THE G.A.M.E написа:aleksandrov77 написа:Като гледам мобилизацията и от двата лагера и засилващата се военна мощ май вървим към Трета Световна Война!Тежко ни и горко! Избрахме губещата страна!
Братя руснаци помогнете ни на нас българите да се освободим от колониалното робство на световната мутра САЩ!
Колега, живееш в демократична страна, границите са отворени, щом смяташ, че Русия ще е победител ( на каквото и да е там, нямам идея за каква война иде реч ) ... Какво те задържа тук ?
Гледам, че викаш на руснаците - братя, така че, ако се преместиш там, все едно ще си си у дома.
Аз, например, ако имах фетиш към някоя друга Държава, щях да замина да живея там.
Да руснаците са ни братя и световната мутра САЩ се опитва изкуствено да развали братските отношения между двата народа и да разединят православния свят!
Ако България продължава да се циганизира , дебългаризира , турцизира и ислямизира и българите станем екзотично малцинство може и да емигрирам след 5-10 години в красивия Санкт Петербург или Москва!
Далеч по-предпочитани дестинации от ислямизирана Европа и т.н.!
Поне ще съм след бели хора и православен народ!
Аз по Черноморието забелязвам цели села вече са руски и се говориосновно на руски! Въпреки че руснаците ги чувствам като братя не ми е приятно да съм сред небългари! Искам България да си остане БЪЛГАРСКА!
За съжаление демографските тенденции са застрашителни за България и до 50-60 години като нищо ще изчезнем като нация или ще бъдем екзотично малцинство за жалост!

За да се освободим от колониалното робство на САЩ единствената ми надежда е в Русия!