Тодор Батков вече не е съдружник с Кирил Домусчиев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Тодор Батков вече не е съдружник с Кирил Домусчиев

Мнениеот 1982 » 16 яну 2015 16:40

IvailoRz написа:Аз Разбирам че налива 30 млн в клубовете общо ...някои разбират други работи . Само конспирации са им в главите . Някой от тука да извади по-добра оферта ? Не ? Тогава тихичко ..И аз искам да ни предават първенството в 20 държави и да вземме милиярди от ТВ права ама не ..

Много хубаво .... и утре, ако каже на Марек - лягате ни ??

Нали се сещаш, че на този свят няма нищо безплатно, още по-малко 30 млн. ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 16 яну 2015 16:41

boabbb написа:
parazit написа:
boabbb написа:Тоя и първенство си купи ... :roll:

Не само го купи,но и ще го промени драстично.

Ще промени - дедов :lol: Нали и той ползва същите прийоми като от пред 15 години, бе ....

Искам да ти кажа,че ще спечели много пари.Прийомите,които ползва са много по-брутални от преди 15 години,защото държи всички вързани.Ако се откаже клубовете губят една добра сума пари за тях,което не е изгодно.БФС също ще го слуша,защото имат изгода.Никой неможе да му каже нищо вече.За мен Лудогорец се бетонира да е шампион още 5 години подред.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 16 яну 2015 16:41

ivan56 написа:
parazit написа:Домусчиев ще съумее да превърне тези 30 милиона лева от правата на А група в печалба.Стойте и гледайте как ще направи пари и от там.Ясни са обаче нещата,че вече еднолично той се превръща в най-силната фигура в българския футбол дори и над президента на БФС.Мисля че промените в следващата година ще са такива:

-Намаляне на А група до 10 отбора
-По-строго лицензиране на стадионите и осветление
-минимум 3-ма български футболисти до 21 години титуляри във всеки отбор
-всички 5 мача предавани по Телевизора,но за тях ще трябва да се плаща(не си мислете,че Домусчиев ще дава безплатно да се гледа.Хората от Разград най-добре знаят това)

Това ще стане точно на пут...н ден.
Никъде в света няма такова правило за 21 годишните.
Стадиони с осветление :lol: :lol: :lol: от 12 отбора в момента в Агрупа сам 6 имат осветление.
И как ще предават 5 мача едновременно,те за един мач нямат камери ти пет :lol:
И сега най-важното? Кой ще даде пари да гледа А група. :lol:

Аз бих дал 10лв за да гледам всички 20 мача на месец ли колко са ? Ама всеки до един с добра видимост и качество .

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 16 яну 2015 16:42

И аз не съм фен на Домусчиев, но поне в случая се прави нещо добро за клубовете. Малко или много, това са солидни приходи за всички клубове.
По отношение конфликта на интереси, аз съм на обратното на повечето мнения. Ако искаха да се прикрият, щяха да го направят. Начини - много.
Фактът, че не го правят означава, поне за мен, че няма необходимост от това.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 16 яну 2015 16:43

Tommi написа:Може и да бъркам, но Домусчиев не продава ли правата на "Нова Броудкастинг груп"?

Продава ги на който си иска. Може и за левче да ги даде срещу патриотичен коментар. Но конфликт на интереси няма де.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 16 яну 2015 16:43

Tommi написа:
parazit написа:
Tommi написа:Може и да бъркам, но Домусчиев не продава ли правата на "Нова Броудкастинг груп"?

Бъркаш по-точно Кирил и Георги Домусчиев държат 100% от футбол Про Медия.

По-силните отбори ще прибират по 700-800 хил. лева от ТВ права, което ще е доста сериозно увеличение в сравнение със сегашните суми. Всички клубове са приели предложението на братя Домусчиеви.

http://www.sportal.bg/news.php?news=527716

Ясно ми е кой е собственик на Футбол Про Медиа. Ама все пак някоя телевизия трябва да излъчва мачовете, т.е. да купи правата за излъчване от Домусчиев. Футбол Про Медиа не е телевизия.

Преди време се обсъждаше вариант за телевизия на А група .. дали няма нещо такова да измислят . Да си направят телевизия , която да излъчва всички срещи от А и някои по интересни от Б група примерно . Би било супер според мен .

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 яну 2015 16:44

ZinedineZidane написа:И аз не съм фен на Домусчиев, но поне в случая се прави нещо добро за клубовете. Малко или много, това са солидни приходи за всички клубове.
По отношение конфликта на интереси, аз съм на обратното на повечето мнения. Ако искаха да се прикрият, щяха да го направят. Начини - много.

Нищо добро не се прави, всички клубове, особено по-малките, стават заложници на Домусчиевите пари.

Нали знаеш, който дава парите, поръчва и музиката ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 яну 2015 16:44

Tommi написа:
parazit написа:

Бъркаш по-точно Кирил и Георги Домусчиев държат 100% от футбол Про Медия.

По-силните отбори ще прибират по 700-800 хил. лева от ТВ права, което ще е доста сериозно увеличение в сравнение със сегашните суми. Всички клубове са приели предложението на братя Домусчиеви.

http://www.sportal.bg/news.php?news=527716

Ясно ми е кой е собственик на Футбол Про Медиа. Ама все пак някоя телевизия трябва да излъчва мачовете, т.е. да купи правата за излъчване от Домусчиев. Футбол Про Медиа не е телевизия.

С една дума "Нова Броудкастинг груп ги дава тези пари а не Киро.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 16 яну 2015 16:44

ZinedineZidane написа:И аз не съм фен на Домусчиев, но поне в случая се прави нещо добро за клубовете. Малко или много, това са солидни приходи за всички клубове.

Това не са добри приходи, а жалки жълти стотинки. И обвързването за клубовете е за 5 години напред. Утре може и да има възможност друг да даде повече или да има инфлация 20-30% на година, но задниците вече са дадени.

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 16 яну 2015 16:44

Logical person написа:

Продава ги на който си иска. Може и за левче да ги даде срещу патриотичен коментар. Но конфликт на интереси няма де.

А какво пречи на Домусчиеви да си направят собствен платен футболен канал?

Върни се в “Футбол - България”