|КУК|Ливърпул - Челси|

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: |КУК|Ливърпул - Челси|

Мнениеот KOPScousers » 18 яну 2015 22:23

riak4 написа:
KOPScousers написа:Челси пък няма спирка цял сезон

Не си прав. Имахме една лоша серия от 4-5 мача. Няма как един отбор да бъде на върха цял сезон.

Ако визираш загубите от Нюкасъл и Тотнъм, според мен това не е точно "спад във формата". Просто загубите са част от футбола, без която не може и рано или късно идват. Но въпреки тях, самата игра на Челси прави така, че досега да са на върха, а според мен и ще си останете там - просто днес се видя, че Сити няма класата да се пребори с вас, за Юнайтед и Арсенал да не говорим. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 18 яну 2015 22:29

KOPScousers написа:
riak4 написа:
KOPScousers написа:Челси пък няма спирка цял сезон

Не си прав. Имахме една лоша серия от 4-5 мача. Няма как един отбор да бъде на върха цял сезон.

Ако визираш загубите от Нюкасъл и Тотнъм, според мен това не е точно "спад във формата". Просто загубите са част от футбола, без която не може и рано или късно идват. Но въпреки тях, самата игра на Челси прави така, че досега да са на върха, а според мен и ще си останете там - просто днес се видя, че Сити няма класата да се пребори с вас, за Юнайтед и Арсенал да не говорим. :)

Нямам предвид загубите и другите издънки. Имаше период в който отбора игра слабо, но за мое щастие си личи, че успяхме да превъзмогнем този период. :)
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 18 яну 2015 22:42

Ключов мач за нас, а и за Челси - все пак Моу търси първи трофей с Челси след завръщането. Ако съм пред дилемата да вземем този мач или мачът във ВЛ, който е 3 кръга преди краят и да дадем титлата на Сити, вместо да я вземат Челси - може би бих предпочел да си го върнем на Челси. Но очаквам да сме крайно мотивирани, Стъридж най-вероятно няма да играе, но и без него мисля, че можем да вземем един добър резултат, преди ревана в Лондон.

На линия
Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 19 яну 2015 02:11

sunscres92 написа:Ключов мач за нас, а и за Челси - все пак Моу търси първи трофей с Челси след завръщането. Ако съм пред дилемата да вземем този мач или мачът във ВЛ, който е 3 кръга преди краят и да дадем титлата на Сити, вместо да я вземат Челси - може би бих предпочел да си го върнем на Челси. Но очаквам да сме крайно мотивирани, Стъридж най-вероятно няма да играе, но и без него мисля, че можем да вземем един добър резултат, преди ревана в Лондон.

За първи път виждам фен да избере да прецака някой, вместо трофей за своя отбор. Много странно! Освен това: 1- никой не е виновен, че Джерард се подхлъзна; 2 - Челси победи по 2 пъти и Ливърпул и Сити!!! Тогава за какво прецакване от Челси говорим въобще? :mrgreen:
CHELSEA

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 19 яну 2015 02:26

sunscres92 написа:Ключов мач за нас, а и за Челси - все пак Моу търси първи трофей с Челси след завръщането. Ако съм пред дилемата да вземем този мач или мачът във ВЛ, който е 3 кръга преди краят и да дадем титлата на Сити, вместо да я вземат Челси - може би бих предпочел да си го върнем на Челси. Но очаквам да сме крайно мотивирани, Стъридж най-вероятно няма да играе, но и без него мисля, че можем да вземем един добър резултат, преди ревана в Лондон.

Не сме в позиция на подаръци, накрая пак ще видим ШЛ през крив макарон

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 19 яну 2015 08:45

glarus_ds написа:

За първи път виждам фен да избере да прецака някой, вместо трофей за своя отбор. Много странно! Освен това: 1- никой не е виновен, че Джерард се подхлъзна; 2 - Челси победи по 2 пъти и Ливърпул и Сити!!! Тогава за какво прецакване от Челси говорим въобще? :mrgreen:

Време е за разплата и ученика да натрие носа на учителя си ! Време Моу да пие горчилка и да се задави.Тази година не вземе ли трофей Моу е пътник.
Искрено се надявам да го видя в края на май Моу уволнен за пореден път ! Те май само от Интер не го уволниха щото се усети да си тръгне навреме !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 яну 2015 09:37

0007 написа:
suareshampion написа:
Тони написа:Не, Брендън Роджърс има нужда от развитие и работа в по-голям отбор от Суонзи. Той трябва да се докаже в тези условия и да постигне нещо. Това не са условия за голямо име. Ако бяха сега можеше да ви тренира Пеп Гуардиола примерно, че дори и Ван Гаал. В момента сте дестинация за мениджър тип Пол Ламбърт и Тони Пюлис.

