Вандалщина- изпотрошиха седалките на Лаута

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mark1926
Контакти:

Re: Вандалщина- изпотрошиха седалките на Лаута

Мнениеот mark1926 » 14 яну 2015 16:35

Според НАЙ-ГЛАВНИЯ закон на Република България- Конституцията принципите за справедливост, истинност, обоснованост са изтъкнати на челни места. Но според жълтурите истината е комплексарщина, разбирай в съда да кажеш истината е комплекс и не се приема.

Като борец за правдата, отличник в правните въпроси, твърдя за неразумно и противоконституционно мнението, че ИСТИНАТА е комплекс :!: Отнася се и за всички властимащи във форума на Гонг...

Аз съм проводник на истината и така ще е до последен дъх...

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 14 яну 2015 16:43

Къде е проблемът в темата за хора ПРЕСКОЧИЛИ 3 -метрова железо-БЕТОННА ограда, за да чупят седалките на децата, ДА СЕ КАЖЕ , ЧЕ ГРЕШАТ...

За жълтите е проблем, но ИСТИНАТА е задължителна за всички...

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 14 яну 2015 16:46

Хора без работа пият бира по цяла нощ и понякога вандалстват из градове и села. 8-)
[center]Levski & Lazio[/center]

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 14 яну 2015 16:48

Балкански Орел написа:Хора без работа пият бира по цяла нощ и понякога вандалстват из градове и села. 8-)

Абсолютно, но на Мен ми се разяснява как не мога да ги коментирам :shock: :shock: :shock: :!: Защото макар и с истинно мнение съм комплексар, което от своя страна е необосновано според българските закони... НАГЛОСТ В ЖЪЛТО, това е България за тях, цинизъм без граници...

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 14 яну 2015 19:29

Къде са сега хейтърите "костенурка", "турмам мрънман", "дарк-дрис" и останалите , поне да се защитят и да оправдаят циганската постъпка на страхливците, които могат само да чупят неудошевени предмети и нищо друго! ЕТО, ТОВА СА ЖЪЛТУРИТЕ :idea: :!: :?:

ПП: Благодаря на медиите, че "отразиха" този жесток резил, от страна на жълтурите! :mrgreen: Хайде, после някой да излезе и да каже, че няма двоен аршин :idea: :twisted:
За съжаление, в това число влиза и най-мощната спортна медия, "гонг. бг" :!:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 15 яну 2015 05:49

Как определихте че са фенове на Ботев.Вандалите нямат цвят.Вие водите война един срещу друг,но ако се посегне на нещо ваше все ние сме виновни.Пречупения кръст на центъра на картофената нива пак е наше дело.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 15 яну 2015 08:54

Няма друг кретен толкова прост, че да ходи да се бие със седалки на ДЮШ игрище. Само жълтите крадци на вафли и шоколад са способни на такова дъно :) Същите кретени ходиха да се снимат на Лаута докато бяхме на мач в София и тн.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 19 яну 2015 15:24

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Как определихте че са фенове на Ботев.Вандалите нямат цвят.Вие водите война един срещу друг,но ако се посегне на нещо ваше все ние сме виновни.Пречупения кръст на центъра на картофената нива пак е наше дело.

Прескачал съм ги тези огради на Лаута, дори и оградите преди насипа ,за да се влезе на стадион Локомотив- цел ПИСАНЕ ПРОТИВ галя топалова със спрей-успешен край в целта :!: С тази-галя- не счупих седалка , а с ръководство от фенове се чупи ДЮШ... няма логика, освен логиката на жълтур удавник, хванал се за косъм на скинар...

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 29 яну 2015 17:34

Дано хванат вандалите и те да бъдат наказани ! :mrgreen:
Victoria Concordia Crescit

Върни се в “Локо Пловдив”