Мнениеот 0007 » 21 яну 2015 00:46
Смешното е,че претендираме да сме един от най-големите отбори в Европа,че Ливърпул са 8-ми във ВЛ и през този сезон като цяло са много зле,че Челси е правен с много пари,че имаме сума ти креативни играчи,че водим във същата тази ВЛ,че сме по-класният отбор и няма кой да го оспори това и накрая отиваме и в 70 % от времето целият ни отбор е в нашата половина,вкарваме гол от нищото и се окопаваме още по-стабилно отзад,вместо да излезем и да се опитаме да НАДИГРАЕМ домакините.Да,може и да не ни се получи,но пък надали и резултатът ще е чак толкова лош,предвид класата в атака,която имаме.Още по-смешното е,че в повечето гостувания на ТОП отборите и най-вече в полуфиналите с такиа тактиката ни е такава,не е прецедент.Срещу Атлетико миналата година тази тактика ни изяде главата,предвид класата на съперника.Жозе два пъти отпадна за ШЛ от Пул по този начин,неведнъж на полуфинали е предприемал тази твърде предпазлива тактика и доста пъти му е изигравала лоша шега.А и не играем срещу Барса или Байерн,а срещу Ливърпул - отбор,правен с доста по-малко средства,отбор,който ни отстъпва индивидуално,отбор с треньор,който е по-слаб от Жозе.
Тия критики срещу играта и Жозе не знам защо ги приемате така лично - никой от нас не го прави от злоба,нито пък някой иска Челси да се провали,напротив!Ние все пак сме фенове и гледаме не само резултатите,а и играта(поне аз,но явно не всички),а Жозе освен многото си силни страни,има и слаби такива - прекалената предпазливост,която на моменти му коства още по-големи успехи.Впрочем не знам как реагират на това и футболистите,на един Азар примерно надали му е приятно да участва в такива мачове - самият аз(тренировки,но предимно аматьорско ниво) обичам да играя с топката и знам какво е чувството другият отбор да е с топката и да не я получаваш,представи си на футболист с такива качества какво му е.Впрочем пак ще отнеса редовните плюнки от вечнодоволните,но пък затварянето на очите понякога може да доведе до неприятна изненада.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.