от DeyanFCK на 09 Дек 2009 10:32
twizted написа:Браво за усилията, и историите са интересни, но няма ли да е по-удачно да ги публикуваш в личен блог например? Поне със сугурност отзвукът ще е по-положителен.Аз си мислех, че действащи играчи нямат право да залагат на мачове, камо ли на загуба на своя отбор

И след като явно не е било тайна, не е ли имало някакви последствия за него?
Благодаря за добрите думи

Разбира се, че мога да ги публикувам на блог, но си помислих, че тук ще ги прочетат повече хора, които се интересуват от футбол и ще се забавляват. Пък и все пак спортните форуми не са само хората да се псуват, дразнят и обиждат (както често за съжаление се получава в България), а и за повишаване на индивидуалната спортна култура на всеки отделен фен! Не се притеснявам от отрицателни коментари, защото си мисля, че в такива случаи критиците не са разбрали правилно моите намерения. Иначе ми се иска да отговоря задълбочено на поставените от теб въпроси, но в случая моите усилия бяха повече да преведа материала, а не да го обоснова. Предполагам, че през 2001 г. европейските спортни залози извън Великобритания не са толкова разпространени като днес и още не са били предвидени подобни санкции. Това е мое предположение. А все пак вратарят е спасил чисти голове в своята врата и не е допусната загуба, така че не съществува дори и морално основание да го упрекнем.
Колкото до това дали е възможно печалбата да е 10 милиона - не съм виждал фиша, но допускам ,че може да е възможно - все пак говорим за 11 (!!!) познати срещи. Едва ли всички коефициенти са били по 1.20, при положение, че средният коефициент за равенство е към 3.00

Пък и Бисари не е залагал на "супер изгодните" коефициенти на Еврофутбол

Предполагам, че с няколко стотин заложени евро е възможно. Както казах, аз в случая само съм намерил и превел историята...