КУК: Ливърпул - Челси / 20.01.2015г. / 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача:

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Re: КУК: Ливърпул - Челси / 20.01.2015г. / 21:45ч.

Мнениеот zlato1234 » 20 яну 2015 23:57

Stahlgewitter написа:Кое му е трудното на Ливърпул?

Предвид това, че Моу почти всеки път изкарва отбора дефанзивно срещу тях като гости доказва, че не са от най-лесните. Ако бяха толкова слаби просто можеше да излезе и да ги строши нали? В случая той избира да играе турнирно и се получи. Аз си мисля, че на моста ще ги бием стига да сме направили добър мач със Сити. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 яну 2015 00:00

zlato1234 написа:
Stahlgewitter написа:Кое му е трудното на Ливърпул?

Предвид това, че Моу почти всеки път изкарва отбора дефанзивно срещу тях като гости доказва, че не са от най-лесните. Ако бяха толкова слаби просто можеше да излезе и да ги строши нали? В случая той избира да играе турнирно и се получи. Аз си мисля, че на моста ще ги бием стига да сме направили добър мач със Сити. :)

Защо си създавате изкуствени впечатления за отбори с някакво минало?Кои са Ливърпул?Лудогорец за малко да ги изгърби.Ако е искал Моуриньо да ги е качил на разлика,но просто не искаше.Писна ми да слушам за Ливърпул,Интер,Милан и трети пети.Минало!
Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 21 яну 2015 00:05

Тотално надиграни !
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 яну 2015 00:07

slash1912 написа:Тотално надиграни !

Ти какво разбираш от футбол? :lol:
Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 21 яну 2015 00:10

Къде са разбирачите,дето победата им била сигурна?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 21 яну 2015 00:10

terry_lampard написа:Аз едно се чудя само - как балона още не се е спукал. Моу сериозно ли смята, че така ще я кара до края без рокади и на всичкото отгоре каза, че няма да купува...точно за тоя мач главно Моу направи грешките лично мнение !

Сети се да се появиш, след негативен резултат, ако може даже да се нарече такъв. :roll:

Добър резултат от гледна точка на това, че играхме слабо през второто полувреме. Добър резултат преди реванша. В Лондон ще си вземем своето...
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 21 яну 2015 00:11

прогнозирах голово равенство и се оказах прав ... за добро или за лошо 1:1
Не мога да ви разбера повечето, Ливърпул е силен отбор, започват да се възраждат и да напомнят за играта си от миналия сезон, днес играха на върха на възможностите си, вярно е че Челси не играха на 100%, но това си е отговорност на Моуриньо.
Какво ревете като ощипани девойки, равен с Ливърпул на Анфийлд - провал ?! При положение, че това е полуфинал и предстои реванш на "Моста"
Да, и на мен не ми хареса играта ни, но кой отбор играе красиво и успешно през целия сезон?!

Момчета, подкрепяйте си отбора, не критикувайте отбора, който обичате, за щяло и нещяло.

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 21 яну 2015 00:27

Някои от вас се държат наистина като разглезени пикли. Сменят си настроенията на 180 градуса след 1 мач, имам чувството, че ще почнат и оставки да искат. Равенство като гости си е супер резултат, особено предвид формата ни като домакини през този сезон. Страхотно представяне на Тибо, запуши устите на всички. Истината е, че имаме най-добрите вратари в лигата и който и от тях да играе, можем да сме спокойни. За мен при гола на Стърлинг равна вина носят Кейхил и Матич. Не ми се мисли какво щеше да става, ако вместо сърбина при тази ситуация беше Микел... Да, Микел не играе извънземен футбол и определено не е от ранга на Матич, но за такива турнирни битки от време на време става. Не казвам, че не заслужава критики често, ама вие направо си прекалявате. То ако можеше всички да са Азаровци, нямаше да е интересно. Само ме е яд, че Моу се критикува на поразия за всяко равенство и загуба и не се оценява подобаващо какъв мениджър имаме. Квото се нервирате, ще кажеш, че сме загубили титлата... Спокойно, Челси ще го бъде тоя сезон, и то ще го бъде доста добре. :!:
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 21 яну 2015 00:46

Смешното е,че претендираме да сме един от най-големите отбори в Европа,че Ливърпул са 8-ми във ВЛ и през този сезон като цяло са много зле,че Челси е правен с много пари,че имаме сума ти креативни играчи,че водим във същата тази ВЛ,че сме по-класният отбор и няма кой да го оспори това и накрая отиваме и в 70 % от времето целият ни отбор е в нашата половина,вкарваме гол от нищото и се окопаваме още по-стабилно отзад,вместо да излезем и да се опитаме да НАДИГРАЕМ домакините.Да,може и да не ни се получи,но пък надали и резултатът ще е чак толкова лош,предвид класата в атака,която имаме.Още по-смешното е,че в повечето гостувания на ТОП отборите и най-вече в полуфиналите с такиа тактиката ни е такава,не е прецедент.Срещу Атлетико миналата година тази тактика ни изяде главата,предвид класата на съперника.Жозе два пъти отпадна за ШЛ от Пул по този начин,неведнъж на полуфинали е предприемал тази твърде предпазлива тактика и доста пъти му е изигравала лоша шега.А и не играем срещу Барса или Байерн,а срещу Ливърпул - отбор,правен с доста по-малко средства,отбор,който ни отстъпва индивидуално,отбор с треньор,който е по-слаб от Жозе.
Тия критики срещу играта и Жозе не знам защо ги приемате така лично - никой от нас не го прави от злоба,нито пък някой иска Челси да се провали,напротив!Ние все пак сме фенове и гледаме не само резултатите,а и играта(поне аз,но явно не всички),а Жозе освен многото си силни страни,има и слаби такива - прекалената предпазливост,която на моменти му коства още по-големи успехи.Впрочем не знам как реагират на това и футболистите,на един Азар примерно надали му е приятно да участва в такива мачове - самият аз(тренировки,но предимно аматьорско ниво) обичам да играя с топката и знам какво е чувството другият отбор да е с топката и да не я получаваш,представи си на футболист с такива качества какво му е.Впрочем пак ще отнеса редовните плюнки от вечнодоволните,но пък затварянето на очите понякога може да доведе до неприятна изненада.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 21 яну 2015 01:29

Много сме непостоянни напоследък- след убийствения мач срещу Суонси, суперслаб мач с Ливърпул... А защитата ни издиша от доста време. Резултата не е лош, но тази колебливост не ми харесва.
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Челси”