|КУК|Ливърпул - Челси|

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Re: |КУК|Ливърпул - Челси|

Мнениеот Тони » 18 яну 2015 20:50

Не, Брендън Роджърс има нужда от развитие и работа в по-голям отбор от Суонзи. Той трябва да се докаже в тези условия и да постигне нещо. Това не са условия за голямо име. Ако бяха сега можеше да ви тренира Пеп Гуардиола примерно, че дори и Ван Гаал. В момента сте дестинация за мениджър тип Пол Ламбърт и Тони Пюлис.
Последна промяна от Тони на 18 яну 2015 20:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 18 яну 2015 20:55

Твърде много са закачките в тази тема! Фаворити сме,по-добрият отбор сме,правим много по-добър сезон от домакините,логично и очаквам още на Анфийлд Челси да победи ,но във футбола няма логика и 1Х е възможен изход.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 яну 2015 20:57

Тони написа:Не, Брендън Роджърс има нужда от развитие и работа в по-голям отбор от Суонзи. Той трябва да се докаже в тези условия и да постигне нещо. Това не са условия за голямо име. Ако бяха сега можеше да ви тренира Пеп Гуардиола примерно, че дори и Ван Гаал. В момента сте дестинация за мениджър тип Пол Ламбърт и Тони Пюлис.

Да имено ,Роджърс нищо не губи ,само може да спечели от тоя си ход .А питал ли си ме ,дали искам Ван Гаал ? Не разбира се .Предпочитам Роджърс ,отново по безброй причини .И не плюй по Ливърпул ,защото сме много над вас !! Не малко а много . И по трофеи и по фенове .Звучи смешно от устата на фен на Челси ,да дава определения за най великия клуб в АНглия .
Последна промяна от suareshampion на 18 яну 2015 21:03, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 18 яну 2015 20:58

0007 написа:Твърде много са закачките в тази тема! Фаворити сме,по-добрият отбор сме,правим много по-добър сезон от домакините,логично и очаквам още на Анфийлд Челси да победи ,но във футбола няма логика и 1Х е възможен изход.

Най-накрая разумно мнение.

Всичките други герои - тук не ви е мястото за това което правите....ако не престанете със спама и обидите, за всички ще има наказания.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 яну 2015 21:05

Въпреки разликата в класите,конкретно за този двубой факторите за успех са в полза на Ливърпул,а и да не забравяме поражението на "Анфийлд" през есента,което и допълнително ще мотивира домакините.
Като цяло подхода на Жозе Моуриньо(в гостуванията) срещу топ отборите е винаги един и същ,така че,..в най-добрия случай да се стигне до равенство,което между другото ще е и страхотен резултат за Челси.
Прогноза:1Х
Последна промяна от smoothc на 18 яну 2015 21:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 18 яну 2015 21:06

suareshampion написа:
Тони написа:Не, Брендън Роджърс има нужда от развитие и работа в по-голям отбор от Суонзи. Той трябва да се докаже в тези условия и да постигне нещо. Това не са условия за голямо име. Ако бяха сега можеше да ви тренира Пеп Гуардиола примерно, че дори и Ван Гаал. В момента сте дестинация за мениджър тип Пол Ламбърт и Тони Пюлис.

Да имено ,Роджърс нищо не губи ,само може да спечели от тоя си ход .А питал ли си ме ,дали искам Ван Гаал ? Не разбира се .Предпочитам Роджърс ,отново по безброй причини .И не ми плюй по клуба ,защото Ливърпул е на светлинни години по трофеи и фенове ,пред твоето изкуствено отборче .
Няма как да ме засегнеш .Ние сме много над вас ,много .Не малко а много.

Той не плюе,а изказва мнение,споделено от феновете на много други отбори.Ливърпул в момента е след Сити,Челси,Арсенал,МЮ като желана дестинация,при това от доста години,каквото и да кажеш ти.Историята е важна,но мен ме интересува настоящето,а то е и най-добрият период на Челси в историята.Колко от вас са виждали Ливърпул шампион и какво им носи на тези,които не са,историята?Да,горди са,но нямат спомените,нито тръпката и емоцията от големите мачове и победите в тях.Ще ги изпитат и те,но в момента мнения като твоето трудно могат да засегнат някой от нас,само могат да направят по-сладки победите ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 18 яну 2015 21:09

Това обида ли е? Аз не отричам, че сте най-великият английски отбор, имате безброй трофеи и сте сред най великите в Европа, като погледнем колко ШЛ имате. Ти от своя страна отричаш моментното ви състояние и приемаш истината за обида.
Лека вечер!

На линия
Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 18 яну 2015 21:45

Ливърпул навлиза в ритъм, Челси пък няма спирка цял сезон, очертава се много интересен полу-финал. Това за Моуриньо, че тази купа не му е приоритет и щял да излиза с резервите са пълни глупости - ако е щял да излиза с резервите е щял да ги пусне още в началото на турнира срещу някой 3-то дивизионен отбор, да поцъкат момчетата. Щом е стигнал до полу-финал, значи иска да спечели турнира и ще направи всичко възможно, за да го постигне, от Ливърпул се иска да е ефективен в предни позиции, защото срещу Вила пак имаше 1-2 чисти положения освен головете, които трябваше да се реализират, както и да е стабилен в защита, а в последните мачове нещата там са далеч по-добре в сравнение с началото на сезона. Прогнозирам смело 3:1 и още по-интересен реванш. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 18 яну 2015 21:59

KOPScousers написа:Челси пък няма спирка цял сезон

Не си прав. Имахме една лоша серия от 4-5 мача. Няма как един отбор да бъде на върха цял сезон.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 18 яну 2015 22:10

Бием 8-) ! Време е да ги помъчим сините. Ако играем като хората можем да ги отстраним. 2:1!

Върни се в “Ливърпул”