Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Потвърдено отново: САЩ и Саудитска арабия зад Ислямска...

Мнениеот Кашчей » 18 яну 2015 12:40

професор Томов написа:
phd написа:Прощавайте за моята неосведоменост, но Национална опозиционна коалиция и Ислямска държава едно и също ли е?
А режимът на Асад е еднопартийна система, доколкото съм чувал, не виждам как това може да се хареса на "краен костовист". Но може би не съм прав.

В Саудитска Арабия, колко партийна е системата, та са подкрепяни от САЩ 8-) Иначе да, опозицията и ИДИЛ са едно и също нещо 8-)

Всички арабски монархии са с многопартийна система, силно развит плурализъм и свободни избори на всеки 4-5 години 8-) :mrgreen: Освен това са силно религозно търпими, като в центъра на Риад, Доха и Абу Даби има християнски църкви и будистки храмове, мъхъм 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот wannabe » 18 яну 2015 12:49

Кашчей написа:
wannabe написа:
Кашчей написа:
wannabe написа:
Кашчей написа:
dunavfc написа:Ако ЕС, наистина признае Крим ,това ще бъде предателството на векът. Не за друго, ами тогава, защо беше цялата война ? Защо умряха, толкова много хора ? Хем Крим ще бъде признат, хем санкциите ще продължат и кой печели от това ?

Виждаш ли основателна причина референдумът в Крим да не бъде признат, особено светлината на "поемането" на властта от сегашните управляващи в Киев?

Виждам основателна причина Русия да признае Косово... иначе се получава двоен стандарт 8-)

Може, ако НАТО бомбардира Киев, заради Източна Украйна.

рАзия си го бомбардира достачно... ама са толкова големи мишки, че чак не го правят открито...

Гений на мисълта, би ли пуснал тук линк, с който да докажеш, че руски самолети са нанесли въздушни удари над Киев!?!

И твоята не е лесна, ще знаеш! Така е с всички, на които пръстите бягат по клавиатурата по-бързо, отколкото им тече мисълта!

Гений на мисълта. С изказването: "Виждаш ли основателна причина референдумът в Крим да не бъде признат" и отговорът ми " Виждам основателна причина Русия да признае Косово... иначе се получава двоен стандарт" се има на предвид: русия иска крим да бъде признат, но не признава косово :lol:
То не става само с опорни точки.
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 яну 2015 13:00

Кашчей написа:
професор Томов написа:
phd написа:Прощавайте за моята неосведоменост, но Национална опозиционна коалиция и Ислямска държава едно и също ли е?
А режимът на Асад е еднопартийна система, доколкото съм чувал, не виждам как това може да се хареса на "краен костовист". Но може би не съм прав.

В Саудитска Арабия, колко партийна е системата, та са подкрепяни от САЩ 8-) Иначе да, опозицията и ИДИЛ са едно и също нещо 8-)

Всички арабски монархии са с многопартийна система, силно развит плурализъм и свободни избори на всеки 4-5 години 8-) :mrgreen: Освен това са силно религозно търпими, като в центъра на Риад, Доха и Абу Даби има християнски църкви и будистки храмове, мъхъм 8-)

Всъщност и в Доха, и в Абу Даби има християнски църкви - католически и православни храмове. Такива (доколкото знам) в страните от региона няма единствено в Саудитска Арабия... 8-)
П.П. Дори 1000-та арменци в Абу Даби имат своя църква. ;)

http://news.ibox.bg/news/id_1631453951
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 яну 2015 13:06

wannabe написа:
Кашчей написа:
Гений на мисълта, би ли пуснал тук линк, с който да докажеш, че руски самолети са нанесли въздушни удари над Киев!?!

И твоята не е лесна, ще знаеш! Така е с всички, на които пръстите бягат по клавиатурата по-бързо, отколкото им тече мисълта!

Гений на мисълта. С изказването: "Виждаш ли основателна причина референдумът в Крим да не бъде признат" и отговорът ми " Виждам основателна причина Русия да признае Косово... иначе се получава двоен стандарт" се има на предвид: русия иска крим да бъде признат, но не признава косово :lol:

Прав си, не става само с опорни точки. Дано си спомняш и как бе извоювана "независимостта" на Косово. Дано си спомняш как Гърция, член на НАТО, тогава не си даде въздушното пространство, но ние го дадохме, че и Бат` Петьо се хвалеше с това под път и над път.. и искаме сърбите да имат добро отношение към нас-кога ще стане това?!

ПП- Не разбрах, Русия нанесла ли е въздушни удари над Киев, и ти ще ни покажеш информация за това?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 яну 2015 13:12

Captain Stottlemeyer написа:
Кашчей написа:
професор Томов написа:

Всъщност и в Доха, и в Абу Даби има християнски църкви - католически и православни храмове. Такива (доколкото знам) в страните от региона няма единствено в Саудитска Арабия... 8-)
П.П. Дори 1000-та арменци в Абу Даби имат своя църква. ;)

http://news.ibox.bg/news/id_1631453951

И са в центъра на градовете, като джамията срещу халите в София?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 яну 2015 13:37

Captain Stottlemeyer написа:
Eminem написа:И малките деца знаят, че САЩ създава и финансира радикални ислямисти. А тези, които управляват САЩ са евреи.

Карлос Чакала, Баадер-Майнхоф, Аксион директ, Кадафи, Агджа, Бекир Челенк, Фатик, Акрам, Че Гевара, палестинските терористи ... кой ги обучаваше, финансираше и въоръжаваше, и чии терористи бяха, че нещо не се сещам!?... :roll:

Дори им построиха луксозни хотели в столицата да си правят срещите.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 яну 2015 13:41

urkoto написа:... а САЩ и Саудитска арабия ще ги обучават... за да свалят светското и легитимно правителство на Башар Асад??? Това е абсолютен скандал, Уреца отдавна повтаря, че онова изтърваното от зоопарка трябва да бъде домъкнато под въоражена охрана в Хага

Виж му второто име и си прави изводи.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 18 яну 2015 13:51

Кашчей написа:
wannabe написа:
Кашчей написа:

Прав си, не става само с опорни точки. Дано си спомняш и как бе извоювана "независимостта" на Косово. Дано си спомняш как Гърция, член на НАТО, тогава не си даде въздушното пространство, но ние го дадохме, че и Бат` Петьо се хвалеше с това под път и над път.. и искаме сърбите да имат добро отношение към нас-кога ще стане това?!

ПП- Не разбрах, Русия нанесла ли е въздушни удари над Киев, и ти ще ни покажеш информация за това?!?

Да и за разлика от Крим, косово не беше анексирано :lol: И със Сърби и със руснаци аз добро отношение не искам да имаме!
Като се сетя руснаците колко пъти нож са ни забивали! Севрена Добруджа нали знаеш защо е дадена на Румъния... като компенсация за чии имперски амбиции... Да продължавам да изброявам?
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 18 яну 2015 14:22

Потвърдено от рубладжии :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 18 яну 2015 14:45

wannabe написа:
Кашчей написа:
wannabe написа:
Кашчей написа:

Да и за разлика от Крим, косово не беше анексирано :lol: И със Сърби и със руснаци аз добро отношение не искам да имаме!
Като се сетя руснаците колко пъти нож са ни забивали! Севрена Добруджа нали знаеш защо е дадена на Румъния... като компенсация за чии имперски амбиции... Да продължавам да изброявам?

Моля видео от въздушните удари по Киев.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”