800 000 на антикарикатурен митинг в Чечня

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: 800 000 на антикарикатурен митинг в Чечня

Мнениеот язе » 20 яну 2015 01:50

Все едно да тръгна да доказвам, че водата е течна... Пък и това е нещо в което сам трябва да се убедиш- ако не вярваш, няма начин да те убедя и то във форум. Трябва да го изпиташ. Иди в центъра на Лондон и извикай "аллах акбар" или там квото викат. :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 яну 2015 02:03

язе написа:Все едно да тръгна да доказвам, че водата е течна... Пък и това е нещо в което сам трябва да се убедиш- ако не вярваш, няма начин да те убедя и то във форум. Трябва да го изпиташ. Иди в центъра на Лондон и извикай "аллах акбар" или там квото викат. :lol:

Еми да си терорист е незаконно, защото пречиш на свободното живеене на хора и насилствено отнемаш животи. След като терористите често с подобни викове се взривяват и правят атентати, дори и да си мирен гражданин и го извикаш това в центъра на Лондон, нормално е да те проверят, много обстойно при това. Само един пълен идиот може да направи такова нещо. А МИ5 и МИ6 са свикнали да се борят с терористи. ;)

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 20 яну 2015 02:21

Що да съм терорист- аз просто си викам нещо си. Нали мога да си викам всичко... или не? :roll:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 яну 2015 02:37

язе написа:Все едно да тръгна да доказвам, че водата е течна... Пък и това е нещо в което сам трябва да се убедиш- ако не вярваш, няма начин да те убедя и то във форум. Трябва да го изпиташ. Иди в центъра на Лондон и извикай "аллах акбар" или там квото викат. :lol:

Абе, защо ви е така трудно да различавате простотията и анархията с демокрацията :roll: Това ли ти беше невероятната аргументация за свобода на словото ? Ако аз те напсувам на майка и ти ми скочиш, това ще означава ли, че няма свобода на словото ?

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 20 яну 2015 04:01

Някои хора сериозно трябва да идат да си прочетат дефинициите за свобода на словото, кога това право се нарушава и при какви условия може да бъде ограничено.
Ще ви подскажа - правото свободно да изказваш мнение не е морална, а правна конструкция :)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 яну 2015 10:08

Thsmith написа:Естествено путин е пратил руската православна църка да подкрепи ислямистите. Браво! Личи си кой подкрепя къде що има бандит и терорист по света.

А тези фанатици кои ги създадоха ?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 яну 2015 10:34

Alexx написа:
Thsmith написа:Естествено путин е пратил руската православна църка да подкрепи ислямистите. Браво! Личи си кой подкрепя къде що има бандит и терорист по света.

А тези фанатици кои ги създадоха ?

Oтново трябва да влезем в клишето за 2-те страни на една и съща монета.

Русия пък подкрепи аятоласите, които направиха преврат в светски Иран.
И едните и другите, се възползват от радикалният ислям.
По назад писах за верният пес на Кремъл - Президента на Чечня, Рамадан Кадиров.
Тоя човек е казал, че мюсюлманите в Русия, ще умрът за Русия, ако се наложи.
Дали от добри чувства се обеснява на Москва в любов ?

Естествено, че Щатите ( в лицето на ЦРУ ) създадоха "Ал Кайда" и "Ислямска Държава".
Но тези 2-те групировки освен християни, трепаха ( и трепят ) ... и мюсюлмани.
Просто това е начина на САЩ, да се опитат да контролират крайният ислям.
Не коментираме, с какъв успех, но това е техният метод.
Русия пък си купува верноста на мюсюлманите.
2 различни начина, за една и съща цел.

Точно за това винаги са ми били смешни приказките, че САЩ са толерирали ислямистите, а Русия, видиш ли, били единствените, които били против тях.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 20 яну 2015 11:06

как може да паднете толкова ниско? За да демонстрирате "колко лош е запада" давате за пример протести на мюсулманите. Прегръщате се с ислямисти. Нормално де - хора без достойнство!

Отделно на страна - вие, българофобите искахте съюз с тези мангали? Друг път!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 яну 2015 11:12

THE G.A.M.E. Toва ми е ясно. Русия не е царството на православието както се заблуждават русофилите. В Русия е пълно с мюсюлмани, защото Русия е държава от много етноси.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 20 яну 2015 13:10

Corwin написа:Някои хора сериозно трябва да идат да си прочетат дефинициите за свобода на словото, кога това право се нарушава и при какви условия може да бъде ограничено.

Фактът, че ИМА условия при които свободата на словото МОЖЕ да бъде ограничена, означава че свобода на словото НЯМА. Частичната свобода, се различава по много малко неща от липсата на свобода. Въобще за свободата може да се говори с дни, но със свободни хора. С несвободните,които са доволни от несвободата си, няма смисъл да се спори. Роб можеш да бъдеш по много начини и никакви дефиниции няма да променят този факт. 8-)

Върни се в “Свободна зона”