Lubaka1892 написа:Ми честито на Челси, с малко късмет постигнаха това, за което бяха дошли
Въпросът е - логично ли е на фона на разликата в класирането, точките, цената на отделните футболисти и заплатите да са дошли за равен?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Lubaka1892 написа:Ми честито на Челси, с малко късмет постигнаха това, за което бяха дошли
Karsa Orlong написа:За стотен път се чувствам горд от това, че съм фен на Ливърпул тази вечер. Няма пари, които могат да купят тази страст в играта на един отбор. А Моуриньо отново се показа като най-страхливия треньор в Европа.

Karsa Orlong написа:За стотен път се чувствам горд от това, че съм фен на Ливърпул тази вечер. Няма пари, които могат да купят тази страст в играта на един отбор. А Моуриньо отново се показа като най-страхливия треньор в Европа.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:Karsa Orlong написа:За стотен път се чувствам горд от това, че съм фен на Ливърпул тази вечер. Няма пари, които могат да купят тази страст в играта на един отбор. А Моуриньо отново се показа като най-страхливия треньор в Европа.
+1
Нищо не е загубено! Шансовете остават, нищо че "нахалния" го устройва любимото му 0-0
Karsa Orlong написа:Lubaka1892 написа:Ми честито на Челси, с малко късмет постигнаха това, за което бяха дошли
Въпросът е - логично ли е на фона на разликата в класирането, точките, цената на отделните футболисти и заплатите да са дошли за равен?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта