от18 години !В момента съм в процес на отказване!Махнал съм цигарите ,които се пушат по навик и пуша когато ми се пропуши много!Това означава от една кутия цигари на ден,сега я пуша за 4-5!
Де факто според мен ти си стигнал до момент, в който може да ги зарежеш тотално. С кафето вместо цигара - вафла или нещо такова, инак .. чопкаш семки или взимаш да ядеш нещо като ти се допуши. Много познати така ги отказаха като паднаха на 6-7 цигари на ден. Самия аз експериментално съм пробвал, върши работа.
По темата.. аз самия пуша и не съм се залетял да ги отказвам окончателно. Прищявка. От време на време им тегля шута за някакво време просто колкото да проверя още ли става номера.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Betchualeng Arnaikem написа:BRF написа:Пуша от18 години !В момента съм в процес на отказване!Махнал съм цигарите ,които се пушат по навик и пуша когато ми се пропуши много!Това означава от една кутия цигари на ден,сега я пуша за 4-5!
Де факто според мен ти си стигнал до момент, в който може да ги зарежеш тотално. С кафето вместо цигара - вафла или нещо такова, инак .. чопкаш семки или взимаш да ядеш нещо като ти се допуши. Много познати така ги отказаха като паднаха на 6-7 цигари на ден. Самия аз експериментално съм пробвал, върши работа.
По темата.. аз самия пуша и не съм се залетял да ги отказвам окончателно. Прищявка. От време на време им тегля шута за някакво време просто колкото да проверя още ли става номера.
Тези които заменят цигарата с храна твърдят , че надебеляват .Ти какво мислиш ?
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Betchualeng Arnaikem написа:BRF написа:Пуша от18 години !В момента съм в процес на отказване!Махнал съм цигарите ,които се пушат по навик и пуша когато ми се пропуши много!Това означава от една кутия цигари на ден,сега я пуша за 4-5!
Тези които заменят цигарата с храна твърдят , че надебеляват .Ти какво мислиш ?
В интерес на истината качването на килограми при спиране на цигарите никога не ме е карало да го проучвам толкова, защото аз няма да се сблъскам с него и да ги спра завинаги, особеност на организма. Шанса да стигна и 70 килца е пренебрежително малък.
То си зависи от организма, но като цяло е нормално да качат някое кило. Все пак доста от тия хора не наддават на тегло именно заради цигарите. Именно затова качват килограми и хора, които не налитат яко на храна като спрат да пушат. Пък и кой е казал, че трябва да плюска доживот за да не пуши, трика е временно да има там да се чопка с нещо, ако ще слънчоглед да му отвлича вниманието докато свикне. А ако човека реши да поспортува би могъл да смекчи ефекта.
А и.. всичко си има цена. Пушенето и неговите рискове, спирането му и последиците от това..
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Точно това чопкане ти отваря по-голям апетит . 

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Точно това чопкане ти отваря по-голям апетит .
Е, както казах всичко има цена. Но мисля, че и апетита, а и по-лесното качване на кила ще дойде дори без чопкането и т.н. да се правят като заместител. При мен поне е така, в периодите когато не пуша ям нон-стоп и по много, просто огладнявам по-лесно. На такива като мен им е лесно - аз ако кача 5 кила ще черпя даже. На другите - да цъкат тенис на маса :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
suburban написа:За мое съжаление последно пуших когато бях на 13 години. Това беше в далечната 1969 година на 21 юли, тогава за последно видях човек и ме почерпиха едно Марлборо. Ако знаете как сега ми се пуши една цигара...
Нещо не можах да те разбера човече!?

П.С. Пуша и пия. С мярка разбира се.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]