Atletico Madrid (Фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Atletico Madrid (Фен тема)

Мнениеот Pichichi » 19 яну 2015 15:18

saract написа:Китайският мултимилионер Уанг Жианлин ще бъде представен утре сутринта европейско време в Пекин като новия собственик на част от акциите на Атлетико Мадрид.
Азиатският инвеститор ще притежава 20 процента от акциите на клуба-шампион на Испания, съобщава Marca.
Началната сума, която китаецът ще налее в клуба, възлиза на на 45 милиона евро.

Добре е това, този май е нещо с Huawei свързан или бъркам? Като цяло добра новина!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 яну 2015 15:23

JackPackage написа:Схемата с Торес и Манджукич доста дървена се видя вчера...нямаше много положения създадени и ще работи трудничко, така че май ще трябва да се играе с Гризман и един измежду Торес и Манджукич и при негативен развой да влиза и втория :roll:

Точно така си е Торес в момента няма играта да играе лек нападател а Гризман е топ играчът на Атлетико последния месец!
Но с/у Грaнада у дома Чоло беше решил да даде почивка на французина и да види дали няма да има нов тласък за Торес в този мач.
Отново голове на Дж. Симеоне и Анх. Кореа за Аржентина.
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:
Иначе аз младия Симеоне си го броя за играч на Атлетико!
:mrgreen:

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 19 яну 2015 15:31

Гриземан задължително трябва да е титуляр на Ноу камп.В много добра форма е и е идеален за контраатака.А на първо четене експеримента с Торес - Манджукич не се получи .Но трябва да се имат предвид две неща:
1.Времето беше много студено и това даде отражение на качеството на двубоя.
2.Целия отбор на Атлетико играеше с мисъл за Ноу камп а и като че ли имаше умора след триумфа на Бернабеу.
Въобще аз съм сигурен че Симеоне тепърва ще ги върти играчите в предни позиции и ще вземе най доброто от тях.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 19 яну 2015 15:51

Pichichi написа:
saract написа:Китайският мултимилионер Уанг Жианлин ще бъде представен утре сутринта европейско време в Пекин като новия собственик на част от акциите на Атлетико Мадрид.
Азиатският инвеститор ще притежава 20 процента от акциите на клуба-шампион на Испания, съобщава Marca.
Началната сума, която китаецът ще налее в клуба, възлиза на на 45 милиона евро.

Добре е това, този май е нещо с Huawei свързан или бъркам? Като цяло добра новина!

Не е, мисля няма връзка с Huawei :roll:

Занимава се с кино (шокиращо като Серезо) :lol: :mrgreen: и недвижими имоти мисля :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 19 яну 2015 21:15

Агентът на Гилерме Сикейра заяви, че Атлетико Мадрид не иска да продава неговия клиент през януари въпреки интереса на Милан, който бил „нещо нормално“.
„Росонерите“ вече взеха под наем крилото на испанския шампион Алесио Черчи, като в края на кампанията могат да платят точно определена сума, за да направят трансфера постоянен.
Сикейра изглеждаше като чудесен вариант за заместник на контузилия се наскоро Матиа Де Шилио, ала очевидно италианците ще трябва да потърсят такъв на друго място.
„Атлетико Мадрид не възнамерява да продава играча през януари“, каза агентът на бразилеца Алваро Торес.
„Офертите са нещо нормално, а Милан изглежда заинтересуван от него, но знам, че клубът не желае продажба и са доста категорични по този въпрос.“
„От Атлетико ми казаха, че Сикейра е основен играч за тима, титуляр, който играе през повечето време и няма как да бъде продаден през януари“, допълни Торес.
Милан Атлетико Мадрид

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 20 яну 2015 13:49

https://www.youtube.com/watch?v=X18CVpTbuRU
Малко надъхване за утре вечер.Тандема Форлан - Агуеро попилява защитата на Барселона.Ако не се лъжа това е първият мач на Игнасио Камачо като титуляр за Атлетико.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 20 яну 2015 19:51

Старши-треньорът на Атлетико (Мадрид)- Диего Симеоне е амбициран преди утрешната среща с Барселона от 1/4-финалите за Купата на краля.
Само преди десетина дни "рохибланкос" загубиха на "Камп Ноу" в дуел от Ла Лига.
"Ако атакуваме както искаме, имаме шансове", заяви Ел Чоло на пресконференция днес.
"Какво трябва да променим от предния мач с Барса? Нужно е да започнем по-добре. Началото не беше добро. Важно е играта ни да добие динамика. Иначе ще имаме сериозни проблеми", призна аржентинският специалист.
"Изправяме се срещу голям съперник. В последния мач противникът заложи на Неймар и Меси, който игра на различна позиция. В последната среща между нас се появи най-добрата Барселона в последно време. Съперникът промени динамиката на пресата, подобри играта си без топка. Така е във футбола. Допреди дни Барса беше в криза, сега е в подем. Резултатите въздействат изключително много", каза още Симеоне.
Той не пожела да коментира състава, с който ще излезе утре вечер. Не е ясно дали Фернандо Торес и Марио Манджукич отново ще си партнират в атака, като това изглежда малко вероятно предвид съперника.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 21 яну 2015 09:25

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 22 яну 2015 08:41

Минимална загуба с 1:0 от Барселона и твърде отворен реванш.Можеше и по добър резултат в общо взето равностоен мач.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 яну 2015 09:25

Спорна дузпа за мен и добра игра на Облак! Дори и при 0 : 0 трябваше да вкараме гол и да победим за да се класираме
така че реванша е отворен!

Върни се в “Футбол - Свят”