Иван Цветков-футболист номер 1 на Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Иван Цветков-футболист номер 1 на Пловдив
Браво на Ванката, заслужава го. Кога обаче са е провела тази анкета, сега научавам за нея? Нищо, така или иначе щях да гласувам за Иван Цветков.
- Бисер Шматков
- Контакти:
Футболист, който изпъква с класа и талант...удоволствие е да се наблюдава играта му, понеже често търси нестандартните ходове и си личи, че мисли в перспектива на игрището. Редовно бележи важни попадения. Струва ми се много свестен и като човек.
Не знам защо все не попада в полезрението на националните селекционери и има един единствен записан мач за България. Вярно е, че вече е на възраст, но според мен това не би трябвало да е най-същественият фактор.
Не знам защо все не попада в полезрението на националните селекционери и има един единствен записан мач за България. Вярно е, че вече е на възраст, но според мен това не би трябвало да е най-същественият фактор.
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Така им е по лесно. Кой знае на колко места са го пуснали за гласуване за да спечели вуйчо Ваньо. Само в инернет са много силни 

Thurman Murman написа:Щом даже и в сайта на небългарите сме на първо място, който почти не се посещава от ботевисти, смятайте какво са малцинство
Не бе, вие сте недостижими и сте най-великите

От 35 гласували новата "легенда" на БотевЪ е избран за първенец на Пловдив! Браво! Е, има ли по-голяма гордост от това?

Я кажете нещо за "шоколадовата банда", за "мъжкарите", дето могат да се бият само с пейки и детски площадки....за онези стотици ваши фенове, които при всяка ваша екскурзия ограбват магазини и бензиностанции? Кажете нещо за този, който набута държавата с 4, 5 милиарда, а вие му вдигате чаршафи и го нареждате до великия Христо Ботев? Кажете за "уникалната" ви селекция, която не може да привлече дори свободни агенти или по-точно, никой не иска да идва при вас, за "Виваком", за върнатите джипове, за строежа на строежа, за 5-те лева , които ви искат за контролна среща в събота

Иначе, съвсем сериозно, бай-Иван е единствения качествен играч в отбора ви, който дори на такава възраст прави уникални неща с топката и аз лично го уважавам и признавам! Само, че поради обективни и субективни причини, Ванката не може да се мери по нищо с Мартин Камбуров! Сега естествено "корифеите в жълто" ще започнат с ..."тотото", но всеки средно интелигентен човек интересуващ се от футбол знае, какъв футболист е Камбуров и какво е постигнал с безспорните си футболни качества! Когато фактите говорят, дори жълтурите трябва да мълчат, но...нейсе! Те никога не млъкват, пак поради много причини, но не такива, с които човек би се гордял и би дал за пример!
Чакаме темите по въпросите, които зададох по-горе в поста си

- Thurman Murman
- Контакти:
fire написа:Чакаме темите по въпросите, които зададох по-горе в поста си
Добре, почвам едно по едно.
fire написа:Я кажете нещо за "шоколадовата банда", за "мъжкарите", дето могат да се бият само с пейки и детски площадки....за онези стотици ваши фенове, които при всяка ваша екскурзия ограбват магазини и бензиностанции?
Отговор:
[offtopic]

fire написа:Кажете нещо за този, който набута държавата с 4, 5 милиарда, а вие му вдигате чаршафи
Отговор:
[offtopic]

fire написа:... за строежа на строежа...
Отговор:
[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BEOllABsWpY[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eHgpVN3Lmlc[/youtube][/offtopic]
Удовлетворен ли си или искаш още нещо да питаш???
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

Що не направят Чико Дерменджиев 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Thurman Murman написа:Val3ncia написа:Thurman Murman написа:Щом даже и в сайта на небългарите сме на първо място, който почти не се посещава от ботевисти, смятайте какво са малцинство
А ти знаеш това от.. ??
Кое? Че трибунапловдив е буферски сайт, със собственик буфер и че ботевисти почти не го посещават, поради опасност от холерична зараза? Това са общоизвестни факти, все едно да ме питаш откъде знам, че водата е мокра.
Даже и "домакинската" класация не им помогна да направят МарТОТО първи
Тотално промити мозъци сте на моменти сериозно.Близък съм на момчетата от Трибуна Пловдив и ги познавам,но явно и ти си заблуден от на Кривия интригите,които забърка в началото. Собствениците на сайта са двама - локомотивец и ботевист.Отделно има още двама човека в сайта - още едно момче от Ботев - Валентин и момиче,което пише главно за другите спортове.
Що не погледнете новината за Виваком, че не са се отказали и другите добри новини за Ботев,които ги има само при тях?Що не се замислите,че само те не бяха платени по времето на Мъри?Тогава като пишеха истината,че Мъри и Кривия са боклуци почнахте да ги плюете.
тоя ромски сайт трибуна пловдив да си го четат малцинствата
арестуваната за уговорени мачове легенда на МарТОТО трбва да се радва че анкетата е в тоя сайт в който ботевисти не влизат,и така е доста близко до първия в анкетата,във всяка друга медия резултата щеше да е унищожителен в полза на Цар Иван 

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
- Thurman Murman
- Контакти:
Генев ли си, женев ли си... Не ми говори глупости и не квалифицирай на кого бил промит мозъка! Това първо. Второ, статията, за която ми говориш, я преписахте от един друг, почти толкова неприятен сайт като вашия. Трето, добре помня какви интриги сеехте дори и в дните, в които строителството вървеше на пълни обороти и то само от злоба. За срутвания, паднали трибуни и т.н. Четвърто - помним как се отразяваха ония измислени случки от дискотеките, където филмарите лъжеха, че уж били футболисти на Ботев. Странно, че нищо не написахте по повод на това, че след "боя", играчите си пиеха уискитата цяла нощ, както и за шамарите, които налепи Лукин на един от "биячите". Що така помиярски представихте лъливата версия на отрепките? Пето - помня много добре и постове във ФБ на оня циганин, дето ви е шеф. Да ги търся ли или много добре знаеш за какво говоря?
Безсмислено е да продължавам повече. Това, че там има един-двама ботевисти, по никакъв начин не накланя везните и не променя политиката на тоя помиярски сайт.
ЕДИТ: От лятото:
Айде пак ми плямпай сега глупости за тоя кирлив сайт и за оная холера инджов.
Безсмислено е да продължавам повече. Това, че там има един-двама ботевисти, по никакъв начин не накланя везните и не променя политиката на тоя помиярски сайт.
ЕДИТ: От лятото:
[13:36:13] Tsvetan Indjov
преди 2 мин. ·
Балона все повече се пука.......
Айде пак ми плямпай сега глупости за тоя кирлив сайт и за оная холера инджов.
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U