Балкански Орел написа:wannabe ти си явен "американофил", а не както винаги казваш "българофил", прави ми впечатление че всяка втора дума срещу хората, които не ти играят по свирката е "българофоб".Та да ти кажа, няма как да си "българофил" и да си явен фен на ЕС, САЩ, Нато, ЦРУ и т.н.
Няма как да си НАЦИОНАЛИСТ или ПАТРИОТ и да подкрепяш ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА, ГМО И НОВ СВЕТОВЕН РЕД.
Вие сте някакви нови "хибриди", които се появиха от около 7-8 години.
Не, обърка се в превода! На мен столицата не ми е Вашингтон, както на вас Москва! Аз не защитавам чужди, а български интереси! И съм срещу ГМО! Не съм срещу глобализацията, защото иначе нямаше да видя толкова шедьоври на изкуството в толкова много страни.
Докато вие сте русофили, сиреч харесвате друга страна, а не България... иначе казано сте си българофоби! Аз не харесвам други страни! Харесвам позитивни черти на други държави, но не и другите държави. Вие сте готови да умрете за рАЗИЯ, аз не съм готов да умра за рАЗия.
Но, най-важното: Аз не съм пуснал никога тема за Европа... вие сте хората, които се опитвате да ни убедите в това колко е велика рАЗИЯ с всяка тема! По това си личи, че сте българофоби!