ВЛ | 22-ри кръг | КПР - Манчестър Юнайтед 0:2
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 22-ри кръг | КПР - Манчестър Юнайтед
Перси отпада за мача, а Фалкао не е достигнал оптимална форма. Това е обяснението на Ван Гаал и най-вероятно ще видим Рууни и Уилсън в атака 

а Фалкао не е достигнал оптимална форма.
Показателите му като титуляр ясно индикират,че влиянието на т.нар.оптимална форма изобщо не му пречи на ефективността.
А и как да достигне до тази форма,след като не играе?
На практика той тъкмо започна да навлиза във форма и адаптация(в последните мачове),но Ван Гаал(поради ред малоумни причини) реши да му я секне.
Интересно как да си върне головата форма като го пуска в 2-3 мача после отново е пейка или въобще го няма в групата  Перси го пускаше до откат, за да започне да бележи - двоен аршин отвсякъде.
 Перси го пускаше до откат, за да започне да бележи - двоен аршин отвсякъде.

Перси го пускаше до откат, за да започне да бележи - двоен аршин отвсякъде.
 Перси го пускаше до откат, за да започне да бележи - двоен аршин отвсякъде.Re: ВЛ | 22-ри кръг | КПР - Манчестър Юнайтед
двоен аршин отвсякъде.
Накрая нищо чудно и точно това да му "изяде и главата"!
Сър Алекс ще си каже тежката дума,защото и без това не го понася.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Това от къде го разбра ?  

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Как Сър Алекс държеше в голова форма цели 4 нападателя като Коул, Йорк, Теди и Оле  Ние тук не можем да се справим с Перси и Фалкао, а Рууни даже играе халф?
 Ние тук не можем да се справим с Перси и Фалкао, а Рууни даже играе халф?

Ние тук не можем да се справим с Перси и Фалкао, а Рууни даже играе халф?
 Ние тук не можем да се справим с Перси и Фалкао, а Рууни даже играе халф?- MASTER_COOL
- Контакти:
Едва ли на Фергюсън му прави толкова впечатление отношението към Фалкао, след като той самият се отнесе така "незаслужено" (да не употребя истинската думичка) с Димитър Бербатов.

MASTER_COOL написа:Това от къде го разбра ?
Трябва ли да го пише някъде?
Да си виждал снимка на сър Алекс и Ван Гаал заедно(олицетворяваща приемствеността в Манчестър Юнайтед)?
Това като цяло е най-малкото,но говори много.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Снимка може и да не съм видял, но четох достатъчно, за да разбера, че засега се ползва с подкрепата му. Поне два пъти излезна пред медиите с безрезервна подкрепа към Вангелис, дори заяви, че ще бъде много успешен. 
Просто някак си не ми звучи логично, да го мрази след подобни медийни изяви.

MASTER_COOL написа:Снимка може и да не съм видял, но четох достатъчно, за да разбера, че засега се ползва с подкрепата му. Поне два пъти излезна пред медиите с безрезервна подкрепа към Вангелис, дори заяви, че ще бъде много успешен.
Тук не става въпрос за омраза
 Това е доста крайно и абсолютно несъдържателно.
 Това е доста крайно и абсолютно несъдържателно.Сър Алекс го казва за благото на Манчестър Юнайтед,а не за хубавите очи на Ван Гаал!
И още нещо от сър Алекс,което може да се приложи към картинката:
Аз не вярвам във воденето на бележки. Виждам, че други треньори го правят, но аз не искам да пропускам и една секунда от мача, докато си водя записки. И не мога да си представя в съблекалнята да си извадя бележките и да кажа: "О, този пас, който даде в 30-ата мин".
					Последна промяна от smoothc на 16 яну 2015 15:37, променено общо 1 път.