И Симеон Славчев тръгна нагоре...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: И Симеон Славчев тръгна нагоре...

Мнениеот drughi » 19 яну 2015 17:05

Thurman Murman, Ние сме Локомотив Пловдив. Няма на кой и пред кой да се доказваме. Нас ни знаят всички. А вие колкото и каквито и балони да надувате си оставате едни несредници и анонимници. И последния път с милионите на "Карата" показахте, че за нищо не ставате...Няма какво да се сърдиш това е истината. Ей тука, и хората във форума ще ти кажат че е така :)
Изображение

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 19 яну 2015 17:06

drughi написа:Ние сме Локомотив Пловдив. Няма на кой и пред кой да се доказваме. Нас ни знаят всички. А вие колкото и каквито и балони да надувате си оставате едни несредници и анонимници. Няма какво да се сърдиш това е истината. Ей тука, и хората във форума ще ти кажат че е така :)

Както се казваше в оня лаф - "Мое да си тъп, ама си грОмотен".

Знаят ви само в инфекциозното отделение в ОАЕ.

А колкото до "доказването", доказали сте се само и единствено като тотаджии. Даже и в Швеция ви знаят, питай в Гьотеборг.

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 19 яну 2015 17:08

cska-632 написа:Имаше някакво момче в Уругвай :?: :?: :?:

Играе в Домжале Словения и е голмайстор на отбора.В момента клуба е на първо място,а Марибор са втори. :arrow: http://en.wikipedia.org/wiki/Sasha_Aneff

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 19 яну 2015 17:41

Thurman Murman написа:
drughi написа:
cska-632 написа:
И???

Поредните жълти балони. Надуват се, докато се спукат. После се чудим, защо става така с Тошко :)

Да и Милен Георгиев също лъже, ясно...

Ти кажи за някой черно-бял балон. Например защо кривата кофа от Свиленград, най-многото, което успя да постигне навън, беше да хване хепатит в ОАЕ?
Както и защо никой, никога и никъде не го поиска на Запад, дори и в най-добрите му години?
Също така, защо никога църно-бял не е отишъл в голямо първенство, камо ли пък да има поне някакво що-годе прилично представяне?
Кажи защо сте такива несретници?

Ето с този си профил ми пожела СМЪРТ :idea: С веселинкс профила ме покани на бира, а сега намесваш и профила си даркпсу с който отговаряш на профила си с който сеееш пожелания за СМЪРТ... сам си пишеш и отговаряш :lol: :lol: :lol:... медицинско кога :idea:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 19 яну 2015 17:45

ninjata написа:А Тошко Неделев във втора или трета дивизия играеше?

Казаха ти , че е в трета лига, аз допълвам и че тимът му там е в ИЗПАДАЩИТЕ... догодина в четвърта...

Потребителски аватар
ninjata
Контакти:

Мнениеот ninjata » 19 яну 2015 17:48

mark1926 написа:

Казаха ти , че е в трета лига, аз допълвам и че тимът му там е в ИЗПАДАЩИТЕ... догодина в четвърта...

Дано изпаднат в четвърта.Тогава може да почнат да пускат Тошко за по 30 минути.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 19 яну 2015 18:01

ninjata написа:
mark1926 написа:

Има логика в думите ти, само внимавай, че един жълт те кани на бира, преди това ти желае СМЪРТTА :idea: Има шест профила-поне тези които знам, може и повече да са вече- БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ, истината ни е неоспорима, но психопатите ДЕБНАТ...
Последна промяна от mark1926 на 19 яну 2015 21:37, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 19 яну 2015 18:03

mark1926 написа:
Thurman Murman написа:
drughi написа:
cska-632 написа:
И???

Поредните жълти балони. Надуват се, докато се спукат. После се чудим, защо става така с Тошко :)

Да и Милен Георгиев също лъже, ясно...

Ти кажи за някой черно-бял балон. Например защо кривата кофа от Свиленград, най-многото, което успя да постигне навън, беше да хване хепатит в ОАЕ?
Както и защо никой, никога и никъде не го поиска на Запад, дори и в най-добрите му години?
Също така, защо никога църно-бял не е отишъл в голямо първенство, камо ли пък да има поне някакво що-годе прилично представяне?
Кажи защо сте такива несретници?

Ето с този си профил ми пожела СМЪРТ :idea: С веселинкс профила ме покани на бира, а сега намесваш и профила си даркпсу с който отговаряш на профила си с който сеееш пожелания за СМЪРТ... сам си пишеш и отговаряш :... медицинско кога :idea:

DarkPsy и veselinsk са съвсем други хора бе, уличник :mrgreen: А смърт няма нужда да ти пожелавам, щото на всеки е ясно, че съвсем скоро ще пукнеш от комплекси и ще те изхвърлят на някое сметище :mrgreen: Никой няма дори да си спомни, че някога те е имало и си хабил кислорода. И точно ти ли ще искаш медицински бе, интелектуален параолимпиецо, ахахаха... Няма такъв завършен кретен.
Последна промяна от Thurman Murman на 19 яну 2015 18:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ninjata
Контакти:

Мнениеот ninjata » 19 яну 2015 18:05

mark1926 написа:
ninjata написа:
mark1926 написа:

Има логика в думите ти, само внимавай, че идин жълт те кани на бира, преди това ти желае СМЪРТА :idea: Има шест профила-поне тези които знам, може и повече да са вече- БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ, истината ни е неоспорима, но психопатите ДЕБНАТ...

Тогава само с локомотивци ще пия бира :) ;)

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 19 яну 2015 18:06

Нека се върнем на успеха на Симеон Славчев и надеждата...

Обидите не са довод ,жълтури, ако Неделев е способен доказвайте- и тема ОТВОРЕТЕ , но с аргументи :!: Стига лошотия, аз съм им виновен за провала на Тошко... тц тц т...

Върни се в “Футбол - Свят”