800 000 на антикарикатурен митинг в Чечня
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 800 000 на антикарикатурен митинг в Чечня
Едно фалирало вестниче създава конфликт на религиозна основа и продава за един ден повече вестници, отколкото са продали за 2 години. Напълно подкрепям мюсюлманите, въпреки че не ми пука за никоя религия. Никой няма право да се гаври по подобен начин. Единствения начин да те чуят е насилието, въпреки че си мисля, че всичко е инсценировка.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Балкански Орел написа:boabbb написа:Абе, хора, тия от френското списание правят пари от насаждането на религиозна омразаТе се гаврят и с Христос
Това е ненормална работа и нямаме полза от нея ... Тука се напълни с бежанци, покрай тях има и по-крайни - вия какво искате, да вземат и тука да правят зулуми ли
Няма спор, че елита иска етническо, верско и расово разделение и т.н и т.н.
Но това не променя факта, че в корана им терористични и анити-човешки призиви за леене на КРЪВ !
Кога прочете корона?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
- Logical person
- Контакти:
boabbb написа:Абе, хора, тия от френското списание правят пари от насаждането на религиозна омразаТе се гаврят и с Христос
Това е ненормална работа и нямаме полза от нея ... Тука се напълни с бежанци, покрай тях има и по-крайни - вия какво искате, да вземат и тука да правят зулуми ли
Религиозните общности не са по-различни от другите общности. Не трябва да имат привилегии или по-различен статут. Както можеш да се гавриш с еколозите, феминистките и атеистите, по същия начин можеш и с религиозните.
-
zaleza1234
- Контакти:
Балкански Орел написа:Ква вяра, я виж какви призиви за война и мъст има в Корана.
И ти си включен към неверниците, които трябва да се обезглавяват, освен ако не си част от тези 800 хиляди идиоти.
Правилата на форума не ми позволяват да си изкажа напълно възгледите за тази помийка наречена религия.
Моля да ми бъде показан 1 цитат от корана(не от някоя джихадистка листовка) с призиви за война.
Аз съм православен християнин, но гледам малко по далеч от носа си. Да погледнем фактите, кой спечели най-много от тези атаки. На 1 во място Америка защото успя да накара Европа да повярва че всеки мюсюлманин е терорис и съответно да ограничи доста наши човешки права "защото видиш има заплаха" и на 2 ро място до скоро това списание (вестник ) се издаваш е 30000 тираж.За новия брой само от чужбина е са поръчали над 300000 копия , да не говорим за това колко са продадени във Франция. Сигурен съм че ако можеше собственика на това списание би прегърнал всеки един от тези "терористи".
Ето една малко по различна гледна точка която ако желаете си направете труда да видите. Не казвам че това е истината, но по дяволите ВСИЧКО СМЪРДИ.
[offtopic]https://www.youtube.com/user/HDMusicStars/videos?sort=dd&view=0&shelf_id=0[/offtopic]
Прави впечатление, че протестите са в най-бедните райони населени с мюсюлмани. Сигурно по-богатите и по-образовани правят разлика между осмиване и сатира. И това направо си е обида за Другарят Путин, понеже за неговият рожден ден са се събрали по-малко чеченци отколкото заради някакви карикатуристи.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- Балкански Орел
- Контакти:
Сура 2,191
"И ги убивайте там, където ги сварите, и ги прогонете оттам, откъдето и те ви прогониха! Да заблуждаваш е по-тежко, отколкото да убиваш. И не се сражавайте с тях при Свещената джамия, докато не започнат там да се сражават с вас! А ако се сражават с вас, убийте ги! Такова е възмездието за неверниците."
Сура 8,12-13
"Твоят Господ разкри на ангелите: ”Аз съм с вас. Подкрепяйте вярващите! Ще вселя Аз ужас в сърцата на неверниците. Бийте ги по вратовете, бийте ги по всички крайници!Това е, защото се възпротивиха на Аллах и на Неговия Пратеник. А за който се възпротиви на Аллах и на Неговия Пратеник, Аллах е суров в наказанието.”"
