Ами то така беше планирано - 6:0, ама на съдията запомнила да даде 3 червени картона на Левски, но не разбрал че трябва да са на играчи на терена.
И "О, ужас!" - не стига Левскич е с човек по-малко ами пак се запъват, изравняват, моряците си вкарват и втори гол. Ами сега ! Има гол - има проблем ! Затова няма гол ! Така де, ами ако вече е похарчил наградата, как да я върне. А че няма да свири - глупости, нали затова Момира е там.
Апропо, някой видя ли какво показа съдията, че е видял - показа, че топката топката е вкарана с ръка. Ами че то така си беше, но бе автогол (морякът с високо вдигната ръка вкара в мрежата си). Така че не сте прави, видял е ръката и е свирил "по съвест"
ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски
4естито моряци, а левскарите нека си реват, съдията им бил виновен
Re: РАЗГРОМ!
levski55 написа:поредна гавра с българския футбол сътвори бфс в мача между ч.море и Левски.дано след поредната гавра с шампиона дружинката на боби-перуката ,момиров и техните господари от дпс най-сетне са щастливи .докато тази капиталистическа мафия управлява и изнасилва футбола в България ,футбол у нас няма да има
Когато биехте така не бе гавра.
ако искате ме баннвайте-хич не ме е-е,Емиле-модераторе-къде СИИИИИИИИИИИИИИИ,кво стана,аз за туй не пиша много -много преди мач,пия червено винце и много ми е кеффффффффф, айде със здраве-утре ще ви храня повече

HASTA DE LA VICTORIA
Левски да си стегнат разпасаната команда,защото такива резултати ще се повтарят.
Quentin написа:doбре, момчета, вкарали са ви 4 гола... не знам защо се обяснявате.. разбирам да беше 1-0, 2-1.. ама то 4 гола ...
имаше го гола на левски, ама дотук.. и при гола на миланов имаше засада, и тасевски изигра лакът на бачев ама... (:
не знам, прекалено е категорично, че да се оправдавате със съдията (:
яд ви е просто, че се смениха времената, и вече софийските отбори не се толерират постоянно
там, кой каза, че левски никгоа не бил бутан така на герена - миналата година, 3-0 ли колко биха черно море с 2 дузпи... сетете се за тоя мач, и тия дузпи (:
яд ви е просто, че се смениха времената, и вече софийските отбори не се толерират постоянно- ТОВА Е ИСТИНАТА
- жълт ламтурник
someone написа:stoqnov написа:На вас от 1990 год насам всяка титла ви е със съдийски аванти, затова най-малко трябва да говорите.Когато феновете на другиоте отбори протестирахме срещу съдийската мафия, вие говеда и свине ни наричахте селяни, комплексари и т.н.
Много са ми смешни такива като теб с тъпите си коментари... Коя съдийска мафия бе... кажи един мач на Левски, в който отбора да е бил подкрепян по този начин на Герена... един само ми кажи... и отбора, ама не така да си говориш... кажи и фактите...
През пролетта срещу Сливен.. миналата есен срещу същият този Черно море.Спомням си един мач с Нефтохимик, когато топката удари играч на гостите в ръката, който беше с гръб към играча, който я ритна, но Светлозар Маринов свири дузпа.
Сектор В-Запей!!Сектор А-За моряците!!
Очакваме голям син рев.
Очакваме голям син рев.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
УБИХМЕ ГИ, СМАЧКАХМЕ ГИ, УНИЗИХМЕ ГИ, СЪДИИИИЯТААААА ИМ БИЛ ВИНОВЕН
как реват всички шопски журналисти
искали оставка на БФС