Лудогорец Разград - Динамо Москва /контрола/ 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец Разград - Динамо Москва /котрола/
Ми Лудите играят 2-ра контрола и си разцъкват добре. ко да се пънат да бият. А и Динамо са си Динамо. С тплкова милиони бюджет и с такива звезди,,Самба, Дъглас, Бютнер, Йонов, Джуджак, Валбуена, Кураний като добавиш Кокорин и сие и ....
Последна промяна от bobo_13 на 20 яну 2015 18:20, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника
- Долно уйно
- Контакти:
Успокоявай се, няма проблем, на мен това не ми пречи.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
-
- Контакти:
Изводи от първото полувреме
1. Трябва ни нападател
2. Без Марселиньо отбора не е същия
1. Трябва ни нападател
2. Без Марселиньо отбора не е същия
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]
bobo_13 написа:Ми Лудите играят 2-ра контрола и си разцъкват добре. ко да се пънат да бият. А и Динамо са си Динамо. С тплкова милиони бюджет и с такива звезди,,Самба, Дъглас, Бютнер, Йонов, Джуджак, като добавиш Кокорин и сие и ....
Мисля че няма да им останем длъжни и ще вкараме второто . Пък и резултата не е толкова важен

Много добра контрола.Не ми харесаха Вандерсон и Кишадата как играят.Александър Василев се представи доста добре имайки предвид,че Джуджак атакува от неговата позиция.
Обърнете внимание на гола на Динамо.Беше заучено положение.Трима играчи от руснаците на стената,които се навеоха топката мина от там и влезе във вратата.Резултата не е важен.Второто ще излезе нова 11-ка на терена за българите.Лудогорец ще е по-опасен в атака през второто полувреме с Марселиньо,Безяк и Мисиджан,но по уязвим в защитата.
Точна срещу такива отбори се виждат слабостите и на кои играчи ще попаднат в избистрения титулярен състав за А група.Играчите на Динамо са като великани с изключение мисля че на плеймейкъра им май Йонов беше.
Обърнете внимание на гола на Динамо.Беше заучено положение.Трима играчи от руснаците на стената,които се навеоха топката мина от там и влезе във вратата.Резултата не е важен.Второто ще излезе нова 11-ка на терена за българите.Лудогорец ще е по-опасен в атака през второто полувреме с Марселиньо,Безяк и Мисиджан,но по уязвим в защитата.
Точна срещу такива отбори се виждат слабостите и на кои играчи ще попаднат в избистрения титулярен състав за А група.Играчите на Динамо са като великани с изключение мисля че на плеймейкъра им май Йонов беше.
Брейй какви контроли вече се правят

http://cdn.makeagif.com/media/12-03-2014/5vg9WV.gif
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
Казах ,че няма да останем длъжни на братушките 

хахах това си беше гол ако не беше тая горила
..