Купи ли си Домусчиев А група?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Купи ли си Домусчиев А група?

Мнениеот Кировец » 21 яну 2015 11:07

http://www.webcafe.bg/id_850835340_Kupi ... ev_A_grupa?
В професионалния български футбол съвсем умишлено и непрофесионално загърбиха термина „конфликт на интереси" и се хвърлиха дружно в скута на този, който е готов да им подхвърли някой лев. Сделката не е нова, но началото на плащанията по нея ще укажат посоката, в която ще се развива А група оттук нататък.

Компанията на Кирим Домусчиев и Тодор Батков „Футбол Про Медия" е превела в БФС втория транш от годишното си задължение за тв правата на А група. Информацията е радио предаването „Гонг", което прави уточнението, че плащането е станало месец по-рано от договореното.

БФС ще разпредели тези 1,5 милиона лева между клубовете, някои от които вече отправиха пламенни молби за по-ранно плащане, тъй като нямат пари за зимна подготовка, както и за започнат пролетния полусезон.

Конфликтът на интереси при сделката за тв правата беше целесъобразно загърбен от БФС и страните по сделката с обяснението, че никой друг не се интересува от продукта, наречен „български футбол". А отскоро е ясно, че тв групата Нова тв ще плати 30 милиона лева, за да излъчва пет години родните мачове, което прави по 6 милиона лева на година. Но тази сделка и сумата по нея са отделна тема, която няма много общо с реалността.

Да се върнем на плащането от „Футбор Про Медия" и влиянието му върху БГ футбола. Всички, които се интересуват от български футбол са наясно с проблемите с манипулирането на мачове у нас, както и знаят, че това е процес, в който участват БФС, президенти на клубове, играчи и т.н. Както и че върви една постоянна търговия с резултати - тази пролет ще бие единият, през есента ще върне услугата на другия отбор и т.н.

И досега Лудогорец беше обвиняван за това, че печели с помощта на съдиите и с оглед на корупционната среда в българския футбол, очакванията ни няма как да са оптимистични. Защото парите от тв правата са много важен лост за влияние върху клубове, които разчитат на тях, за д оцеляват. Не мислите ли?

Всъщност, отговорът на въпроса дали Домусчиев си напазарува А група няма нужда да го чакаме от него, фактите и предстоящите събития (мачове и резултати) ще ни го дадат. Само, че тогава вече ще е много късно.

Потребителски аватар
suni

Re: Купи ли си Домусчиев А група?

Мнениеот suni » 21 яну 2015 11:16

,,Домусчиев А група,, - Лудогорец емнайсет пъти шампион !.. Дреме ми,..да го дхт !
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 яну 2015 11:18

suni написа:,,Домусчиев А група,, - Лудогорец емнайсет пъти шампион !.. Дреме ми,..да го дхт !

Да, ама на тях им дреме!

Изображение

:lol:

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 21 яну 2015 11:22

Тикви...

Изображение
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 яну 2015 11:27

Цесекистите нещо много са се притеснили. :mrgreen: Плачат повече от Бат Стою за директивата. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 яну 2015 11:28

suni написа:Тикви...

Изображение

Поредната доносническа коалиция анти-ЦСКА ... типично по подуянски.. това им е в кръвта да се слагат на ГМО-та!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 21 яну 2015 11:34

Не я купува. Просто отбора му мачка на терена всички останали Бг отборчета с надути фенове. След като на терена няма конкуренция, човека реши да няма конкуренция и сред глупавите собственици на отборите ни. Те му целуват ръка, може и по ...... да му врътнат.

[offtopic]П.с.: Ей Богу, дано най-после спрат да излъчват пошлата продукция на Левски и ЦСКА.[/offtopic]
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 яну 2015 11:35

Да и скоро червените няма да помиришат трофей :mrgreen: . Кеф 8-)

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 21 яну 2015 11:38

Има пари - купува човека. Само не знам защо толкова го мразите?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 21 яну 2015 11:41

Заклет Левскар написа:Има пари - купува човека. Само не знам защо толкова го мразите?

Защото не купува за тях... Ако правеше това за ЦСКА нямаше да се притесняват от конфликт на интереси, дали е рязал кораби, дали е оставил хора без работа и подобни неща. Тогава тези неща не се виждат, също както не им пука, че Лупи разфасова Кремиковци. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”