Сура 8,39
"И се сражавайте с тях, докогато не ще има заблуда и религията ще е на Аллах! А престанат ли Аллах е зрящ за техните дела."
Сура 8,55
"Най-лошите твари пред Аллах са онези, които Го отричат и не вярват"
Сура 8,60
"И пригответе за тях колкото можете сили и бойни коне! Ще наплашите с тях врага на Аллах и вашия враг, и други освен тях, които вие не знаете, но Аллах ги знае. Каквото и да раздадете по пътя на Аллах, то ще ви се изплати и не ще бъдете угнетени"
Сура 9,111
"Аллах изкупи от вярващите душите и имотите им. Сражават се по пътя на Аллах, убиват и биват убивани, за да е техен Раят Негово истинно обещание, дадено в Тората, Евангелието и Корана. А кой е по-верен в своето обещание от Аллах? Радвайте се на размяната, която направихте с Него! Това е великото спасение"
Сура 9,3-5
"И прогласяване от Аллах и от Неговия Пратеник към хората в деня на най-голямото поклонение хадж, че Аллах е непричастен към съдружаващите, а също Неговият Пратеник. И ако се покаете, за вас е най-доброто, а ако се отметнете, знайте, че не ще обезсилите Аллах! И възвести неверниците за болезнено мъчение,освен онези от съдружаващите, с които се договорихте и после не ви ощетиха с нищо, и не подкрепяха никого срещу вас. И приключете своя договор с тях до срока му! Аллах обича богобоязливите.А изтекат ли месеците на възбрана, убивайте съдружаващите, където ги сварите, и ги хващайте, и ги обграждайте, и ги причаквайте на всяко място за засада! И щом се покаят и отслужват молитвата, и дават милостинята закат, сторете им път! Аллах е опрощаващ, милосърден."
Сура 9,29
"Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога [джизя] безусловно и с покорство"
Сура 47,4-6
"И когато срещнете неверниците, удряйте по шията, додето ги надвиете, и здраво ги вържете! А после или милост, или откуп, когато войната приключи. Така е! А ако Аллах пожелае, би им отмъстил, но иска Той да изпита едни от вас чрез други. А на онези, които бъдат убити по пътя на Аллах, Той не ще провали делата им.Той ще ги напъти и ще подобри положението им.И ще ги въведе в Рая, за който ги е известил."
Сура 48,29
"Мохамед е Пратеника на Аллах. А онези, които са заедно с него, са строги към неверниците, милостиви помежду си"
Ето ви на, аз бях до тук в тая тема.Среден за тая религия.
"И ги убивайте там, където ги сварите, и ги прогонете оттам, откъдето и те ви прогониха! Да заблуждаваш е по-тежко, отколкото да убиваш. И не се сражавайте с тях при Свещената джамия, докато не започнат там да се сражават с вас! А ако се сражават с вас, убийте ги! Такова е възмездието за неверниците."
Сура 8,12-13
"Твоят Господ разкри на ангелите: ”Аз съм с вас. Подкрепяйте вярващите! Ще вселя Аз ужас в сърцата на неверниците. Бийте ги по вратовете, бийте ги по всички крайници!Това е, защото се възпротивиха на Аллах и на Неговия Пратеник. А за който се възпротиви на Аллах и на Неговия Пратеник, Аллах е суров в наказанието.”"
Сура 8,39
"И се сражавайте с тях, докогато не ще има заблуда и религията ще е на Аллах! А престанат ли Аллах е зрящ за техните дела."
