Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015
Ще порита 5 месеца в Славия, при бат Венци тумбака и после ще се откаже. 
Venko123 написа:Ще порита 5 месеца в Славия, при бат Венци тумбака и после ще се откаже.
Важно е че направи парички в Китай за 6 месеца... за него кеша е всичко!
- Red Warrior
- Контакти:
Спред лайфа някакъв унгарец щял да замести Кукоч.
То не беше Венков, не беше Занев, а сега унгарец. 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Спред лайфа някакъв унгарец щял да замести Кукоч.То не беше Венков, не беше Занев, а сега унгарец.
Ако влизаш във форума на официалния сайт на ЦСКА , ще разбереш за каква " журналистика " става въпрос . И там има тема за зимни трансфери . Една групичка се е наела да се гаври с " журналистите " . Публикува новини за трансфери от " сигурни " източници в клубът , а кълвачите от медиите копират и тиражират . Голям смях !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- Red Warrior
- Контакти:
Old_death написа:Red Warrior написа:Спред лайфа някакъв унгарец щял да замести Кукоч.То не беше Венков, не беше Занев, а сега унгарец.
Ако влизаш във форума на официалния сайт на ЦСКА , ще разбереш за каква " журналистика " става въпрос . И там има тема за зимни трансфери . Една групичка се е наела да се гаври с " журналистите " . Публикува новини за трансфери от " сигурни " източници в клубът , а кълвачите от медиите копират и тиражират . Голям смях !
Не съм влизал там, но в четвъртък един фен на Лудогорец написа в Гонга, че е видял в Търговския регистър, че Бай Ганя си е продал дела във Футбол про медия и на следващия ден гръмна "новината" по медиите.
^ и форума.
Аз чета само неща на Емо Коцев (момчето винаги пише хубави неща, пък и от клуба го уважават)... всичко друго си гледам от официалния сайт на клуба като информация! 
- Red Warrior
- Контакти:
Teo написа:Аз чета само неща на Емо Коцев (момчето винаги пише хубави неща, пък и от клуба го уважават)... всичко друго си гледам от официалния сайт на клуба като информация!
Ако бях на мястото на Томов, щях да създам медии собственост на ЦСКА, в които първи да излизат новините от клуба. Много вътрешно ще им дойде на журналята.
Red Warrior написа:Teo написа:Аз чета само неща на Емо Коцев (момчето винаги пише хубави неща, пък и от клуба го уважават)... всичко друго си гледам от официалния сайт на клуба като информация!
Ако бях на мястото на Томов, щях да създам медии собственост на ЦСКА, в които първи да излизат новините от клуба. Много вътрешно ще им дойде на журналята.
Пак ще си пишат новини от "достоверни източници близки до клуба"!
BRF написа:Red Warrior написа:Teo написа:Аз чета само неща на Емо Коцев (момчето винаги пише хубави неща, пък и от клуба го уважават)... всичко друго си гледам от официалния сайт на клуба като информация!
Пак ще си пишат новини от "достоверни източници близки до клуба"!
Най-голямата гнусотия е един от най-популярните български спортни сайтове е да публикува новини от 7 дни shit или ММ като водещи...