Да имено ,Роджърс нищо не губи ,само може да спечели от тоя си ход .А питал ли си ме ,дали искам Ван Гаал ? Не разбира се .Предпочитам Роджърс ,отново по безброй причини .И не ми плюй по клуба ,защото Ливърпул е на светлинни години по трофеи и фенове ,пред твоето изкуствено отборче .
Няма как да ме засегнеш .Ние сме много над вас ,много .Не малко а много.

Той не плюе,а изказва мнение,споделено от феновете на много други отбори.Ливърпул в момента е след Сити,Челси,Арсенал,МЮ като желана дестинация,при това от доста години,каквото и да кажеш ти.Историята е важна,но мен ме интересува настоящето,а то е и най-добрият период на Челси в историята.Колко от вас са виждали Ливърпул шампион и какво им носи на тези,които не са,историята?Да,горди са,но нямат спомените,нито тръпката и емоцията от големите мачове и победите в тях.Ще ги изпитат и те,но в момента мнения като твоето трудно могат да засегнат някой от нас,само могат да направят по-сладки победите ;)

Аз съм виждал Ливърпул шампион .А по онова време ,когато ние мачкахме всичко по пътя си ,Челси ги биеше ,който ги хване .Бяхте обикновено към 10-15 място в класирането .Помня ,че играехте на една картофена нива ,даже нямаше и трева. Тия моменти няма как да ги забравя ,разбираш ли ме ? Няма как да ви взема насериозно .
За това ,сега вашето самочуствие не го приемам .Няма как да давате определения за най великия отбор в Англия ,след като нямате и половината от трофеите му ?! Това е нелепо.
И какво му има на настоящето ? До колкото си спомням ,последния сезон бяхме преди вас ? Така ли беше ? Бяхте ни в краката .
Брендън Роджърс от нищото направи нещо .Направи ни втори .Кога Моуринката ,ще направи тоя отбор на Ливърпул -2ри ? Никога.
Ако Ливърпул ,имаше вашата политика ,Роджърс отдавна да беше станал шампион .
Много подценявате мениджъра ни .И за това са виновни много и нашите фенчета .Но те си нямат хал хабер от футбол .Не ги слушайте. Погледнете как работи човека .Погледнете какъв стила офанзивен наложи .Погледнете колко безстрашно налага млади играчи и извлича максимума от тях т.н и т.н .Говорил съм достатъчно за неговите качества ,няма да се повтарям. .
Това е голям мениджър ,при който Ливърпул свали топката трайно на земята и заигра ,като големите отбори .При Далглиш бяхме пред изпадане .Той вдигна отбора и за малко не стана шампион .Целувайте оная работа на американците ,че продадоха Суарес ,иначе и сега щяхме да мачкаме наред .Не ми го сравнявайте с некадърни типично британски треньорчета ,като Пюлис и Ламбърт ,които залагат на един типичен британски грозен футбол ,с едни непрестанни високи центрирания .
Това е един млад треньор ,с модерно виждане за футбола ,с един огромен потенциал ,който ще разгърне във времето и ще печели много титли и купи ,точно с Ливърпул .Това е треньора ,който ще върне славата на Ливърпул и само времето ,ще ви покаже ,че отново съм прав за всичко..
А за това ,че Ливърпул ,не е предпочитана дестинация за класните играчи ,сте прави .Но за това са виновни ,всички ръководители през последните 20 и повече години ,които докараха отбора до това положение .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 19 яну 2015 10:14

2-0 :shock:

Потребителски аватар
venko 1984
Контакти:

Мнениеот venko 1984 » 19 яну 2015 10:29

2:2

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 яну 2015 11:12

Ще заложа на домакинска победа, вижда се, че всички сили на Челси са концентрирани към титла от Висшата лига ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Ливърпул”