Сура 8,55
"Най-лошите твари пред Аллах са онези, които Го отричат и не вярват"
Сура 8,60
"И пригответе за тях колкото можете сили и бойни коне! Ще наплашите с тях врага на Аллах и вашия враг, и други освен тях, които вие не знаете, но Аллах ги знае. Каквото и да раздадете по пътя на Аллах, то ще ви се изплати и не ще бъдете угнетени"
Сура 9,111
"Аллах изкупи от вярващите душите и имотите им. Сражават се по пътя на Аллах, убиват и биват убивани, за да е техен Раят Негово истинно обещание, дадено в Тората, Евангелието и Корана. А кой е по-верен в своето обещание от Аллах? Радвайте се на размяната, която направихте с Него! Това е великото спасение"
Сура 9,3-5
"И прогласяване от Аллах и от Неговия Пратеник към хората в деня на най-голямото поклонение хадж, че Аллах е непричастен към съдружаващите, а също Неговият Пратеник. И ако се покаете, за вас е най-доброто, а ако се отметнете, знайте, че не ще обезсилите Аллах! И възвести неверниците за болезнено мъчение,освен онези от съдружаващите, с които се договорихте и после не ви ощетиха с нищо, и не подкрепяха никого срещу вас. И приключете своя договор с тях до срока му! Аллах обича богобоязливите.А изтекат ли месеците на възбрана, убивайте съдружаващите, където ги сварите, и ги хващайте, и ги обграждайте, и ги причаквайте на всяко място за засада! И щом се покаят и отслужват молитвата, и дават милостинята закат, сторете им път! Аллах е опрощаващ, милосърден."
Сура 9,29
"Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога [джизя] безусловно и с покорство"
Сура 47,4-6
"И когато срещнете неверниците, удряйте по шията, додето ги надвиете, и здраво ги вържете! А после или милост, или откуп, когато войната приключи. Така е! А ако Аллах пожелае, би им отмъстил, но иска Той да изпита едни от вас чрез други. А на онези, които бъдат убити по пътя на Аллах, Той не ще провали делата им.Той ще ги напъти и ще подобри положението им.И ще ги въведе в Рая, за който ги е известил."
Сура 48,29
"Мохамед е Пратеника на Аллах. А онези, които са заедно с него, са строги към неверниците, милостиви помежду си"
Ето ви на, аз бях до тук в тая тема.Среден за тая религия.
[center]Levski & Lazio[/center]
Кадиров е пешка на Москва.
Този протест има само една цел, да предизвиква подобни такива в Западна Европа.
Не, че ще се получи де, малко плитка сметка на Москва.
Боли го фара Кадиров за Мохамед и т.н., докато си убива и изнасилва и си кара
скъпите, от Москва платени коли в Грозни.
Този протест има само една цел, да предизвиква подобни такива в Западна Европа.
Не, че ще се получи де, малко плитка сметка на Москва.
Боли го фара Кадиров за Мохамед и т.н., докато си убива и изнасилва и си кара
скъпите, от Москва платени коли в Грозни.
- Балкански Орел
- Контакти:
Точка.
Последна промяна от Балкански Орел на 19 яну 2015 17:14, променено общо 1 път.
[center]Levski & Lazio[/center]
- aleksandrov77
Аз съм антиШарли! Не подкрепям вестник, който се гаври с религиозни символи като Света Троица и други религиозни символи!
Да се гавриш с религиозни символи и да всяваш омраза това е един от най големите-грехове!
Радикалния ислямизъм , не идва от мюсюлманите , а от ЦРУ и САЩ! Повечето хора биещи се за Ислямска държава , са наемници отвсякъде , тоест убиват за пари , малка част от тях са араби! Ислямска държава е финансирана от тайните служби на САЩ!
"Борбата срещу тероризма" на САЩ е борба срещу резултатите от политика водена от САЩ! Те създават проблем , после се "борят" срещу него!
Да се гавриш с религиозни символи и да всяваш омраза това е един от най големите-грехове!
Радикалния ислямизъм , не идва от мюсюлманите , а от ЦРУ и САЩ! Повечето хора биещи се за Ислямска държава , са наемници отвсякъде , тоест убиват за пари , малка част от тях са араби! Ислямска държава е финансирана от тайните служби на САЩ!
"Борбата срещу тероризма" на САЩ е борба срещу резултатите от политика водена от САЩ! Те създават проблем , после се "борят" срещу него!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
"Социалистите" за пореден път доказаха как лесно обръщат гъза натам, където им е най-полезно да ги пецкат.